Myslela jsem, že jsou vaše víza navázané na to jeho? Toto je podstatně komfortnější situace, on ho určitě dostane.
Stěžovací vlákno
continuity Jsou navázaná na jeho, ale mají delší platnost. :-)
Garfie to je fakt zajímavé a kdyby teoreticky jemu vízum neudělili, tak ty vaše pozbývají platnosti nebo jak?
Řekla bych, že vám prostě nedaji delší platnost, než je na hlavním vízu. Ale tohle je fakt zajímavé.
continuity No ono to vzniklo tak, že my všichni dostali víza na určitou dobu, přesně nevím, třeba na tři roky, on pracovní, my závislá, ale jemu končí platnost pasu dřív. To znamená, že při příjezdu do země dostal vstupní vízum jen na dobu platnosti pasu, zatímco nám je do pasu napsali přesně tak, jak jsme je dostali. Je to zvláštní situace, ale myslím, že naše by nepozbyla platnost.
Pod vlivem nedávné debaty jsem se nakremovala sprchovým gelem. Důkladně ![]()
Mhajá jsem si ve vlaku neprozřetelně nejdřív namydlila ruce, ač to běžně nedělám. Zažila jsem horkou chvilku než jsem přišla na to, jak se ta voda pouští.
To je člověk hned namydlenej:)
Mha Ja jsem se ve Vegas osprchovala telovym mlikem, prast jak uhod. Lahvicka stejna. Plus body ze hotel mel ten sprchac nakonec moc dobrej, aspon tak.
Dneska mi brousili zub na korunku. Po té hodině a něco ležení se cítím jak po fyzické námaze. ![]()
Minulý týden jsem si odskočila z Pradědu na otočku do Brna (ozvaly se už po čtvrté kanálky na dalším zubu) a to jsem z toho křesla vstávala jěště roztřeseněji...
Mulen Já jsem se cítila, jako by mě přejel tank a pak ještě couvnul. Uvědomila jsem si, že jsem celou dobu byla zaťatá a čekala, kdy to začne bolet.
coralline to bude asi ono.
Stejná lahvička, stejný obrázek a SKORO stejný nápis.
Kdybych si to nepřečetla na lahvičce, tak to ani nevím,
ale jak rychle se to vsakovalo, to ani krém neumí ![]()
Vztahy mezi holčičkami ve třetí třídě.
Dcera mi dala přečíst konverzaci v jejich Viberové skupině. Prý "máte rádi Julinu?" "Vite, že je v této skupině?" A pod... Mě se úplně vrátily pocity ze zakladky, když se kamarádky spikly proti mě. Naštěstí dcera si z toho nic moc nedělá.
Mulen dnes je to přes sociální sítě, dřív to bylo v reálném životě. Taky jsem zažila v 3., 5., 6. třídě, kdy se proti mně spikly spolužačky včetně nejlepší kamarádky, no dodnes nechápu proč, důležité je, že to trvalo pár dnů, tyden a pak se ke mě ta nejlepší kamarádka sama od sebe vrátila a přátelství pak trvalo dalších 20 let. Dcera je asi silnější osobnost, já to tehdy nesla těžce a dnes si říkám, že jsem je měla poslat do pr...
Mulen Strašný. Když byl syn v devítce,tak v pololetí k nim přišel nový chlapec z vedlejšího města kvůli šikaně. Nevím o co šlo, ale muselo to být hrozné, když to řešili takto na 5 pět měsíců. Ta šikana je všude i na pracovišti mezi dospělákama.
Mulen Nedavno jsem taky resila socialni skupinku s nazvem "Kdo taky nesnasi Pavla"![]()
Mulen Tohle je strašný! I když musím říct, že u dcery ta třetí třída byla asi nejhorší, přišlo mi, že pak druhý stupeň už byl proti tomu v pohodě. Tady loni kvůli "šikaně" zatrhli dětem v synově třídě na poslední měsíc školy komunikační kanály (mají školní chat přes telefon, nepoužívají WhatsApp). Říkám "šikaně" protože jsem to četla a padlo tam jedno trochu neslušné slovo na adresu spolužáka, nebylo to nic hrozného, ale reakce byla ostrá, to jsem koukala. Jinak oni mají i předmět, něco jako občanka, a tam se mi zdá, že se snaží šikaně předcházet, učili se tam hodně ty emoční věci, jak zvládat když mi někdo řekne, že mám hnusný tričko a podobně. :-)
Syn byl šikanovaný v první třídě, řekla mi to dcera. Byla tam partička kluků, vedl ji takový sígr, co se mu pořád smáli, každý den kvůli něčemu jinému. Zeptala jsem se na to syna a on mi to přiznal, ale prý "on za to mami nemůže, on je takovej jednodušší", tak to jsem hleděla.
Chtěla jsem to řešit s učitelkou na třídních schůzkách, ale nakonec se to vyřešilo samo, když spolu syn a ten "kápo" zůstali sami dva v družině a skamarádili se.
Měla bych teda taky dcerce koknout ma telefon, naposledy tam měla asi sto skupin typu kámoši 4.A nebo Agi a spol, a posilali si jen smajlíky gify a fotky psů.
JankaM Já se přiznám, že čas od času ty komunikace projedu, ne že bych to četla, ale jen tak orientačně, co se tam řeší. Dceři už to teda nedělám, ale přiznám se, že zrovna o víkendu jsem jí po dlouhé, dlouhé době do telefonu nahlédla, hlídala jsem ho, zatímco byla na kluzišti, tak jsem toho využila. Cestou se totiž něco stalo, zničeho nic zaragovala úplně podivně a totálně se změnila, vypadala hrozně otřeseně, bylo to extrémní a nechtěla mi říct, co se stalo. A jsem ráda, že vím, co to bylo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.