JankaM V celoročních botech je většinou šedá- taková tkanina je to. V zimních ji nepoznáš, je to kožíšek. Je to taková látka, která má v sobě pory, které jsou menší než molekuly vody, ale větší, než molekuly páry. Takže voda neprojde, ale v těch dobrých by se noha ani neměla potit. Ale z letitých zkušeností vím, že spoleh je opravdu jen na GTX a sympatex. Ostatní buď propustí vodu, nebo se v nich ta noha potí. :-) Tedy-snad jsem dávala ve fabrice goretex pozor a zapamatovala si to. :-)
Stěžovací vlákno
ionicera děkuju, hned jsem chytřejší ![]()
Dalia Jsem ráda, že je ti líp (ale říkám to potichoučku, abych to nezakřikla) a nadále moc držím palce.![]()
A ty tanečky s testama mi teda přijdou hrozný, jeden by řekl, že tohle by mohlo bejt už za ten rok a půl ošéfovaný. Jako chápu, že si nechtějí zanýst covid přímo na onkologii, ale tak snad fungujou ochranný prostředky a součinnost s jinýma odděleníma.![]()
Evaeva v té půlroční lhůtě jde jen o přechod důkazního břemene na prodávajícího tj., on musí prokázat že to tu vadu nemá a nemůže se vymlouvat na mechanické poškození a podobně. Způsob řešení té vady je pořád na prodávajícím.
Uvidím v jakém stavu přijdou dneska ze školky, zkusím je večer namočit, pak kouknu na předpověď, jestli nezvládne nějakou dobu chodit v těch zateplených celoročkách co má a budu doufat že budou motivováni vyřešit tu reklamaci brzo, protože pak přes vánoce už budou mít dovolenou. Kdyby se jí tak nepotila noha,tak jí koupím ty Demar sněhule za pár stovek, ale ona bych v nich měla strašně mokro a nepřijdou mi tak teplý aby ji dokazali udržet tu mokrou nohu teplou.
Evaeva tak to jsem zvedava na tvoje postrehy, protoze jsem starsi koupila Froda, a po te, co si v nich nekolikrat nabila usta, jsem je prodala a koupila ty Koel...
rasaNori No tchýně říkala, že mu to trochu klouzalo, ale já si ničeho nevšimla. Ty koel by mu asi byly úzké, se bojím.
ionicera hm, tak díky za tip na zkoušku vodotěsnosti, po 10min pod vodou má vevnitř mokro, ne moc, ale trochu jo ![]()
Sairon To by měla být uznaná reklamace. Pokud jsou ty botičky s membránou. Tak hodně štěstí. :-) - jen mě trochu mate, že jste si psaly, že nemají sešitý po stranách jazyk. To u botiček s membránou je, aby se tam nedostala vlhkost okolo jazyka.
ionicera ony maj sešite asi 2 cm,pak už ne,ale to mi nevadí , stejně má přes ně kombinezu. Namacela jsem jen po ten sešity jazyk.
Sairon když je bota takto špatně konstrukčně vyřešena (nemá všitý jazyk a hlásá nepromokavost), vůbec bych ji pro příště nekupovala. To samé kozačky s membránou, které mají otevírací zip bez ochrany až dolů a pod.
Sairon
. Dobře jsi namáčela. Tam by měla končit membrána. Dej pak vědět, jak jsi dopadla, prosím.
já mám dvě stížnosti.
Čtečka mi odešla do věčných lovišť. Výměna displeje by stála 2200
. Byla stará, ještě tlačítková s nedotykovým displejem
O té rozečtené knížce, co na ní mám ani nemluvím.
Dcera je druhej týden nemocná a navíc má oteklou dáseň, docela dost. Nevím, jestli s ní chodit k zubařovi, když ještě bere antibiotika, ale zas nechci nic zanedbat :( A taky mám pocit, že chodím pořád jen po doktorech, jenom u zubaře jsem byla (sama nebo s ní) za posledních pár měsíců asi 6x..
continuity tak oni to jsou řekněme městské boty, předpokládám, že je výrobce navrhl třeba na to, když dítě sem tam projde mělkou louží nebo je trošičku sněhu. Podle mě je to nějaká výrobní vada, ty synovi loňské nepromokly, nosil je celou zimu takže třeba počasí, co je teď hravě zvládly.
continuity však už je kupovat nebudu. Ale na BF skupině na fbuku je všichni chválí, že vydrží sníh, břečku i kaluze. A mám totožné i pro malého a u něj taky bez problémů. Tady bych řekla že je špatně sešitý šev kolem spodní strany jazyka, teď po té vodě to tam bylo citelně mokré. Takže asi vážně jen blbý kus.
Já bych takové boty dítěti nepořídila. Alespoň ty moje byly schopné si hledat výšku boty ne nějakou imaginární čáru kdesi v botě.
continuity ehm, můj syn vleze všude, prakticky nepoužívá chodník
To by musel nosit celou zimu sněhule.
Evaeva nevím,co se myslí pod slovem sněhule, já jsem kupovala jedny zimní boty buď Ecco nebo Superfit a v tom chodily normálně od cca teď, do jara. Když bylo někde na horách hodně sněhu, vyfasovaly navleky. Jako nejdu si vymýšlet, že nebyly mokré nikdy, protože občas na sáňkách se to úplně nepovedlo a sníh jim do boty napadal, ale rozhodně nebyly mokré tak často,že by to působilo jakoukoliv problém.
Ono je tu ještě taková věc, že Gore-Tex si dost hlídá komu dá licenci a pokud bunda nebo bota neni konstrukčně dobře vyřešena, tak Gore-Tex do ní nedáš. Takže to není jen záruka,že ta membrána něco dělá, ale také záruka,že celý ten výrobek bude fungovat jak má.
continuity jo to záleží, jaké máš nároky. Na sáňky/hory to boty nejsou.
continuity tak to je informace, co se hodí i pro mě. Mám nové běžecké boty s goretexem a jsem zvědavá na zimu
Catherinne dokud do nich nenapadá sníh zhora, jsem v pohodě. Já v těch trailovych běžeckých chodím a dokud tam drží membrána, není problém. Jen je zvyknu někde rozskubnout o větev.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí