Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. března 2022 09:23

Jos prosím ťa, ja mám najazdených strašné množstvo kilometrov, šoférujem takmer 20 rokov, ale keď som išla pred dvoma rokmi autom do Prahy, tak v centre Prahy to už vyzeralo tak, že auto nechám stáť na križovatke a s plačom ujdem

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 30. března 2022 09:32

betsey Tak v centru Prahy jsem autem v životě nebyla a myslim že ani nebudu. Jednou jsem měla přejet takhle skrz Prahu a naložit kamarádcr věci, no musela za mnou přijet metrem a pro ty věci si dojet mým autem sama:-D 

Offline Zuzuli
3782 příspěvků moje polička 30. března 2022 09:37

Vari  gratuluju k zavereckam. A rizeni je fajn, neboj se ho. Ja si delala ridicak v osmnacti, nas tata nas pak hidne tyral rizenim, at se vyjezdime. Jenze pak jsem odesla na vysokou a ridila jsem jen velmi vyjimecne, mozna tak jednou za rok. Po skoro deseti letech nerizeni jsem si do Prahy dovezla auto, byla jsem  osmem mesici a uznala, ze kojence autobusem za prarodici nejspis nedovezu. Mela jsem celkem stesti, ze to byl brezen 2020, prvni lockdown a praha byla temer prazdna. Jezdila jsem tehdy denne, vozila muze do prace z Dejvic do Karlina, cestou pak jezdila vsude mozne a vyzvedavala baliky s vybavou pro dite, kdyz obchody byly zavrene. Skvele jsem se tehdy naucila stridat pruhy, jednosmerky a tak, a provoz houstl postupne, nez jsem porodila, byl uz temer normalni. Ted jsem uz, rekla bych, zkuseny prazsky ridic, nemam problem s nicim a dojedu kamkoliv. Nicmene pokud nejedu znamou trasu, kterou dobre znam, tak jezdim po Praze s navigaci. Muzu se venovat jen provozu a vcas vim, ze treba potrebuji zmenit pruh, nebo je nekde objizdka.

Plus teda memu rizeni dost pomaha fakt, ze muj muz neridi nemuzu se jen nechat vozit. On sice ridicak ma, ale delal si ho az po nasi svatbe a od te doby ujel tak 30 kilometru mezi vesnicema tricitkou.Na.trojku

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. března 2022 09:59

Karja ja som takto chodievala služobne do Bratislavy, prišla som na prvú pumpu a všetci museli chodiť za mnou

Offline Jos
příspěvků moje polička 30. března 2022 10:41

betsey Jela jsem jen na periferii . V centru jsem byla jen pred lety, kdy jsem mela konficky na Miraku a to jsem prvni den brecela. Dobrovolne do centra nepojedu nikdy. 

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 30. března 2022 10:44

Zuzuli mam to stejne, zacla sem po Praze jezdit s Tondou a v pandemii a ted uz se vydam kamkoliv:)

Offline Jos
příspěvků moje polička 30. března 2022 10:46

Zuzuli Konecne taky chlap, co ma ridicak a neridi. Ale ted vazne, mam kolem sebe mraky zen s uplne stejnym blokem, jako mam ja. Moje mama uz za ten volant nikdy nesedla treba. A ja tu uz opakovane pisu, ze se ani tak nebojim jezdit, mam navic automat, ale desi me parkovani a couvani. Jak nenajdu obri misto na parkovani, panikarim. Takze radsi zastavim nekde uplne bokem a dojdu pesky

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 30. března 2022 11:01

Včera jsem vyprala psa.

Takže ode dneška musí pršet a taky že prší.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. března 2022 11:14

Jos moje mamka si dělala kondičky asi třikrát. Já je mám taky za sebou, hodně mi pomohly, ale tím, že skoro celý rok nemám potřebu někam jezdit autem, po Praze jezdím MHD a někam dál jedeme vždycky s mužem, tak jsem zase skoro tam, kde jsem byla.

A jela jsem samozřejmě taky na periferii I v autoškole jsem v centru byla asi dvakrát, celou dobu jsme se akorát kodrcali v kolonách.

Offline Zuzuli
3782 příspěvků moje polička 30. března 2022 11:17

Jos moje mama a babicka neridi taky, i kdyz obe ridicak maji. Kdyz jsem si pred dvema lety auto od nich odvazela (patrilo drive dedovi, nez si koupil nove), tak obe dve se me porad ptali, jestli se nebojim ridit. Tak jsem jim rekla, ze se odmitam zacit bat, protoze pak bych mohla jen sedet doma, zatimco auto by stalo pred domem. 

Offline Aranel
6617 příspěvků moje polička 30. března 2022 11:44

barbucha Kde prší, kde??!! Já už z toho šílím, mám suchý kytky, kůži, vlasy, elektrizuju na klikách a ani kapka!!!

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 30. března 2022 11:55

Ja jsem toho po Praze najezdila dost, horsi bylo nekde rozumne zaparkovat. Ovsem co uz nemusim objizdet klienty a vozit pocitce, vysla jsem ze cviku, vzdycky dojedu k metru a dal MHD, autem do centra to nema smysl. Vcera jsem ale vezla snachu na odber, mestskou by ji to trvalo strasne dlouho, a musely jsme pres Mirak do Italske. No samozrejme jsem najela i pres navigaci do blbyho pruhu. Nastesti uz jsem zocelena a nacpu se kam potrebuju, nezinyruju se jako v zacatcich. Ale snazim se nebyt uplne drza, mavnu, usmeju se, vetsinou me pustej. 

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 30. března 2022 11:56

Aranel prosím tě v Praze mrholi. Ale je to tak na umazani toho psa, a trochu se spláchl prach ze vzduchu, jinak to nestači vůbec, ani louže nejsou. 

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 30. března 2022 11:58

Aranel hlasim drobny dest pod Jiznim Mestem, ale uz to ustava.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. března 2022 12:18

continuity odpoledne by mělo pršet víc 

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 30. března 2022 12:27

tak centrum prahy mi neprijde jiny nez centrum brna na rizeni, jen to dyl trva:-)) co je problem pro me tak prijezd a odjezd temi obr mimourovnovymi nadjezdy a podjezdy, system "ctyrlistku", sedmy vyjezd z kruhoveho objezdu a podobne:-P ja jak nemam prostorovou predstavivost, netrefim se kolikrat ani s navigaci

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 30. března 2022 12:45

viktorka_od splavu kruhace jsou dobré v tom,že tam můžu křížit, dokud to nevymyslim. 

Muž teda nevím proč vždy někam uhne, asi mi to přijde pod jeho úroveň. Pritom vrácení se je pak vždy jen horší. 

49359 příspěvků moje polička 30. března 2022 13:13

continuity Já si samozřejmě myslím že vyjíždím dobře ne že bych nevěděla prostě to netrefím

49359 příspěvků moje polička 30. března 2022 13:14

Jos nechej si tu parkování vysvětlit od nějaké ženské která to umí. Mě to naučila kamarádka předtím mi to žádný chlap nebyl schopen vysvětlit asi že to dělají instiktivně tak to neumí říct

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 30. března 2022 13:19

Jos ja neumim parkovat predem, mam to vzdycky sejdrem a na jednu stranu. Vsude couvam nebo parkuju podelne. To podelne jsem jednou zkousela na nejake webove strance, abych pochopila princip.

Jo a pred nebo pri menstruaci parkuju uplne blbe a na 4x vsude.