Tak jsem si včera vyrazila naboso v těch Vagabond teniskách a tak zrasovaný paty jsem dlouho neměla. Jsem zrušila veškeré sportovní aktivity na tento týden a v noci jsem musela mít podležené nohy polštářem. Tak budu doufat, že se to poddá.
Stěžovací vlákno
Mně je vás všech tak strašně líto a hrozně bych vás chtěla obejmout, protože vás mám všechny ráda, vážně!![]()
mám to stejně!
Příběhy, které tady čtu (vztahy s rodiči) jsou jak z románu (nikoli zrovna optimistického). Opravdu mi při čtení běžel mráz po zádech. Jste silné, že jste to ustály, máte můj obdiv. Všem moc držím palce, abyste to zvládly a asi hloupé a nemožné přání, ale aby se vztahy s rodiči zlepšily, alespoň do neutrální polohy.
Jste úžasné
.
AMEN!
hlavne to ted holky nevzdavejte, kus jste toho prosli a nejaka prace je i pred vami, ale pak to bude mnohem, mnohem lepsi. ![]()
a nikdo nerika, ze mate vsechno psychologovi vykladat na prvnim sezeni, je to na delsi lokte. az prijde den, kdy jim to reknete, tak to bude den, kdy se to zacne lepsit.
No víte, oni vlastně ani nijak moc nešetří. Jejich dítě má nejmodernější elektroniku a mega hraček atd., ale buou povídat, že je vlastně ten největší Apple Ipad nic nestál, protože ho odepsali z daní. ![]()
Je mi z toho všeho normálně špatně. :-( Jak píše viktorka_od splavu, omlouvám se v duchu rodičům, jsou opravdu skvělí, i když jsem si čato myslela něco jiného.
Jste úžasné a držím vám všem pěsti!!!
palahniukowa Taky mě napadlo, že by pro Vás možná byl lepší chlap?
A obecně, nezkoušely jste třeba jako terapii rodinné kostelace?
slniecko Garfie myslim, ze ak uz clovek k psychologovi ide, tak sa tam nesnazi prezentovat v co najlepsom svetle, ani si nevymysla a pod. (ak tam ide dobrovolne a sam uzna, ze je tu nejaky problem, ktory potrebuje vyriesit), ale sam na zaujem prezentovat informacie co najviac pravdivo, prave preto, aby mu to pomohlo - ostatne, je to cudzi clovek a je to jeho praca pocuvat, nesudit, nasmerovat. v mojom pripade to skor vidim na sucast diagnozy, nez na snahu zapacit sa. a beriem to vlastne tak, ze cela som v nejakej rekonstrukcii a psycholog je nieco ako stavebny dozor. psycholog-chlap - asi by som sa necitila prijemne. rodinna terapia - haha, nepripada do uvahy a popravde, zaujem o to ani nemam.
mám to stejně!
tak toto ma neskutocne dojalo, dakujem!
mam dnes narodeniny, tak som taka rozcitlivena ci co, ale pomohli ste mi zahnat chmary. dakujem vsetkym za mile slova, povzbudenia a rady barbucha carries continuity dzizisketa Janulik03
Katrin_kouří_cigarety Lilly_Ku Ounz
paktofonika Potrefenáhusa slniecko viktorka_od splavu whiskas vnimam to tu velmi familiarne a niekedy pomoze vyhovorit sa a dostat na situaciu feedback, ktory cloveka uisti, ze nie je az taky velky magor, vdaka.
Tak to ti přeju nejen všechno nejlepší, ale taky abys přišla na to, že máš svoji (nemalou) cenu, a nenechala si od nikoho namluvit něco jinýho!
Tak to ti přeju nejen všechno nejlepší, ale taky abys přišla na to, že máš svoji (nemalou) cenu, a nenechala si od nikoho namluvit něco jinýho!
Souhlas, nenapsala bych to líp
Já už mám všeho dost, jsem naštvaná a jestli mě brzy nesklátí infarkt, tak to bude div.
V práci jsem ( nejen já teda) přebrala práci 5 lidí, narychlo, vše nové, jiný systém, procesy atd, udělaly jsem to automaticky, bylo to třeba a práce nám zlstane. Pravděpodobně zadarmo !
Nu což, tak to chodí, jsem přece jen "mallilinká" ... společnost, ale co mě teda vytočilo na maximum, že jako poděkování pro nás připravilo přímé vedení " mecheche" se soutěžemi, jasně, jsme nesvéprávné a blbé, když to děláme zadarmo, takže je pro nás třeba vymyslet zábavu, navíc se toho zůčastní lidé, kterří přímo zavinili současnou personální krizi, no odmítly jsem a dozvěděly se, že je nekolegiální.
NEKOLEGIALNI !!!? Já myslela, že mě raní, my zcela nekolegiálně převzaly práci, zcela nekolegiálně jsem se jí za 14 dní naučil, , nekolegiálně za ni nic nechtěly... no není to všechno k pob.... ?
Ä odměna by měla být řízek sežraný kolegiálně v kolektvu.
A eště zábava na povel, no to by mě jeblo! Práce navíc zadarmo, to je super. Vy nemáte odbory?
Páni, zírám, co teda některé zažíváte. Klobouk dolu.
Na odlehčení - já celý život bojuju velmi neúspěšně s tím, že jsem hrozný sobec. Nejvíc ze všeho mi asi záleží na mě samé. Rodinu i lidi kolem sebe mám skvělé, nikomu se obětovat nemusím a nikdo po mně nic nechce. Tak si spokojeně žiju ten svůj selfish život
Tajně se podezírám, že mi vlastně ta sobeckost moc nevadí a ve skutečnosti na ní nic měnit nechci, ačkoli vím, že hlavně pratnerovi to vadí a rodinu někdy mrzí ![]()
Jo a jsem extrémně háklivá na peníze. Kolenovrt je skvělý slovo
Ovlivnily mě roky studia, kdy jsem měla hluboko do kapsy. Když jsem začala konečně vydělávat (průměrně), měla jsem neustále pocit, že to může kdykoli skončit, že si musím uspořit rezervu, co kdyby mě vyhodili, nabourala jsem auto, rodiče skončili v nemocnici ... cokoli. No a ještě se mě to nepustilo. Užívat si peněz mám v plánu začít, až budu mít naspořeno dostatek, jenže ono to pořád nějak není dost ![]()
Vím, že můj problém není nic, proti tomu, co tu čtu, ALE: v noci mi někdo naboural auto, mám promáčklé dveře. Za stěračem byl lístek s telefonním číslem, tak jsem tam volala a nic. Na SMS mi odpověděl, že zavolá odpoledne a nic. Volám mu a VOLANÝ ÚČASTNÍK JE DOČASNĚ NEDOSTUPNÝ.... a to jsem si říkala, že slušní lidi ještě nevymřeli...
To nepotěší. Ale třeba se dotyčný ještě ozve, jinak by snad nenechával číslo? ![]()
Prima odměna. Takže nechtěné mecheche vás vlastně jen obere o čas, kterého je asi s přívalem další práce ještě méně?
Tím se taky utěšuju.... Ale možná se mu to rozleželo v hlavě, že ho nikdo neviděl. Co se dělá, když je viník neznámý? Havarijko nemám.
zkusilas zadat do googlu to číslo? ještě ev. i jméno jestli tam bylo?
Rodinné konstelace není totéž co rodinná terapie, ale chápu, že může být nepříjemné.
No každopádně držím pěsti, myslím, že hlavní krok-uvědomění si a pojmenování problému-máte za sebou :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.