Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline dzizisketa
8967 příspěvků moje polička 30. března 2017 09:29
Reakce na MP Meri:

Mám okruh přátel, u kterých mi nedělá problém se jim podřídit a přizpůsobit. Ale stejně tak mám jiný okruh přátel, u kterých mne to jde jen ztěžka a stejně mne to pak nebetyčně štve!

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 30. března 2017 10:07
Reakce na dynda:

Jsou tam dlaždičky :)

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 30. března 2017 10:08
Reakce na Ounz:

no, a přesně proto už nikdy dlažbu v kuchyni!:-))

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 30. března 2017 10:11

No, tohle je nájem, ale i tak se mi dlaždičky (některý) líbí, ale brala bych i dřevo :)

49357 příspěvků moje polička 30. března 2017 10:13
Reakce na Ounz:

mě strašně štvalo že se na nich všecko, ale všecičko co upadlo (a že já su gramla a padá mi furt něco) rozbilo a rozlítlo do širých stran:-( no a samozřejmě když spadne těžkej hrnec uštípne se z něj smalt a navíc rozbije i dlaždičku. eh, ble

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 30. března 2017 10:15
Reakce na Ounz:

Jak já ty plovoucí​ podlahy nesnášela, byla to taková ta první generace, vzor buk. Byt jsme s tím už koupili... No, do baráku mi to nesmělo, ani kousek.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 30. března 2017 10:18

No mně naštěstí věci padaj málo :)

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 30. března 2017 10:20
Reakce na dynda:

Já s plovoučkou nemalm moc zkušenosti, tak nevím

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. března 2017 10:23

Chcela by som veľmi pekne a zo srdca poďakovať všetkým za podporu, povzbudenie, aj za tip na knihu (určite si ju kúpim).  Toho psychologa predsa len budem musiet skusit. 

49357 příspěvků moje polička 30. března 2017 10:23
Reakce na dynda:

tak ta byla fakt ohavná!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 30. března 2017 10:26
Reakce na dynda:

Tak plovoucí je jen způsob položení, ne? Plovoucí může být i dřevěná podlaha, myslím. 

Pravda teda je, že v té první generaci se nejčastěji jako plovoucí dávalo takové to levné lamino, tak to mají lidi většinou spojený s tím. A to teda taky nemám ráda, je tvrdý, studený, z nějakého důvodu se na něm drží prach a mně osobně ještě vadí, že to na něm hodně klouže psům.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 30. března 2017 10:36
Reakce na paktofonika:

Ty jsi psala, ze jsi introvert a nerada se bavis s cizima lidma. Ja sice nejsem introvert, ale s cizima lidma to mam stejne. Ale v pripade psychologa(psychiatra) mi ta "cizost" strasne vyhovovala. Kdyz jsem nejake problemy resila s kamarady nebo rodinou, vzdy jsem mela pocit, ze tim ty vztahy strasne ovlivnuju. U nej jsem vedela, ze muzu rict cokoliv a beze strachu, ze to nejak ovlivni vztahy s mym okolim. Zavrela jsem za sebou dvere s vedomim, ze nic z toho, co jsem mu rekla neovlivni muj zivot a vztahy v nem (v tom negativnim slova smyslu). Plus mi to pomohlo zacit resit problemy nejak organizovane, pred kazdym sezenim jsem si musela v hlave srovnat o cem chci mluvit a to me naucilo neskakatvod problemu k problemu. A jeho zkusenosti s podobnymi lidmi a problemy mi take byly prinosne.

Uvidis, co ti to prinese. Verim, ze jen to dobre a posilam virtualni podporu :)

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 30. března 2017 10:40
Reakce na Zina:

měla jsem laminátovou plovoucí podlahu a teď máme dřevěnou dubovou plovoucí podlahu a je to nebe a dudy. Je to způsob položení.

Mně věci padaj taky málo, jen se nám povedla malá díra do fungl nový podlahy, když jsme sestavovali kuchyňskou linku a vyřezávali v desce díru pro sporák (za zvuku pily - "Drž to prosim tě, ať to nespadne" "Cos říkal, já tě vůbec neslyšim..." a ještě ta deska poskočila, takže tam jsou dva záseky vedle sebe :-D

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 30. března 2017 10:41
Reakce na Lama_z_Lana:

no a ještě bych zmínila kromě toho ovlivňování vztahů i to, že do těch kamarádů se to taky nedá hučet donekonečna.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 30. března 2017 10:47
Reakce na Potrefenáhusa:

No přesně, a hlavně ten kamarád fakt nemá nebo nemusí mít úplně objektivní náhled, už je to vnímání zabarvený tím vztahem, co máte a teda já mám věci a zážitky, který bych kamarádovi neřekla..

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 30. března 2017 10:50
Reakce na Lama_z_Lana:

Gratulace!

prosim vas, kdo jeste mel tento tyden narozky?

ja teda v pondeli. ono to uz tak bude, ze nejvic mladat se rodi na jare

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 30. března 2017 10:51
Reakce na Potrefenáhusa:

Díky za potvrzení, to jsem si myslela. A se teda zeptám, ten dub Rufíkovi neklouže? My jsme svedli docela  velkou bitku s architektem stran podlah, protože i když se mi hrozně líbí dřevěný a i by se do domu hodily, tak u rodičů na statku byly a psům tam ty nohy hodně hodne  ujížděly. Možná to teda bylo tím, jak Terk na těch nohách špatně stojí, a vlkodavka zas jak byla vysoká, ta taky nebyla zrovna prototyp stability.

Jednu chvíli jsme se na těch podlahách kvůli tomu úplně zasekli a nevypadalo to, že se od nich nědy pohneme :-D.

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 30. března 2017 11:03
Reakce na Zina:

no tak když třeba rychle vyrazí za kočkou, tak docela dlouho hrabe na místě, než se mu to rozběhne, nebo ho v zatáčce chudáka ta setrvačnost dotlačí někam jinam, ale jinak mi to přijde lepší rozhodně než bylo to lamino, není to tvrdý. Ale poškrábaná ta podlaha teda je. Možná těm velkým těžším psům to klouže víc. blbý je to teda na některý cviky se psem, to fakt musíme dělat na koberci. A v jednom pokoji máme borovicový palubky, tak ty nekloužou, ale máme jen olej na tom a ta podlaha vypadá po cca 8 letech fajt strašně, ale teda hlavně díky kočce, která tam brzdí.

Zase to dřevo se dá kdyžtak přebrousit, i ta naše plovoucí prej úplně v pohodě.

Prej je dobrej korek, měkkej, kamarádka to hrozně chválila, hlavně do kuchyně, ale my ten byt máme hodně propojenej a byla potřeba, aby ta podlaha byla stejná a korek mi už na to přišel dost strakatej atd.

49357 příspěvků moje polička 30. března 2017 11:10
Reakce na Potrefenáhusa:

korek potvrzuju. super, jen se musi zbytek zarizeni te strakatosti podridit. zas na tom neni nic videt ani sramy:-) jsou i s jednobarevnou povrchovou upravou coz nemam zkusenost ale asi naopak bude videt vsecko tak by to pro me ztratilo ten efekt.

Offline Janulik03
20273 příspěvků moje polička 30. března 2017 11:45

S tým šmýkaním na podlahe. V dome máme drevenú plávačku a Elza už dávno pochopila, že rozbeh sa jej moc nepodarí. Našťastie máme úpravu s vytvrdením, takže nie je tak ľahko poškriabateľná, ale zas, ked mi vybuchol sklenený pohár na sviečku, tak sklo vyrylo vrypy do dreva. 

Naša kočka tiež pochopila, že môže vcelku beztrestne provokovať psa ked sú dnu, lebo Hrabanie pri rozbehu namieste nebolo účinné.

Na byte sme mali tiež takú prvú laminátovú plávačku a jazvečík mal dobrý trik. Rozbehla sa a tesne pred gaučom roztiahla nohy všetky, v letku dosadla na brucho a šmykom pod gauč. Stačil jej ten malý priestor. Späť teda už bol problém.