Garfie rasaNori dejte pokoj
naše pračka taky občas vydává divné zvuky, akorát že u nás to znamená rozbombardovat koupelnu, novou už nechci kupovat mělkou, ale klasickou.
Stěžovací vlákno
rasaNori Nám, když slintala pračka šuplíkem, tak to znamenalo, že je ucpaný odtok, nejlépe nějakou ponožkou. Ta pračka měla ponožky moc ráda.
Bože môže byť niekto tak sprostý, že vrazí do zárubne za bieleho dňa až ma na čele asi 5 cm hrču?
. A nie je to dieťa ale ja?!! Som myslela, že mám otras mozgu jak mi v hlave zadunelo ![]()
viktorka_od splavu Nám tohle udělala nová myčka, hlásila tuhle chybu a přitom vypla z důvodu, že nějaká tableta víc pěnila. Druhý den šla už normálně.
U nas fakt nasnezilo.![]()

Renusatko Já našla v návodu že je tam nějaká pojistka v té hadici aby myčka mohla stát na vyvýšeném místě a přitom samovolně nevytíkala ven tak si myslím že přesně tahle pojistka se tam z nějakýho důvodu aktivovala a je akorát potřeba to zase vypnout bohužel žádný vytažení ze zásuvky nepomáhá, To bude spíš mechanický
Zarinya to i u nás ![]()

Vlmstrasny,ale u nas snezi asi tak jednou za rok.......![]()
Renusatkojo taky jsem byla asi jeste v utery bez puncoch a ted zas tohle.Vim,ze to bylo v predpovedi,ale mam z toho fakt depku,je to jak vratit se zas o par mesicu zpet.![]()
Renusatko zrovna včera říkali v počasí, že v posledních asi pěti letech (už nevím přesně) se první dubnový týden vždycky ochladilo. Zatímco v Praze to bylo o sedm stupňů běžně, na Moravě třeba jen o dva. Tak si hezky zvykejte
Taky už bych brala jaro, ten minulý týden nás pěkně rozmlsal. Kdyby aspoň ty srážky za něco stály, přijde mi, že je sucho. Ale to ne, je akorát zima jak v morně![]()
EvaevaNa tohle si zvykat nechci. Tady už všechno kvetlo, předpokládám, že našim už několikátý rok zmrznou dneska meruňky
.
Renusatko tady už taky stromy kvetly. To teplé počasí byl zase druhý extrém, nevím proč nemůže být počasí odpovídající roční době.
Mrakoplas Na hlavu pozor. Když jsem byla na zš, tak kluk, kluka žďouchl tak blbě, že spadl spánkem na lavici a za týden ve špitále zemřel.
tady?
Zarinya aha, u nás už bylo taky hezky, minulý víkend pid slunečníkem
, teď můžeme stavět sněhuláky
Vlm Koukám stejné místo![]()
Renusatko jenom jsem tam bohužel nebyla já, ale dcera s rodinou, dostala jsem pár fotek a musí to být moc hezký naživo
Evaeva jenze letos to ochlazeni bylo skoro o 20°, rano u nas byl 1 nad nulou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.