Garfie jojo, tak něco
Stěžovací vlákno
Garfie jojo, tak něco
Evaeva Jakože u náhonu na zadní kola točíš volantem zadníMi koly? to asi ne že
Dekuju vsem za gratulace. Za dva tejdny si jdu ridicak vyzvednout, auto s automatem mi uz stoji pred barakem, takze zadnou vymluvu mit nemuzu. :-) Parkovani mi samozrejme zatim moc nejde, ale kupodivu mi jde nejlip to podelny, zato do mezery cumakem proste nenajedu. ![]()
Vari Jak už je zmíněno výše do mezery nikdy ne zajíždět čumákem ale vždy zadkem jde to snadno
viktorka_od splavu Akorat zatim potrebuju mit vedle auto, mam nauceny presne ty triky. Na prazdnym parkovisti bych mezi cary nezaparkovala. :-D
Vari Když jsem začínala, to parkování jsem jezdila cvičit na parkoviště nákupního centra.
Řídím denně a ráda, v Praze. Asi nenacházím žádné zádrhele, parkování ok, couvání ok, úzká garáž ok. Mám ráda vysoký posez a dobrý výhled u svýho auta, ale miluju zkoušet jakákoli jiná auta co se mi dostane do ruky. Břichoplazky i dodávky, i jsem jezdila s veteránem s řízením vpravo
po českých silnicích.
viktorka_od splavu jo, máš pravdu, pomotala jsem to dohromady
viktorka_od splavu tak snadno úplně ne, ale líp jo![]()
Garfie Tohle se mi snazi vstipit muz, ve ktere fazi zacit tocit. Jenze ja i pri couvani tak tri sekundy pokazde premyslim, na kterou stranu vubec volantem tocit. A muze mi to nekdo vysvetlovat stokrat. Stejne jako nemam orientacni smysl, ztratim se i s aplikaci i kdyz jsu pesky ![]()
Jos no pravda je, že prostorová představivost to parkování dost ulehčuje. ![]()
Já nesnáším, když mi někdo při couvání ukazuje, nevyžaduju to, je to iniciativa dotyčného a k ničemu. A nechápu konstruktéry, kteří navrhují u auta malý zpětný a úplná číčovina u fábie jedno zpětný je menší, než to druhý, tady v ulici jedna parkuje teda.
Jos Jo tak to já mám úplně stejně
Tam je pak důležitý si ty 3 vteřiny prostě dát v klidu se srovnat a pokračovat zase pomalu dál
Ja teda radsi parkuju kolmo nez podelne, bez toho automatu na podelne zaparkovani potrebuju misto nejmin na jedenapul auta. Kolmo teda trochu zalezi, jak moc siroka je ulice nebo ulicka na parkovisti, kdyz je dost mista, neni problem ani cumakem dopredu mezi 2 auta. Ale zrovna jsem byla na Chodove a tam je tak blbe znacene parkovani, jsou tam sloupy a zabiraji kousek toho stani, stoji na care. Takze vetsinou musim sklopit zrcatka, abych si ho neurazila, a couvat jen podle zadni kamery. Ale zato jsem si koupila dziny nad kotniky zlevnene na necelych 500, tak si vlastne nestezuju. Leda na to cislo, ktere na nich je napsane, takze vlastne stezuju, na sebe ![]()
Kokoska Jeee no to parkování v garážích u sloupu. Já mám momentálně svuj modrej lak na jednom sloupu v OC City Park Jihlava. No já nikdy nový auto s takovouhe nedostanu....
Karja no kdybys videla to moje minuly... ale ne za vsechno jsem mohla ja! Cizi barvu na narazniku nebo blatniku jsem mela dost casto, jak nekdo vyjizdel a nevytocil. Ja jsem orvala predni naraznik hned prvni mesic, blbe jsem vyjizdela z garaze a vzala za takovy kovovy vycnelek na ramu vrat. Soucasny auto uz ma taky neco za sebou, ale momentalne vypada solidne
Nastesti muz se nad tim nehrouti, bere to jako spotrebni predmet, sam to ma momentalne taky odreny.
Evaeva dobry je taky vyjizdet z garaze s otevrenyma zadnima dverma ![]()
Kokoska Jako sambo je taky v pohodě, právě nechápe že někdo jiný není. Třeba když nacouval do sousedů dost se divil že jim to vadí:-D:-D. Ale zas všechno má svoje hranice no, když tam viděl tu strhlou barvu a já dva dny předtím říkala něco o novém autě tak zas není padlej na hlavu:-D.
continuity Ty jo, to mě nikdy nenapadlo, s tou prostorovou představivostí :-). Tak z deskriptivní geometrie jsem vždycky měla jedničku.
Já vždycky bydlela v centru, takže podélné parkování v díře menší, než auto, je základ :-). Natrénovala jsem to někde u vrakáče, měli tam hromady pneumatik, naskládala jsem si z nich jakože auta a za tři hodiny jsem to uměla. Dneska mě nevyvede z rovnováhy ani čekající tramvaj :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.