No já hlavně nechápu, že všechny rady a návody mě vedou k tomu, abych tam někde v aplikaci něco změnila, nastavila... a můžu se z toho pominout, protože prvotní problém je hergotfix přece v tom, že se do tý aplikace nemůžu dostat. To je prostě hlava XXII.
Stěžovací vlákno
barbucha Ale do aplikace se přece dostaneš, ne? Když ses přihlásila a teď i vidíš obrazovku s nápisem "Kanál nelze aktualizovat"... Tím pádem bys měla mít přístup i do svého uživatelského menu, kde jsou pak ty příslušný klikátka na žádosti o odblokování účtu. Nicméně, internety praví, že většině podobně postižených lidí se to nejpozději do 72 hodin zase rozjelo samo.
barbucha zkus jit pres prohlizec, zadat login a heslo a pak by se ti mela objevit nejaka napoveda. Do emailu ti nic k tomu neprislo?
barbucha tak kdyz nijak neprispivas a nemas tam fotky tak si zaloz novej ucet,ne?
barbucha Aha, tak mě asi zmátlo tohle: No, stáhla jsem to přes to Play (mám android), pak jsem to otevřela, dala přihlásit přes jméno co jsem tam měla... a objevilo se prázdný bílý pole a nápis "kanál nelze aktualizovat". Pochopila jsem to, jako že ses do té aplikace úspěšně přihlásila, akorát nevidíš žádnej obsah.
No tak dnesdwn jak korálek:
Jako mám toho až nad hlavu, kalendář plných schůzek. takže v jedenact zavolají ze školy, že má dítko reakci po očkování a mám pro ni dojet, přeházela jsem schůzky a jela
Pak přišly čtyři balíky na Vánoce a tři nejsou úplně v pořádku - kniha z antikvariátu - stav jako nová a ona je pokreslená ( jsou tam takové dokreslovaci části), drahé pastelky z pastelky.eu s poničenými obaly...), Do toho se vrátil muž z docela drahého kroužku, že musí dítěti dokoupit vybavení (ona tam svoje vlastni měla, ale musela ho půjčovat, protože ho měli málo)
...na dovršení všeho zavolal kolega, že umírá máma. ![]()
A já jsem ho samozřejmě poslala hned za ní, ale pochopitelně s ním musíme řešit taky, kdo ho zastoupí a jak si to předají, protože byl zrovna u klienta uprostřed auditu. Je mi to nepříjemné, nechci to dělat, ale musím. No zasrana doba a práce, fakt. ![]()
Mha děkuji.![]()
Já jsem tlapkání přinesla na MP.
Mha no vše zle je na něco dobré, definitivně mi to doteklo a zrušila jsem dvě akce, na kterých bych sice měla být, ale ono se to fakt nezblázni.
Tlapkání je objetí a přitom poplacani po ramenou. Takové to gesto účasti a zároveň povzbuzení. Dodnes nevím, jak se to řekne česky.
continuity Obejmutí? Teda prvně jsem si říkala pocelovat, ale tam je aji pusa, tak asi nic.
continuity Tlapkám moc. Bude zas dobře.
continuity tlapkám usilovně a dlouho, neboj, to se zase vstřebá.
continuity tlapkam ![]()
Sweet Potato Garfie děkuji děvčata. ![]()
continuity opravdu den na nic. Kolegy je mi líto a tobě nezávidím všechny ty komplikace.
Evaeva díky, no minimálně do konce týdne to bude ještě na prd, akorát zítra mám konzultaci se psycholožkou, ta mně snad nakopne.
A chci se jí zeptat, jak odmítnout a necítít se u toho pod nátlakem a ještě jako debil. U nás teda často veta: sorry, opravdu nestíham, nestačí. Mám takového nasertivniho kolegu, tomu v sedm večer přes 4x SMS vysvětlíš, že to fakt zitra nejde a ráno se mu pokusim najít v kalendáři jinej termín. On se ráno ozve, že ti tam našel okno - no spíše myší díru, a jestli by to opravdu nešlo, takže jedeš nanovo. ![]()
A toto řeším každý den tak 3x. K uzoufání.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí