My takhle měli strašných pár měsíců minulý rok, kdy dceři (osmá třída) začaly chodit vulgární sms. Měsíc to tajila, protože si myslela, že si s ní dělá některý spolužák srandu. Na povrch vše vyplavalo, když nám došel dopis od sociálky, že se s dcerou máme dostavit na sezení. Čuměla jsem jak puk, my totálně spořádaná rodina... Na sociálce jsem se dozvědala, že jim tam došel poštou anonym, ve kterém někdo tvrdí, že dcera bere drogy. Muž se vzteknul a podal trestní oznámení na neznámého pachatele, takže výslech a zápis na policii. Mezitím nám začaly docházet další anonymní dopisy přímo na adresu bydliště. My vše předávali policii a čekali, co zjistí. Útoky přes sítě jsem ani nepočítala, to jsme ihned měnili číslo a mazaly účty. Ten neskutečný stres, kdy dcera musela chodit do školy a vlastně nevěděla, kdo by to mohl být (evidetně někdo, kdo ji a nás zná), to bylo strašná noční můra, kterou jsme museli nakonec řešit i s psycholožkou a léky. Naštěstí jsme narazili na úžasnou paní policistku, která to fakt nehodila do kouta, pozvalala si na výslechy některé spolužáky, třídního učitele a výsledek - papírové dopisy posílala matka jedné dceřiné spolužačky, ten instagram byl asi dílo její dcery, na to nebylo dost důkazů! Proč? Dodnes netuším, nikdy jsem ji neviděla. My díky šetření policie jsme zatlačili na ředitele, ten donutil tu matku, aby souhlasila s přesunem té holky do jiné třídy a od září už na škole není. Každopádně já se těším až letos dcera opustí základku a budu doufat v normálnější spolužáky a jejich rodiče na střední.