Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 16. února 2024 11:18

dupali desivy pribeh, želám vám,  a najmä dcére,  nech sa jej cim skor polepsi a ulavi

Offline Pinot Noir
29900 příspěvků moje polička 16. února 2024 12:05

dupali nemám slov.

Offline Myrtila
5339 příspěvků moje polička 16. února 2024 12:11

dupali To je masakr Opravdu tvé dceři přeju, aby na střední měla lepší kolektiv i učitele. 

Offline Lenka22
2645 příspěvků moje polička 16. února 2024 12:22

dupali taky nemám slov a jsem v šoku, kromě jiného z toho, že to projde beztrestně. Držím dceři palce.

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 16. února 2024 12:26

barbucha no prave! Ja kdyz si kolikrat pozvu nejakyho rodice, tak nestacim zirat. Nedavno kolegyne resila(podle nas)tyrane dite, protoze kluk chodil totalne zbitej s modrinama a odmital prijimat potravu,skoncilo to jeho presunem do ustavni pece a matka byla rada, ze ma klid.

dupali Je mi to moc lito.

Preju hodne sil! 

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 16. února 2024 12:43

dupaliTak to je psycho, úplně neuvěřitelný příběh!!! Moc vás lituju, hlavně dceru, ale musely to být nervy pro všechny. Ženská ať shoří v pekle!!!

Kan No poznala, ale z toho tajnýho nahlédnutí do telefonu jsem dobrý pocit neměla. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2024 13:16

Luna to je teda taky hrozně smutný 

Offline Tyana
příspěvků moje polička 16. února 2024 13:39

dupali Dcerce přeju, ať se jí všichni takoví jedinci vyhnou obloukem. A ať se brzo uzdraví a je spokojená

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 16. února 2024 13:42
Reakce na Kan:

Garfie Je super, žes to na dceři poznala, to je jak z učebnice k té nedávné diskuzi, že to rodič nemá šanci poznat, když se dítěti něco děje. 

​To je jen část, ještě u toho bylo, když dítě nechce, aby rodič něco poznal. Malá garfie změnu nálady nekamuflovala.

Garfie Je fajn, že jsi na to přišla a snad se vám to podařilo vyřešit. Heslo do dceřina tel už nějakou dobu neznám. Já jedu už jen na tu oboustranou důvěru.

Offline Tyana
příspěvků moje polička 16. února 2024 13:46

Luna kolegyně je dobrá, že před tím nezavřela oči a řešila to. Klukovi taky štěstí na lidi ❤️

Offline dupali
473 příspěvků moje polička 16. února 2024 13:48

Všem moc děkuji za podporu, já doufám, že to bude jen škaredá minulost a hlavně že dcera bude v pořádku. 

Offline dupali
473 příspěvků moje polička 16. února 2024 13:48

Luna některé děti mají strašně naloženo, chudák kluk

Offline Magda
256 příspěvků moje polička 16. února 2024 13:57

Několik vesnic od nás má zrovna pohřeb jedna taková oběť školní šikany...

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 16. února 2024 13:58

notna Tady děti nesmí mít zaheslovaný telefon, museli jsme to podepsat, když jsme jim uzavírali smlouvu u operátora. Děti dost prskaly.

Kdyby nechtěla, abych něco poznala, tak to nepoznám, to je jasné. A svěřovací tedy bohužel není vůbec. Já si právě myslím, že bych to vůbec nezachytila, proto jsem byla docela ráda, že mám trochu nad tím telefonem kontrolu, ale pochopitelně do něj nelezu, to byla mimořádná situace. Netýká se to ale jí, problém má kamarádka, ráda bych si o tom s dcerou promluvila, i aby třeba věděla, jak jí pomoct, ale nemůžu to téma bohužel otevřít, dcera ani nenaznačila. 

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 16. února 2024 14:07

dupali to je strašné, ale na střední to bude lepší.

Základka je hodně náročné období pro děti, většinou jsou spádové a je to mix všeho. Střední si vyberou podle svých zájmů a představ a tam si jsou blíž v zájmech, vědomostech... Mladší byla taky ráda, že je ze základky pryč (šla 6ti letý gympl), v kolektivu byly spíš partičky s dost velkou rivalitou mezi s sebou a někdy to nebylo hezké. Teď je spokojená.

Offline Aranel
6617 příspěvků moje polička 16. února 2024 15:31

dupali To je příšerný!! Snad se to fakt na tý střední spraví a bude se ubírat lepší cestou.

Magda Uffff

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 16. února 2024 15:33

Garfie To máš taky těžké, když víš a nemůžeš pomoc :-( 

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 16. února 2024 15:33

Magda Panebože!

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 16. února 2024 16:08

Magda To je strašné. Na východe Slovenska v novembri počas vyučovania skočil zo strechy školy šikanovaný deviatak, bohužiaľ, to neprežil. Na streche bol dlhšie, prišla tam aj jeho mama, telefonoval s otcom, ale ani jeden z nich ho nedokázal presvedčiť, aby neskákal. Niektorí prítomní si to dokonca točili na video a vraj na videu počuť, ako naňho nejaké dievča volá: skoč. Nechápem to. Bojovať so šikanou je ťažké.

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 16. února 2024 16:10

dupali Držím dcére palce, nech sa z toho dostane a už nikdy nenatrafí na podobných ľudí, ako je spolužiačkina mama.