continuity díky, nosím návleky, chci mít kotníčky v teple, takže to moc nehrozí. Sníh zhora asi až tak moc nehrozí ani v Praze
, ale jak jsme jezdili běhat do Brd, tak to by mohla být komfortní změna
Stěžovací vlákno
Umřel Miroslav Zikmund, můj dětský hrdina ![]()
![]()
ionicera a když jsou tady ty odborné rady hned od zdroje, mohla bych se, prosím, zeptat, jak to je s impregnací membránových bot? Kdesi jsem pochytila, že je to velké ne-ne, protože impregnace zalepí právě ty nutné póry v membráně. A jak teda boty ošetřit? Nijak?
Mohučanka Úctyhodný věk, bohatý život.
Hanka H to rozhodně! Ale stejně...
Mohučanka zrovna jsem to četla, ach jo. Zas jeden kousek skládačky v nenávratnu.
Mohučanka
Brečím, navzdory věku, kterého se dožil. Končí zas jedna etapa.
Tak šťastnou cestu, pane Cestovateli. Pozdravujte pana Hanzelku. ![]()

Pavlena Stav se v nějakém outdoorovém obchodě. Běžnou impregnaci ne.
Mohučanka zrovna jsem to četla, ach jo. Zas jeden kousek skládačky v nenávratnu.
Jojo.. a na to mě vždycky napadne tohle: ..smrtí každého člověka je mne méně, neboť jsem část lidstva. A proto se nikdy nedávej ptát, komu zvoní hrana. Zvoní tobě.
bram smutny, ale je to tak.
Achjo ![]()
Pavlena Určitě impregnovat. Membrána je zašitá v botě, je to poslední vrstva. Kdybys neimpregnovala, bota se nasákne zvrchu , membrána sice vodu nepustí, ale byla by v botě zima a byla by těžší. A pomocí impregnace i botu chráníš proti špíně, lépe ji čistíš. Ale určitě kupovat kvalitní impregnace, ty boty právě nezalepí. Já nedám dopustit na pedag, ale i collonil je fajn. A asi neúčinnější je od obou firem carbonová impregnace. Na školení jim nastříkali kávový filtr , nalili tam vodu a ten carbon opravdu tu vodu z filtru nepustil.
ionicera to se bezne dostane, ta carbonova vec?
Kokoska ano, jmenuje se to collonil carbon pro. Používám to velmi úspěšně na dceřiny boty.
Mohučanka Úctyhodný věk, užil si života, že bychom mu mohly závidět a stejně cítím smutek.
Formoval mé dětské sny.
Mohučanka tak to priste budu hledat. Collonil jsem mela ale asi nejaky obyc, ale fungoval. Pak jsem koupila neco s nejakyma nano vychytavkama, taky dobry, ale dost drahy. Brzo to bude zas chtit obnovit zasoby.
Mohučanka Ach jo ![]()
Kokoska Ano. Za colonil už odpověděla mohučanka, u pedagu se to jmenuje TECH PRO WATERPROOFER. Kopu za pedag, protože ho prodáváme :-) a prý je ekologičtější a zasychat může jen 15 minut. Od colonillu musí déle. :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí