Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 11:58
Reakce na Dalia:

Hanka H Protože je nezajímá, že na test musím jet autobusem. Tak jsem to dala na pátek, protože nevím, jestli bych to zítra zvládla. Několikrát jsem je upozornila, že musím jet takto, ale je to nezajímá. Důležitý je pro ně jen výsledek testu. 

​To je peklo!

Že můžou poslat pozitivního autobusem (a eště nehledě na další diagnózu), to mi zůstává rozum stát.

Taky bych nečekala do pátku, výsledek se pak eště prodlouží... Přece existujou sanitky na svoz pacientů. Asi bych moc dlouho nečekala, už jen kvůli tý úlevě... nebo naopak jistotě, ale to se pak zas aspoň dá řešit. Jde o to, ať neprošvihneš těch 10 dnů max

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 12:16

barbucha Tak jsem to přesunula na zítřek. 

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 12:17

Dalia 

Budu držet všecky palce.

Offline mirajo
2674 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 12:24

DaliaMyslím na tebe, i když se neznáme osobně...Je to ošemetné nějak se vyjadřovat po internetu, ale mně na tom připadá šílené, jak všichni operují covidem, napadlo někoho, že ty teplotní špičky by mohly souviset i s tím infikovaným portem? Že to nutně nemusí být viroza? Vím, že jsi psala, že další hospitalizaci už si neumíš představit, ale myslím si, že v současné situaci by opravdu byla na místě, obzvlášť když dostupnost ambulantního řešení je pro tebe obtížná z důvodu vzdálenosti i zázemí. To ti nikdo nenavrhl? Všichni trvají na tom, že nejdřív musíš na PCR test, počkat na výsledek a pak se na tebe možná podívají? 

Podobně šílené mi připadá, když mi včera známý líčil, jak má dítě 40 horečku, kašel, volali pediatričce, jestli by ho neposlechla a ona řekla, že dokud nebudou mít negativní PCR test, ať vůbec nejezdíEpidemiologům to asi připadá odpovědný a úplně nejlepší, ale mně ne. 

Edit: Teď čtu, že zítra, tak snad bude výsledek brzy a posune se to někam dál... 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 12:32

barbucha mirajo Děvčata, v tuto chvíli jsem bez teploty.

Rýmu mám tedy jak, s prominutím, prase, ale poprvé mi horečka klesla bez léků.

Na port stále myslím, stále beru atb. Prý to ale nevytahnou, dokud jsem covid. Zatím tedy nepotvrzený. 

Offline Zuzuli
3803 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 12:41

mirajo ze, taky mi prijde strasne. Cekala bych, ze za ty skoro dva roky se uz konecne nejake postupy vymysli a budou fungovat. Pripomina mi moji sousedku v porodnici na jip po cisari, loni v dubnu, za prvni vlny. Ji tam privezli nekdy po pulnoci po sekci, protoze ji dopoledne na poradne rekli, ze dvojcata musi akutne ven, tak v porodnici zustava. Nicmene zakrok byl tak akutni, ze cekala na izolaci napojena na monitor asi do jedenacti vecer, nez prisel negativni vysledek testu a ji konecne na ten sal na cisare odvezli. Mela pak stejne jako ja deti na nedonosencich. 

Offline mirajo
2674 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 12:47

Dalia Tak to je dobrá zprávaKdyby se opakovaně vracely horečky, zimnice a střídaly s obdobím bez teplot, tak si to určitě nenech pro sebe, u virozy to tak většinou není. 

Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 12:50

mirajo to je sileny, nejlip prijit asi se zdravym ditetem, ne?

Offline JankaM
3109 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 12:51

ionicera a ta membrana vypadá jak? To je jako vrstva něčeho jako textil, fólie? Nebo je neviditelná? Pardon za extrablby dotaz

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 12:57
Reakce na Dalia:

Na port stále myslím, stále beru atb. Prý to ale nevytahnou, dokud jsem covid. Zatím tedy nepotvrzený. 

​Nebylo by lepší ty špitály vůbec zavřít, když tam odmítaj sáhnout na možná pozitivního? To může bejt každej druhej... 

To neni jen o omezování péče, s tím se počítá, ale tohle už je fakt zvůle. Chápu že nikdo koronáč nechce, ale tak snad existujou ochranný prostředky krucinál!

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 12:58

mirajo To je hrozný, jsem ráda, že naše pediatricka, ačkoliv je starší ročník, tohle neřeší a bez kontaktu přistupuje k nemoci jako k nemoci. A myslím, že i tak si ty covidaky brala po ordinační době. Protože prechodit u dítěte kašel, třeba bez antibiotik, vždyť to je o hubu. Hrůza no. 

Offline JankaM
3109 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 13:00

Dalia přeju brzké uzdravení a ať se vše co nejdřív vyřeší

a přiznávám že jsem doteď nevěděla co je port

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. prosince 2021 13:22

Sairon tyhle boty měl starší loni a v běžném provozu neprotekly a to ho nějaké louže nerozházíVysloveně na sáňkování měl sněhule, ale jinak je nosil pořád a žádný problém. Tu reklamaci by ti mohli uznat, tuhle se tu řešila i nějaká ta půlroční lhůta, kdy je reklamace snazší. Ony teda nemají přišitý jazyk, ne? Tak tam můžou protéct.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 13:51

JankaM 

Žes to nevěděla, znamená mmj., že jsi šťastný člověk, nikdo v tvém okolí ho nepotřeboval .

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 13:55

Dalia Uff, tak aspoň nějaká dobrá zpráva. Držím palce ať už to tak zůstane

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 14:03

Zuzuli To je hrozny, ja rodila dvojcata taky akutne, test mi nikdo nedelal, nemusel ho mit ani pritel, kterej byl se mnou na sale. Na jipce jsem lezela mezi dvema holcinama, ktery mely planovanou sekci a otestovany byly. Kamaradka sla v ty samy porodnici na vyvolani, mela falesne pozitivni test a chovani lekaru a sester ji donutilo uz s kontrakcema podepsat revers a jit rodit jinam. Normalne ji nechali s kufrem a v kosili v noci pred porodnici cekat samotnou, dokud pro ni neprijel manzel. To clovek nepochopi...

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 14:20

Evaeva

Jo, no,všude píšou že jsou super a vydrží všechno.  Jestli uznají nebo neuznaji reklamaci, to se klidně nechám vytočit pak později, ale v čem má to.dite chodit do té doby?

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 14:30

JankaM Šikovná věcička, když člověku chemo zničí žíly. Dá se tím brát krev i dostávat infuze. U mě port posloužil i k podání několika transfuzí během léčby.

Ta věc je pod kůží a hadička je v centrální žíle a prý končí u pravé srdeční komory. Píchá se do toho speciální jehlou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. prosince 2021 14:37

Sairon podívej se na tu půlroční lhůtu, mám pocit, že ti musí vrátit peníze a ne dát nový kus. Sice to znamená, že musíš koupit jiné boty, ale aspoň na konci zimy nebudeš mít dvoje, co už neunosí. Já letos koupila jednomu ty vysoké Frodo a druhému Koel, oboje s membránou a vlnou, oboje za dva tisíce, tak doufám, že budou dobré.

Offline JankaM
3109 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 14:51

Dalia děkuju za vysvětlení