letfenixa Hele a nedělá to ten tvůj táta matce naschvál? Víš jak, tvoje máma bude asi docela semetrika a takový to napružení a věčné sekýrování potřebuje k životu, aby nebyla nešťastná.
Stěžovací vlákno
Kan To není naschvál. Sambo to taky dělá. Má věčně vytelenou skříň dokořán. Na lince taky zapomíná zavírat dvířka. Což je dobrý point asi všude dam šuplíky! On by nikdy nic naschvál nedělal.
letfenixa já jen, že to není výsada mužů![]()
Evaeva A už ich zatvára?
Evaeva ja som otehotnela osem mesiacov po tom, čo som môjho muža stretla, takže predpokladám, že keď sa nám začnú osamostatňovať deti, konečne sa začneme spoznávať ![]()
Mne také veci, že si muž po sebe neupratuje, nejako nevadia. Jasné, že keby to robil, bola by som radšej, ale inak ma to žiadno nevytáča. Aj dnes, navŕtal obraz, ale pod obrazom je stále rozložená vŕtačka a vysavač. Jednoducho ho poprosím, aby to upratal, alebo keď nestihne, upracem to ja bez toho, aby ma to naštvalo.
Čo ma teda ale veľmi vytáča a kvôli čomu sa hádame je jeho plytvanie zároveň s vyhadzovaním. A teda ani trochu sa nesnaží šetriť životné prostredie alebo separovať odpad. Čiže keď ho vidím, ako behá s veľkým vrecom na odpadky po byte, tak ho potom celé vysypem, polovicu vecí vrátim na miesto a druhú polovicu vyseparujem.
Evaeva ja som otehotnela osem mesiacov po tom, čo som môjho muža stretla, takže predpokladám, že keď sa nám začnú osamostatňovať deti, konečne sa začneme spoznávať
Jsem to četla jenom letmo a říkám si: takže Alica má jinýho tatínka?
a pak jsem se teda zamyslela. ![]()
Candance Jako je to fajn, ale nikdy nemam takovou tu potrebu ho "vykopat" z domu.
Karja Ne, posledni 2 roky je doma vic a je to super. My jsme spolu fakt radi. Umime se zabavit, s detmi i bez, mame si vzdycky co rict a fajn jsou i spolecne zajmy, poslouchame stejnou hudbu, bavi nas stejne veci a zaroven mame svoje konicky a pratele. Jasan, ze se obcas rafneme, ale nikdy to netrva dlouho. Jako popravde, az me to desi
obcas mi treba prolitne hlavou co by se stalo, kdyby najednou nebyl.
Evaeva no presne, zadnej projekt nepotrebujeme
my ted jeden mame a teda uz se zase tesim na normalni stav.
Lamicka Je tak to je hezký! Tak asi nemáš ani takovou potřebu být sama, já docela jo!
Jak to tady čtu, tak jsem asi chlap. Tašky po příjezdu z
chalupy minimálně tři dny nevybalene, skříňky od linky nechávám taky otevřené a včera se na mě muž významně podíval (při skládání svého prádla) sehnul se k zemi, zvedl moje zateplené ponožky a prý"mám je dát do prádla?". Tak jsem řekla jo.![]()
Karja zasuvky do kuchyne si urcite dej a nejen kvuli sambovi. Daleko lip se v tom hleda nez ve skrince. Mam to u spodnich skrinek vsude krome rohove skrinky a je to bezvadna vec. A maji samodovirani, takze staci lehce stouchnout a zavre se to samo!
rysamona Já jsem taky na ženskou poměrně bordelar, tak se to pak nascita no. Ale sambo je fakt velkej, on vždycky i zpytuje svědomí, ale podle mýho se to nikdy moc nenaučí, to je prostě v povaze, já mám taky svoje.
Kokoska Jj, jen mě se to prostě vůbec nelíbí ty šuplíky. Přijde mi to jak v laborce nebo v garáži. Ale to je jedno, u nás by to stejně nic nevyřešilo, my jsme marný oba.
Kokoska ha! Včera jsem s něčím jednomu dítěti asistovala v kuchyni na zemi. Druhý dítě zatím za a nade mnou otevřelo šuplík a nezavřelo. Když jsem se zvedala, tak jsem ho pěkně nadzvedla zadama. ![]()
Karja tak muzou byt zasuvky schovany za celoplosnyma dvirkama, to mam u skrinky na potraviny. A ty opravdu zasuvky jsou ruzne velky, fakt to neni laborka. Ja s tim nechci otravovat v nespravnym vlakne, ale fakt je to nejlepsi vec, kterou jsem si mohla do kuchyne dat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.