Garfie podle me jsou horší ty krátkodobá než dlouhodoba. Jsem na vas zvedava
Stěžovací vlákno
Candance No mě ta krátkodobá právě překvapila. Ale zase chápu, že pokud tam máš třeba vnoučata, je to asi hroší, než náš případ. Připomínali jsme se mimochodem škole na začátku ledna a ani se zatím nenamáhali nám odpovědět...
Garfie Kamarád má v Japonsku malou dceru, počítám, že ji dva roky neviděl ![]()
Garfie oooch teda
andulka01 No tak teď by mohl zkusit zažádat o tříměsíční vízum, má šanci! Jen teda bohužel pořád platí ta karanténa, mám dojem, že ji teď zkrátili na 10 dní. Ta naše Japonka, co učí muže, už se taky dva roky neviděla s rodinou. :-( Oni to mají tak, že jezdí domů na letní prázdniny, její maminka létá sem na Vánoce a její muž na jaře a na podzim, mají desetiletou dceru. No tak dva roky nic. :-( Mohli by, Japonci létat můžou, ale maminka se bojí (žije v domnění, že tu na ulicích překračujeme mrtvoly), manžel a ona nemají tolik dovolené, aby mohli zahrnout i karanténu. Hrozně smutný.
Kan ja jsem platila hrob uz 2x a byl napsany na tatu. Nejak jim bylo jedno, kdo to plati. Kdyz ted tata umrel, jen jsem podepsala nejaky lejstro, ktere mi pani predvyplnila a poslala mailem a je to prevedene na me.
Ráno jsem četla na seznamu o smrtelné nehodě kamionu a osobáku a teď jsem se od maminky dozvěděla, že v tom autě umřel kluk z protějšího domu, co se mnou chodil na základku. Je mi z toho tak na nic, chudáci děti a celá rodina![]()
tina to je moc smutné!
tina ach jo ![]()
Tohle je pro mě nepochopitelné. Úplný středověk....Potraty v Polsku
Koření, bylinky a čaje Od Antonína končí? Nevíte?
Kan Fakt končí :-(
999 Před pár dny jsem tam nakupovala....tedy v prodejně - té se to týká také? A důvod?
Hanka H Únava...
999 ale ne, to se bude těžko hledat náhrada...![]()
Jedna znama me pozadala abych ji sehnala misto u nas v nemocnici.(ona pracovala 11 let na male klinice a odesla,protoze ji nechtely pridat vic hodin)Tak ji rikam,no,ale jsou tam vikendy,svatky......pry nevadi.Tak jsem se v tom angazovala,domluvila to predem,donesla jsem jeji zivotopis.Ona byla na prvnim pohovoru a pry dobry jen ceka na prijmuti.
A vcera ji potkam a ona,ze to pry odmitla,protoze Oooo hruzo,ono se tam pracuje o vikendech a ona ma rodinu coz zahrnuje manzela a dve dospele dcery!![]()
Zarinya už jsem se taky přesvědčila, že dohazovat něco známým se může zvrtnout a člověk je nakonec za blbce. Už nikdy, fakt.
Zarinya Přitom práce o víkendu je nejvíc v pohodě. Vedení nevomrzuje, parkoviště prázdný, jídelna vymetená.
Kanno asi tak,a to by mela zato volno v tydnu coz treba ja nemam.Ale to je fuk,chapu,ze nekdo nechce pracovat o vikendu,ovsem v tom pripade nebudu hledat misto v nemocnici.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.