bublifuk Haha, sranda, já se naopak vždycky bála víc ve městě, teda myslím v těch místech u parku a podobně. Teď už to tak teda bohužel nemám. Ale leta jsem bydlela u Dómu a chodila do práce na náměstí nad ránem, potkávala opilce z večírků, ty bezdomovce co se tam u charity stahují a občas to nebylo úplně příjemný.
Stěžovací vlákno
continuity raději bych se nebála v noci v lese, ale jak neznám ty zvuky, tak slyším i to, co tam není. Plus případně neslyším nic, ale pes je v pozoru a upřeně čumí na prázdnou cestu/ do křoví
a ještě se mu ježí srst. Nemám psa, který by mi v případě nebezpečí pomohl.
Ale možná je to tím, že mě za mlada nenapadlo, že bych se měla ve městě bát.
Ten les, hlavně v noci, je potřeba trochu trénovat, není to naše přirozeně prostředí.
Z mých omezených zkušenosti se pes boji, když se ty bojíš.
bublifuk Je to tak, v lese se bojím "neznámého", ve městě vím, co čekat, ale neznamená to, že se bojím míň. :-)
bublifuk no prostě se bojíš bubáků, já taky.-D. ale myslím, že ten trénink nebude špatná věc. continuity
bublifuk vím, že nevyžádaná rada, ale nainstaluj si apku Záchranka, tam je gps a určí to tomu, komu eventuelně voláš, tvou polohu s přesností na pár metrů
Torrah jj, takto volali záchranku ke dceři skauti. Furt se jim zdálo, že se nic neděje, takže v jednu chvíli se tam ty sanitky objevily ctyri.
Pak se můžu divit, že ji nechtěli odvézt do Motola.
continuity njn to je poměrně neštastné, že se nedomluvili, ale zas na druhou stranu, aspoň je vidět, že ta apka funguje. Mám ji, i když doufám,že ji nikdy potřebovat nebudu. Ale taky se touláme krajinou (a u nás tady v Moravském krasu jsou občas dost divoké podmínky, když hledáme nějakou tu kešku), tak mě aspoň uklidňuje vědomí, že kdyby něco...
Co jsem četla Trhlinu, tak noční les vůbec nedávám. Už je to par let, ale pořad se mi nepodařilo to vytesnit ![]()
MP Meri noční zimní les! V létě to ještě jde.
Co jsem četla Trhlinu, tak noční les vůbec nedávám. Už je to par let, ale pořad se mi nepodařilo to vytesnit
jo to bylo hodně sugestivní
Garfie Posledni dobou vencim psy za tmy, s celovkou. Za nami uz je jen les, nekolik kilometru nic. Jen rozborena byvala obrovska chata, kde mozna ted nekdo i je (predelavaji to tam delnici, je tam tezka technika). No a dobry. Mam vetsinou audioknizku v usich. Ale bez psa Baskervilskeho bych teda nesla! To je ten flek cerny
Jos V noci v lese taky vencim , ale ještě mít v uších audio, tak to bych se už asi bála :-)
continuity Jenze i u nas jsou mista, kam se sanita dostane za pul hodiny, i mnohem dele. Nedavno zrovna takovy smutny pribeh, pod Jestedem. Horska tam byla rychle (ale nemaji veskere mozne vybaveni), ale sanite ten transport trval celkem 90min, proste lesem daleko od nemocnice.. Uz byla tma, vrtulnik by tam nepristal...A bohuzel ten clovek potreboval napojeni na mimotelni podporu. Ve meste by se to asi stihlo, ale zrovna tady se hraje o minuty.
Jos já taky vencim v lese za tmy (rotvajlera), ale sluchátka v uších bych asi nedala, potrebuju slyšet co se děje kolem. Jinak nejprivetivejsi mi prijde zimní zasněžený les a na Trhlinu nemyslet. ![]()
Myrtila já se nemůžu dívat na horory, bojím se u kde čeho, ale Trhlina mě akorát nudila.
MP Meri noční zimní les! V létě to ještě jde.
Noční zimní ies je úplně nejvíc ![]()
Na podzim je tam tma a bláto, ale když napadne sníh vyrážím hned. chodim, pokud to je trochu jde, potmě bez čelovky, sluchátka v žádném případě.
Já bych teda potmě do lesa nešla, protože myslivci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.