viktorka_od splavu zalezi taky na deliktu. Pokud nekdo umlati dvoumesicni dite, tak jo, tam ta touha po pomste muze dost vylezt na povrch. Jinak bych byla pro praci ne jako ponizeni, ale vraceni nakladu na tu "napravu". Bohuzel dost pracovnich prilezitosti neni, resp. moznost ohlidat ty pracujici.
Stěžovací vlákno
Kokoska to je jasný, já mám stejný pocity, jenže nakonec si stejně uvědomím, že jediný správný je takovou příšeru izolovat od lidí, aby už nikdy nikomu nemohla ublížit. no, ale tím pádem je jasný, že dát jí takovou práci, aby to pokrylo náklady té izolace je nereálný, to by akorát další náklady (dozor atp) generovalo. takže jako daň za to, že tito zločinci se nemůžou volně pohybovat mezi námi prostě ráda zaplatím za ten kriminál.
viktorka_od splavu Ono tech priser nastesti mezi nami nebeha tolik. Ja jsem odpurce trestu smrti, ale kdyz jsem si cetla rozsudek, kdy ten pedofil zavrazdil malyho Kubu, bylo mi fakt fyzicky zle a tomu pachateli jsem tu cocku, kterou ve vezeni dostaval, fakt prala.
Vari A tady u toho případu Nely Moravcový, abychom se teda vrátily, kde jsme začínaly, bych taky váhala, jestli náhodou nejsem pro znovuzavedení.
Ted jsem precetla posledni kauzu Duky a doufam,ze ho peklo schvátí, idiota.
Kammila ucitele razitka na vysvedceni nedavaji.
Dcera projela prijmacky na 6 lety gympl, ale jako mega. Strasne mizerny vysledek. Pripravovala se malo, jasne. Nesedela jsem nad ni jako drab, jasne. Ale stejne me to zklamalo, myslela jsem, ze to da lip, jen protoze inteligence. ![]()
Pavlena moje neter se taky nedostala a oni navic maji jeste takovy debilni system, ze na jejich zakladce se od 6. Tridy vytvori jedna trida s rozsirenou vyukou jazyku, jedna sportovni, do obou se delaji prijimacky a treti je pro odpad, co se nedostal ani na gympl ani do tech specialnich trid. Takze delala prijimacky 4x (dve tridy u nich a dva gymply) a pohorela taky silene. Se bojim, co to udela s jejim sebevedomim.
Jinak pry obecne se na ten gympl dostavaji hlavne ty deti, co maji ty testy nadrene
baltik to o dreni na testy je zname. Ale i bez dreni to mohla dat lip. Je ji to asi celkem jedno, tak doufam, ze si vezme pouceni "vyseru se na veci, tak ony nedopadnou". Ted jeste prezit kartac od rodicu, ze jsem ji lepe nenadrela. ![]()
Pavlena jezis, jeste rodice k tomu ![]()
Pavlena ani mi to nepis. Ja spoleham na dcerinu inteligenci.
Musim rict, ze ti vezni, kteri nebyli pracovne zarazeni, mi snad bez vyjimky rekli, ze by radi pracovali, ale ze proste prace neni.
Tak samozřejmě, pro ně je práce vítané rozptýlení. Proto souhlasím s návrhem na kopání a znovuzasypávání příkopu (c/o andulka01 ), protože se tak nějak domnívám, že pro zábavu v kriminále nejsou.
PavlenaBlbá situace, ale snad v ní , před dalšíma přijímačkama za pár let, začne hlodat červík, že to může taky nedopadnout, a měla by začít aspoň trochu makat. Ony to asi ty chytrý, ale lehce rozevlátý děti potřebují někdy zažít a ne, matka stojící s bičem nad ní tomu uvědomění nepomůže.
Candance Pavlena drzim palce, ted, nebo na pristi pokus. Znami prijimackami hodne zili, prekvapilo me, jak se to od mych mladych let posunulo. Pochopila jsem, ze je velka konkurence, mnohem vetsi, nez za nas. Zajimalo by me, jestli je to silnym rocnikem, nebo rostoucim zajmem, jestli na tech zakladkach nikdo nechce byt, coz by taky o necem vypovidalo
.
Ale ja dost koukala i ted u zapisu na zs, 120 poradovych cisel na dve tridy...zs je nase spadova, obycejna, beru jako jasnou vec, ze nas vezmou, ale teda trochu me ten pocet znejistil.
Gatita mně to teda přijde stejné jako za nás, aspoň tady v Praze. Aspoň ségra se připravovala stejně jako my dvě starší a dostala se na lepší gympl než my dvě. Ale někteří rodiče to řeší fakt hodně, když jsem dělala přijímačky, jednu spolužačku rodiče tak vystresovali, že před přijímačkama brečela
Samozřejmě se nedostala, přitom blbá nebyla a připravovali jí asi hodně předpokládám.
Ano, potvrzuju, na gympl se dneska dostanou ti, kteří se nadrilujou na ty Cermat testy, bohužel. Taky jsem tomu dřív úplně nevěřila... Dcera se před dvěma lety zkoušela dostat na Keplera - tu jejich školní část udělala dost dobře, byla mezi prvními třiceti, ale Cermat testy dopadly špatně. Na osmiletý gymply se tenkrát dostaly děti, které nepatřily ve třídě k těm nejlepším, ale ty, které chodily do přípravek a nad kterými stáli rodiče pomalu s rákoskou... Takže dceři to bylo dost líto a tentokrát chtěla taky chodit do přípravky, doma si dělala testy na čas... No, a vypadá to letos nadějně...
Pavlena tyhle drivejsi prijimacky moc o nicem nevypovidaj, resp. neda se spolehnout na inteligenci, je to hodne o stresu. Aspon budete vedet, ze na ty z devitky bude potreba se fakt nadrit. Ja jsem uplne typickej flakac, co ho nikdy zkousky nestresovaly a dostala jsem se tehdy s prstem v nose. Moje kamaradka zmatkovala, nedostala se. Ovsem byla to ona, kdo vystudoval velice tezkou VS a ja to dohanim jeste ted na matersky:) a rodice at si trhnou:D
Ano, je teď šílená konkurence, jsou silné ročníky a děti narozené v roce 2008 to maj úplně nejhorší.
Za mě to tedy bylo úplně jiný - tady v Praze. Na přijímačky jsem se češtinu neučila vůbec a protože jsem blbá na matematiku, tak jsem si doma trochu počítala příklady z Bělouna (Sbírka úloh z matematiky pro základní školu). Nikdy jsem nebyla premiant, jsem dost flákač a problém nebyl. A taky silný ročník.
Dcera se hlásí na stejný gympl a na všeobecnou část berou 60 z 623, na bilingvní je to trochu lepší...![]()
Pavlena a chtela na tu skolu? Pred mnoha lety jsem totez zazila se synem, dokonce se i ucil na zkousky, ale neudelal, skoncil nekde na chvostu. Az za nekolik let z nej vylezlo, ze to zkazil schvalne, protoze tam nechtel.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.