razorblade ano, výsledek je věrohodnej, dokonalé.
Stěžovací vlákno
razorblade
to vejde do místní kroniky, jak ten spečenej beránek
razorblade tak ty sou teda paradni![]()
razorblade nejlepší!!!![]()
razorblade Nemáš fotku i po upečení? Třeba to nakonec tak hrozně nevypadá. Ty mandle toho taky dost zamaskovaly, ale jinak
(promiň)
razorblade jsem dnes nějaká skleslá, ale tohle mi zvedlo náladu. Věrohodný ho**a! ![]()
razorblade Úplně to vidím, až se kolegové budou ptát, co jsi dělala o Velikonocích...
.
razorblade Jako je fakt, že tohle je jedno z mála jídel co mě fakt neláká, ani ta Mrakoplas nebo či to bylo, krysa s tarhonou mi nijak nevadila:-D. A je to aspoň dobrý se zavřenýma očima?
brrr ehm, ta druha fotka je po upeceni![]()
Karja jo, je to dobry, ja udelala seversky testo se spoustou kardamomu. Davam do toho misto normalniho cukru hnedy turbinado, takze to ma i karamelovdj nadech. :)
Zklamalas, čekala jsem něco realističtějšího ( čtii víc do hněda ????)
razorblade vyznamne jsi mi vylepšila den ![]()
razorblade Hm, aha. Mám pocit, že to vůbec nezměnilo barvu. Ale určitě jsou dobré, ne?
razorblade letosni soutez bys urcite vyhrala!
Beranka si pamatuju a jeste tady kdysi probehl takovy mazanec ve forme disku, uz si nepamatuju, od koho. Mne to vzdycky potesi, kdyz vyrobim neco ne moc estetickyho, ze v tom nejsem sama! Ale zatim se vzdycky vsechno snedlo.
Kokoska k mazanci ve forme disku se hlásím já... tenkrát jsem ho chudáka vytáhla moc brzy z trouby a byl z něj korpus na dort
letos ho mam taky v plánu, ale zatím mám jen kvasek... tak se kdyztak ozvu, kdyby se to nějak pokazilo ![]()
AprilTwelve peknej bude! Ja letos nepecu, mazanec jsem koupila a kdyz se mi bude chtit, udelam tvarohovou stolu. Vanoce sice uz byly, ale moc nam chutnala, tak proc ne. Jen jsem porad nejaka prichcipla, tak nevim, jestli se vybicuju.
Kokoska já letos jen ten mazanec... už jsem dlouho nic nepekla. Jestli ti není úplně ok, tak to bych to pečení taky vynechala... a vánoční štola na Velikonoce mi přijde jako hezkej nápad ![]()
Kokoska ja letos nevytahla ani velikonocni dekorace,nic nepecu a vejce uvareny,namalovany uz mely vyprodany.![]()
Ale na recky velikonoce pristi tyden se tesim moc.
brrr jo, jsou. Ja do toho dala samy dobry suroviny :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.