Zarinya my letos nejsme v Praze, tak je to takove jednodussi vsechno. Vcera jsme byli odpoledne venku, vecer u mamy a po navratu v 10 jsem sklapla a musela si jit lehnout.
Maji recke Velikonoce neco specifickeho, co u nas nezname?
Zarinya my letos nejsme v Praze, tak je to takove jednodussi vsechno. Vcera jsme byli odpoledne venku, vecer u mamy a po navratu v 10 jsem sklapla a musela si jit lehnout.
Maji recke Velikonoce neco specifickeho, co u nas nezname?
Kokoskauplne vsechno specifickeho.![]()
Ale nejlepsi je ta atmosfera v Recku...takova obdoba nasich vanoc.Achjo cas utika pomalu nespravnym smerem,abych byla ve spravnem vlakne.
Garfie v Rime to musi byt parada!
Kokoska No paradoxne se mi vic libila ta mala mesta! V kazdem nejaka procesi, vyzdobeny kostel...ten Rim je takovy namistrovsny, precpany lidmi (covid ocividne skoncil).
Garfie tak hlavne ze jste si to uzili, v Japonsku to nebude! Ale zas sakury, to neni spatna nahrada.
Kokoska Zitra zacnu balit. ;-)
razorblade za me jsou uplne v pohode.
Garfie hura!
viktorka_od splavu Dekuju, budu prubezne informovat. ;-)
Garfie trochu odbočka, ale mně přijdou úplně magické ty španělské průvody těch "zakuklenců" To bych někdy chtěla zažít osobně.
A hodně sil při balení!
Evaeva bola som v Španielsku na Veľkú noc a zažila som veľkonočné sprievody vo Valencii, Zaragoze a Madride. Úžasné to bolo.
letfenixa to muselo být
Na mě to hodně působí i přes televizi
Evaeva Jo, to je v Itálii úplně stejné! Dokonce tam probíhá i scéna křižování, viděla jsem fotky a je to dost reálné, ale to bylo kvůli covidu letos většinou zrušené. Ale i jít v tom průvodu byl magický zážitek.
letfenixa Taky jsem byla jedny Velikonice v Madridu, uz je to davno, ale doted to hodnotim jako jeden z nejsilnejsich zazitku.![]()
Garfie tak to muselo být parádní
Zaragoza

Letošní hnízdění čápů je jak Boj o trůny a argentinská telenovela dohromady. ![]()
Bledule já jsem se dokonce zaregistrovala na českou ornitologickou společnost. Sleduju aktivně dvě čapí hnizda. V jednom už je pár. A v druhém jsem viděla zatím jen jednoho čápa. Je to strašně zajímavé.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.