Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. března 2022 21:01

Kokoska ty nová auta pískají, když něco nezavřeš.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 30. března 2022 21:07

Evaeva to bylo to stary

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. března 2022 21:08

Kokoska jojo, já jen, že to se muži asi nestane, abych to mohla ve vhodné chvíli připomenout

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 30. března 2022 21:13

Evaeva no hadej, kdo ty moje dvere otevrel, protoze si bral detskou sedacku, a nechal je tak?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. března 2022 21:27
Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2022 20:26

Vytekla nám myčkadva dny neteče voda a teď tohle

Online viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 31. března 2022 22:49

Evaeva jezis tlapkam!

a jelikoz se tu vi vse tak pridam dotaz opravare uz tyden nemuzu sehnat) mam fungl novou mycku, ktera normalne myla nadobi, bez problemu. pak jsem ji veprostred cyklu zavrela vodu (neuvedomila jsem si to) hodila chybu a od te doby nevypousti vodu. reset nepomuze a mechanicky tam nic nevypada spatne, ani neni cim by to bylo treba ucpane.. radit se s chlapama je naprosta marnost. davaji dotazy typu jestli jsem tu vodu teda pustila

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2022 22:54

viktorka_od splavu díky. Naštěstí jsem před tím stihla dva cykly mytí. Máme ji rovných pět let, tak uvidíme, jaký bude verdikt.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 31. března 2022 23:12

Evaeva nam po uzavirce vody vzdycky stavkuje zachod (protyka), problem byva v tom, ze ta kalna voda, po te, co ji pustej, ucpe nejaky tesneni

Offline Peetra1
284 příspěvků moje polička 31. března 2022 23:29

viktorka_od splavu a tu vodu v té myčce pořád máš? Zkusila bych ji všechnu vybrat ručně - vycucat houbou, hadrem a pak zkusit pustit. Jednou se mi takhle myčka sekla a to vybrání vody pomohlo.

Online Garfie
28570 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 03:54

viktorka_od splavu Nemas nekde navod? Vetsinou tam byva, jak si poradit s ruznyma krizovyma situacema. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. dubna 2022 07:51

moora asi to bude nějaký takový problém 

Online viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 08:34

Peetra1 ehm ano, asi 5x vyzkousene:-)

Garfie jo, no ta chyba je pry zanesena hadice - jenze jaksi neni cim, vsechny popsane ukony jsem provedla a prd:-(

kdysi jsme meli boschku, ktera mela jakousi sw chybku a dle navodu z netu, kdyz se sekla, pomohlo ji vytahnout a naklopit, uvnitr se cosi kamsi prelilo a jela dal:-)) pak uz se to teda muselo delat tak casto, ze jsme se ji zbavili. ale pamatuju si ze takovy finty jsou, jen k more jsem zadnou nevyguglila

Offline SunEclipse
3488 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 08:46

viktorka_od splavu reklamuj ji..o zavření vody nic neříkej.

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 08:50

viktorka_od splavu Když je v záruce, zkus zavolat na záruční servis. Já s tím mám u spotřebičů dobrou zkušenost. Vždycky to byla nějaká blbost, kterou jsme odhalili po telefonu. Rozhodně nikdy nechtěli hned přijet.

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 08:53

SunEclipse Já bych to teda řekla popravdě, jak to bylo. Myčka je určitě dělaná na to, že může dojít k přerušení přívodu vody. když řekne pravdu, špíš se odhalí, co se stalo. Klidně to může být jen nějaká pojistka, kterou lze zase vypnout apod.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 08:59

viktorka_od splavu my tady mame boschku jeste po puvodnich majitelich, takze navod tu uz davno neni. A nedavno jsem potrebovala z ni neco vytahnout uprostred cyklu, a pak uz se se mnou nechtela bavit vubec. Snad 2 hodiny jsem ji přemlouvala ke spolupraci. A tim si teda stezuju, ze v ni zacina neco chrcet a pracka se taky v posledni dobe tvari ze se neco deje, to se vzdycky sejde najednou

Online Garfie
28570 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 09:05

viktorka_od splavu no tak to je na nic, volej servis, oni ti poradí i po telefonu. 

rasaNori Ty jo, nechci strašit, ale nám se teda sesypaly všechny spotřebiče najednou. :-(

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 09:09

viktorka_od splavu Ještě mě napadlo, zkus vypnout pojistky a pak je zase zapnout. Ale je potřeva chvíli počkat. My takto resetujeme digestoř. Někdy se sama vypne, když jede hodně dlouho. Většinou si to udělám u několikahodinového vaření. Pak nejde zapnout. Pomůže to přerušení přívodu elektřiny.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 09:16

Garfie ja s tim uz tak nejak pocitam, ale potrebuju aby mycka vydrzela jeste aspon rok, pak nejak budeme delat novou kuchyn. Tak prave jestli preventivne nezavolat opravare:D na tu pracku teda stopro, tam me tece ven voda skrz suplik na prasek, doted to resil hadr vrazeny pod pracku v tom miste na zemi, ale vcera byla uz v koupelne potopa i s hadrem...