Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 19. února 2024 04:12

bublifuk Haha, sranda, já se naopak vždycky bála víc ve městě, teda myslím v těch místech u parku a podobně. Teď už to tak teda bohužel nemám. Ale leta jsem bydlela u Dómu a chodila do práce na náměstí nad ránem, potkávala opilce z večírků, ty bezdomovce co se tam u charity stahují a občas to nebylo úplně příjemný. 

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 19. února 2024 07:46

bublifuk Garfiejá se taky bojím víc ve městě a v městských parcích (teda jsem spíš opatrnější). Ale představa jak někde na Šumavě číhá úchyl za stromem... Spíš mi ho je chudáka lito.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 19. února 2024 07:54

continuity raději bych se nebála v noci v lese, ale jak neznám ty zvuky, tak slyším i to, co tam není. Plus případně neslyším nic, ale pes je v pozoru a upřeně čumí na prázdnou cestu/ do křoví a ještě se mu ježí srst. Nemám psa, který by mi v případě nebezpečí pomohl.

Ale možná je to tím, že mě za mlada nenapadlo, že bych se měla ve městě bát.

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 19. února 2024 07:56

bublifuk

Ten les, hlavně v noci, je potřeba trochu trénovat, není to naše přirozeně prostředí.

Z mých omezených zkušenosti se pes boji, když se ty bojíš. 

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 19. února 2024 08:22

bublifuk Je to tak, v lese se bojím "neznámého", ve městě vím, co čekat, ale neznamená to, že se bojím míň. :-) 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 19. února 2024 09:03

bublifuk no prostě se bojíš bubáků, já taky.-D. ale myslím, že ten trénink nebude špatná věc. continuity 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 19. února 2024 15:54

bublifuk vím, že nevyžádaná rada, ale nainstaluj si apku Záchranka, tam je gps a určí to tomu, komu eventuelně voláš, tvou polohu s přesností na pár metrů

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 19. února 2024 16:37

Torrah jj, takto volali záchranku ke dceři skauti. Furt se jim zdálo, že se nic neděje, takže v jednu chvíli se tam ty sanitky objevily ctyri. 

Pak se můžu divit, že ji nechtěli odvézt do Motola. 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 19. února 2024 17:38

continuity njn to je poměrně neštastné, že se nedomluvili, ale zas na druhou stranu, aspoň je vidět, že ta apka funguje. Mám ji, i když doufám,že ji nikdy potřebovat nebudu. Ale taky se touláme krajinou (a u nás tady v Moravském krasu jsou občas dost divoké podmínky, když hledáme nějakou tu kešku), tak mě aspoň uklidňuje vědomí, že kdyby něco...

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 20. února 2024 13:40

Co jsem četla Trhlinu, tak noční les vůbec nedávám. Už je to par let, ale pořad se mi nepodařilo to vytesnit

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 20. února 2024 14:45

MP Meri noční zimní les! V létě to ještě jde.

Offline olte
754 příspěvků moje polička 20. února 2024 18:54
Reakce na MP Meri:

Co jsem četla Trhlinu, tak noční les vůbec nedávám. Už je to par let, ale pořad se mi nepodařilo to vytesnit

​jo to bylo hodně sugestivní

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. února 2024 19:13

Garfie Posledni dobou vencim psy za tmy, s celovkou. Za nami uz je jen les, nekolik kilometru nic. Jen rozborena byvala obrovska chata, kde mozna ted nekdo i je (predelavaji to tam delnici, je tam tezka technika). No a dobry. Mam vetsinou audioknizku v usich. Ale bez psa Baskervilskeho bych teda nesla! To je ten flek cerny

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 20. února 2024 19:19

Jos V noci v lese taky vencim , ale ještě mít v uších audio, tak to bych se už asi bála :-)

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. února 2024 19:21

continuity Jenze i u nas jsou mista, kam se sanita dostane za pul hodiny, i mnohem dele. Nedavno zrovna takovy smutny pribeh, pod Jestedem. Horska tam byla rychle (ale nemaji veskere mozne vybaveni), ale sanite ten transport trval celkem 90min, proste lesem daleko od nemocnice.. Uz byla tma, vrtulnik by tam nepristal...A bohuzel ten clovek potreboval napojeni na mimotelni podporu. Ve meste by se to asi stihlo, ale zrovna tady se hraje o minuty. 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 20. února 2024 19:44

Jos já taky vencim v lese za tmy (rotvajlera), ale sluchátka v uších bych asi nedala, potrebuju slyšet co se děje kolem. Jinak nejprivetivejsi mi prijde zimní zasněžený les a na Trhlinu nemyslet.

Offline Myrtila
5339 příspěvků moje polička 20. února 2024 20:05

MP Meri Raduza Tyjo, asi si tu Trhlinu taky budu muset přečíst, od Kariky jsem četla jenom Tmu, a ta mě teda zrovna moc nebavila, tak se mi do dalších nechtělo. 

Offline brrr
12355 příspěvků moje polička 20. února 2024 20:20

Myrtila já se nemůžu dívat na horory, bojím se u kde čeho, ale Trhlina mě akorát nudila.

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 20. února 2024 20:44
Reakce na Mulen:

MP Meri noční zimní les! V létě to ještě jde.

​Noční zimní ies je úplně nejvíc

Na podzim je tam tma a bláto, ale když napadne sníh vyrážím hned. chodim, pokud to je trochu jde, potmě bez čelovky, sluchátka v žádném případě. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 20. února 2024 20:54

Já bych teda potmě do lesa nešla, protože myslivci.