rasaNori a kdo bude na uradech za blbce, az oznami zruseni akce, a koho si budou pamatovat jako otravneho prudice? To jsou situace na velkyho panaka a kopnuti do stodoly.
Stěžovací vlákno
Prosimtě, nevíš jak mam "potvrdit tu svojí identitu v aplikaci instagram", když se do tý aplikace nemůžu dostat? ![]()
barbucha já instagram vůbec nepoužívám, takže neposloužim.
barbucha Podle mě musíš otevřít opravdu aplikaci, to znamená nesnažit se tam vlámat z prohlížeče v počítači, ale přihlásit se do instagramové appky v mobilu. Instagram jako takovej je primárně určenej pro používání právě přes mobilní appku, ta prohlížečová verze je hodně osekaná a existuje spíš jen aby se neřeklo...
barbucha Jsem toho názoru, že žádost o důchod je nastavena takto složitě naprosto záměrně - je totiž vysoce pravděpodobné, že potenciálního pobíratele penze během procesu klepne pepka
.
Hele já potřebuju návod pro blbý... i na mobilu do toho lezu přes google, zadám "instagram"... a měla jsem tam jméno i heslo jakože automaticky vyplňovaný... extra aplikaci jsem si na to nestahovala - to znamená že si ji teď mám stáhnout? jak?
sorry ale jsem fakt mimo ![]()
Přesně tak. V mým případě to klapne ![]()
Hanka HTato spořící strategie mě teda nenapadla. Ale něco na ní bude. Mámu málem kleplo, když jí úřednice zamítla žádost o vdovský důchod, protože k úmrtnímu, rodnýmu, oddacímu listu nepřinesla manželovu vojenskou knížku! Prý dokud ho neodevzdáte, nemáte nárok na vdovský důchod
Máma teda jen jela domů, sáhla do správného šuplíku a vojenskou knížku odevzdala. Ale dost teda pochybuji, že všechny ženy mají přehled o vojenských knížkách svých mužů.
barbucha Jo, to se obávám, že teď budeš muset stáhnout a nainstalovat. Jestli máš telefon s Androidem, tak máš v telefonu už předinstalovanou aplikaci k vybírání a stahování dalších appek - Obchod Play, na iPhone se to jmenuje App Store, tu otevřeš, nahoře do vyhledávání napíšeš Instagram a ten si stáhneš a nainstaluješ. Pak ten nově nainstalovanej Instagram spustíš, na nějaké úvodní obrazovce se to zřejmě zeptá, jestli chceš založit novej účet nebo už nějakej máš, vybereš tedy tu druhou možnost, a pak to bude po tobě chtít to samý jméno a heslo cos používala doteď, tím se přihlásíš a je to. Pak by měla začít fungovat i ta varianta prohlížečová, na kterou jsi zvyklá. Ale appka je k používání na mobilu komfortnější, když už ji stejně budeš mít nainstalovanou... doporučuju. :)
No, stáhla jsem to přes to Play (mám android), pak jsem to otevřela, dala přihlásit přes jméno co jsem tam měla... a objevilo se prázdný bílý pole a nápis "kanál nelze aktualizovat".
tvl se poseru.
barbucha njn, peklo pro závisláky
potřebuješ si tam nahrát storíčka? uka!
barbucha No, jestli máš funkční připojení k netu a nepomohlo obligátní "vypnout a zapnout", tak to není moc dobrá zpráva, páč to skoro vypadá, že jejich bezpečnostní algoritmus vyhodnotil nějaký tvý aktivity jako podezřelý a zablokoval ti účet... Dá se to odblokovat jedině tak, že v instagramové appce otevřeš tapnutím na svoji profilovou ikonku v liště svůj profil, nahoře v rohu tam je pak menu, v něm vybereš položku Účet a tam je možnost Požádat o ověření, tam pak musíš poskytnout nějaký nacionále a vyčkat, až tě milostivě odblokujou. :/
Edit: Ještě jsem to prověřila a vypadá to, že to hodně lidem odblokují po zhruba 2-3 dnech automaticky i bez té nutnosti nahrávat video selfie nebo co se to proboha musí pro ověření udělat :D, tak asi vydrž?
dzizisketa A dostala jsi k tomu očkování aspoň propustku A 38? Snad je ti dneska už líp.
barbucha no, ja tohle treba beru jako nefer, takze zadosti o sledovani od uctu, ktery sve vlastni fotky nedava, neodsouhlasim (tim nechci rict ze bys o neco prisla, ale ze to povazuju za vycuranost)
proč jako? já si to pořídila abych mohla sledovat Oscara a Emmu, který to začali používat hned... ne abych se já prezentovala jako nějaká blogerína.
no a časem jsem přišla na jiný na který se ráda mrknu (ale je jich jen pár) - sledování odsouhlasili, tak cajk. nemuseli, samozřejmě. prostě bych se bez nich obešla, v čem je problém?
já myslela že tam lidi dávaj fotky, protože chtěj aby je někdo viděl, ne? ale jestli ne tak mi to žíly netrhá.
barbucha Jsem toho názoru, že žádost o důchod je nastavena takto složitě naprosto záměrně - je totiž vysoce pravděpodobné, že potenciálního pobíratele penze během procesu klepne pepka
.
![]()
Zkoušela jsem se tam dostat přes FB, zadám telefon, mail, jméno i heslo... furt to jde - a najednou: Tento uživatel není dostupný. Zkuste jiného.
Znamená to, že mě fakt zablokovali?
barbucha nekde by tam mela byt moznost odbokovat uzivatele pres podporu. Uz nevim ale kde. Mne se to obcas stava s uctem, co jsem pojmenovala podobne jako Putin. ![]()
![]()
Kokoska ne, to jsme jim rovnou rekli, ze na urad at si volaji sami, a pekne jim to vysvetli...
continuity neboj:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí