Kokoska ;-) Jasan!
Stěžovací vlákno
Kokoska Já přiznávám, že mě ty zásuvky schovaný za dvířkama trochu štvou, že se otevírá nadvakrát, ale souhlasím, že dát dospodu všude zásuvky je v kuchyni to nejlepší řešení. A teda, Karja jestli plánujete odpadkové koše ve výsuvu pod dřezem, tak si pořiďte tu variantu s motorkem, kde se do dvířek jen klepne kolenem a ony se samy otevřou. Já jsem to zavrhla jako přílišnou rozmařilost a teď toho teda lituju vždycky, když se podívám na tu opatlanou úchytku :o)
Karja jo, já jsem ráda v tlupě, odmalička
Navíc velká změna nastala, jak jsem šla do práce a děti se víc osamostatnily. Zrovna nedávno jsem říkala muži, že jsem vždycky tak ráda odkládala děti k našim a teď mám pocit, že spolu trávíme hrozně málo času, to je samá škola, kroužek, práce... že se mi ani nechce je tam dávat na víkend. Taky už můžu jít si na 40 min zaběhat nebo něco udělat na zahradu, aniž by na mě někdo visel. To je hrozně znát, nemám už potřebu být sama jako na mateřské.
Karja Ja se musim priznat, ze pro me i ta autoskola byla fajn v tom, ze jsem aspon na chvilku vyoadla z toho vecnyho cirkusu a mluvila s nekym jinym nez se sambem a detma.
Myslim, ze jsme v tomhle vlakne resily autonehody a strach z rizeni, tak se musim pochlubit, ze jsem minulej tejden udelala zaverecky. Ted uz jen zacit jezdit. :-)
Vari Super, gratuluju!
Vari Hezkyyyyy ![]()
Lamicka já jsem sama ráda, ale právě jak jsem teď doma, tak jsem sama dost. Třeba jako zrovna teď, když děti odpočívají. Takže se naopak trochu bojím, že až se jednou vrátím do práce, bude to horší. A s těmi dětmi si taky kolikrát říkám, že na sebe už nemáme tolik času (školka, kroužky), ale teda k babičce je odkládám ráda, protože sami s mužem nejsme zas tak často.
Evaeva taky jsem ho tam měla. To byl tak strašný drek že to letělo. Já chtěla to otvírání kolenem, oni na to zapomněli a pak namontovali tuhle prisernost
a vůbec, linku jsem si navrhla dobře ale to provedení, děs. A prý tak nás doporučte. No to určitě ![]()
rysamona tam, kde jsem si vybrala kuchyni, ten motorek neměli. Plán byl si ho pak domontovat, mám tam na něj zásuvku, ale zůstalo jen u plánu
To moje udělátko funguje dobře.
Evaeva u mě se na to prachsproste vyprdli. A ten pedál taky fungoval ale při šlápnutí to vydalo zvuk který jsem nehodlala akceptovat.![]()
rysamona já nemám pedál, je to jen taková lišta, za kterou se dají dvířka chytit špičkou.
Evaeva aha. Tak na to kouknu. Diky![]()
DruI @karjamotorek mame a je super, doporucuji
Vari super! Tak teď hlavně nepolevit. ![]()
Sedím u zubaře. Stěžuji si na sebe, že jsem to zanedbala.
Vari Docitam a moc gratuluju! A nevahej a jezdi. Ja konecne prekonala to nejhorsi a dala v pohode cestu do Prahu a zpatky
To prijde vsem asi usmevny, ale pro me je to velky krok.
Jos mně ne, já řídím jen na chalupě. Domů jsem jela jen jednou a to s mužem jako spolujezdcem. Takže gratuluju!
Evaeva prosim te, ono mi nic nezbyvalo. Rezali jsme u nasich smrk a muz mel plne auto naradi. A ja potrebovala po vikendu neco zarizovat, a se mnou dite, dva psi a miliarda kramu. To uz do jednoho auta nedas
. Kdyz priste nepojedu v nedeli vecer na Prahu, tak to bude uz uplne v pohode ![]()
Jos já bych to asi taky zvládla, muž mě chválil. Akorát že já se ráda vozím a když bych pak jednou někam jela, tak mám obavy. A ještě když máš vézt děti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.