Ja uz jsem tu psala, ze skoro vzdycky, kdyz si pri parkovani blbe nadjedu a pak hrkam semtam, stoji pobliz nejaky cumil a kocha se blbou zenskou za volantem. Takze od te doby, co mam parkovaci automat, mi dost stouplo sebevedomi. Dokonce jsem se uz parkrat musela v duchu smat, kdyz ten cihajici prdola zklamane odchazel.
Stěžovací vlákno
Kokoska To je přesné, jak se někdo dívá, tak to nejde!
Kokoska já mám parkovací automat, ale než v Praze najdu díru, která se mu líbí, tak to 3x zaparkuji sama. ![]()
baltik předkem se parkuje mnohem hůř, to je objektivní fakt. Pokud nepotřebují do kufru, vždy couvám.
viktorka_od splavu to je dobré s tím vysvětlováním. Můj muž si třeba myslí, že parkovat neumím. Resp. jdu na to jinak než on, vůbec to nechape. občas se teda vyskytne situace, kdy to on vymyslí jednodušeji, ale do garáže jsem byla schopna zajet nepoprve, zatímco on si musel najizdet. Akorát to pak nebylo k té straně, kde on by to ideálne chtěl.
Já se vejdu kam potřebuji, tak to neřeším. Ale neznasi couvání na delším úseku, hlavně, když je to úzké a klikaté.
continuity parkovani na jedne strane podle manzelova prani nesnasim. Protoze to nikdy neni dost na te strane
Candance no je pravda, že se hodí, když z garáže vyndá kolo, aniž by musel vyjíždět s autem. ![]()
Mě to parkování učil na těch kondičkách, bylo to úplně geniální. Něco jako stoupněte si půl metru od auta, tak aby... úplně otočte kola,... No vždycky to krásně vyšlo, ale samozřejmě jsem to zapomněla![]()
continuity ano, to byl puvodni ucel ale my je tam uz nemame a on chce pohodlneji nastupovat do meho auta (kdyby ho potreboval pouzit). Takze jen chlapska pruda
continuity jsi jak Zikmund s Hanzelkou. Vždycky na parkovací místo couvali, protože prý nikdy nevěděli, jak rychle budou muset vystřelit ![]()
on chce pohodlneji nastupovat do meho auta (kdyby ho potreboval pouzit).
![]()
zkusila jsi mu někdy nařídit jak má zaparkovat svoje auto aby se příjemně nastupovalo tobě kdybys ho náhodou potřebovala použít?![]()
Kokoska můj muž taky radši couvá, ono to fakt jde líp, pokud nemáš pohon na všechny čtyři. (Jsem z těch kondiček chytrá) Ale už jsem ho naučila, že vykládat plný kufr věcí z dovolené do křoví není ten nejlepší nápad![]()
Evaeva Jj to je přesně ono pamatovat si a vždy přesně dodržet
continuity jo to delší couvání mi taky dělá potíže, Mně to nejde ani rovně![]()
viktorka_od splavu já si to budu muset vygooglit, protože to bylo fakt super. Teď parkuju tak, že si najdu velké volné místo, což jde na té vesnici, ale u nás na sídlišti je to poněkud na nic.
viktorka_od splavu ja ho ignoruju a myslim se svoje. Nebo steknu, at si preparkuje. Obcas jen necham pred a donesu mu klice k TV at to jde zaparkovat, aby neprudil
Evaeva To zní jak ježek v kleci! ![]()
Evaeva to není o pohonu na všechny čtyři, ale o tom, že ta otáčivé kola jsou vepředu. Když s tím couvas potřebuješ méně místa na vytočení.
continuity mně tvrdil, že to závisí na tom, na která kola máš náhon![]()
Garfie no byl to přesný návod, no. Pro mě skvělé, ale bohužel jsem to zapomněla.
Evaeva Já myslím, že vím o čem mluvíš, takové to, když máš svůj sloupek na úrovni zadku auta před tebou...naučil mě to ex přítel. Určitě se to dá najít někde na netu. Já to umím, ale musím sedět v autě, jinak z hlavy to nedám.
continuity mně tvrdil, že to závisí na tom, na která kola máš náhon
to je pekna blbost![]()
viktorka_od splavu není, protože buď se otáčíš okolo osy která vede svislé předními nebo zadními koly (zjednodušeně)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.