Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline bublifuk
příspěvků moje polička 20. února 2024 21:27

continuity Karja no občas se začnu bát až po psích reakcích.. ale on je holt taky bytový, navíc toho slyší/cítí víc jak já, je to pro něj neznámé, tak je v pozoru. Ale zatímco já bych usnula a spustu zvuků zaspala, tak on je furt v pozoru (takže já taky). Jako jo máme co trénovat

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 20. února 2024 21:33

Jos v zasněženém lese je aspoň vidět! Ale po tmě se mi tam moc nechce, spíš kvůli zvěři. (Plus teda bych se přizabila o kořeny, nebo si aspoň vypíchla oko o větev.) Právě jsem si říkala, bydlet na samotě, tak ty zimy budou hodně dlouhé, ale asi bych si zvykla.

Čelovku nosím na sbírání h... Ale občas ty odrazky v křoví - takhle jdu a najednou 6 odrazek vedle sebe. To si vybavím mimozemšťany jak vysunou krk a čumí přes křoví

Offline 1010
217 příspěvků moje polička 20. února 2024 23:14

Dřív jsem občas potřebovala jít potmě lesem (autobus jel jen do vedlejší vesnice) a bez sluchátek ani ránu, mě vyděsil každý zvuk - vítr, pták v křoví apod., se sluchátky se člověk aspoň tolik neplašil (nikdy jsem tam nepotkala nic většího než lišku) 

Offline slniecko admin
19581 příspěvků moje polička 20. února 2024 23:27

Sťažujem si, že proces vracania tovaru do Tatuum je tak komplikovaný, že už z ich eshopu asi nekúpim vôbec nič,

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 21. února 2024 00:32

Já měla jednou takový nepříjemný zážitek v lese, přitom se nic nestalo, chodívala jsem ráno běhat a jednou lilo, tak jsem se šla jen tak projít, nedalekým "lesem", to ani není les, spíš lesík, znám tam od dětství každej šutr, pro mě naprosto bezpečné místo, bylo to za světla, brzy ráno....měla jsem na hlavě kapuci a takový neodbytný "Blair witch" efekt, pořád jsem měla naprosto reálý pocit pocit, že mě někdo sleduje. Bylo to úplně psycho, nakonec jsem z toho lesa prakticky utekla, nikdy jsem nic takového nezažila. Pak jsem se mu trochu vyhýbala, ale už jsem to překonala a od té doby se mi nic podobného nestalo, ani tam, ani jinde. 

Offline Myrtila
5339 příspěvků moje polička 21. února 2024 01:36

brrr No mě právě dost nudila ta Tma, pak už jsem i přeskakovala stránky, což obvykle nedělám. Tak se na tu Trhlinu podívám spíš v knihovně, kupovat ji asi nebudu. 

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 21. února 2024 04:54

Strachy v noci v přírodě, to je moje! Ve dne nemám problém chodit sama fakt pustým lesem daleko od civilizace, ale ta tma. To se děsím všeho. Asi trauma z Křemílka a Vochomůrky, jak ta tma vyšla z lesa...

K těm odrazkám zvířecích očiček: V Botswaně na safari jsme spali ve stanech, latrína daleko od nich. Kempy neoplocený. Průvodci doporučovali v noci jít na záchod hned za stan, napřed teda vykouknout, prosvítit baterkou okolí, jestli neuvidíme očíčka, a pak teprve ve dvou vyrazit. Naštěstí jsme nikdy očíčka neviděli. Muž říká, že bohužel, ten se na to fakt těšil.

Offline olte
754 příspěvků moje polička 21. února 2024 05:19
Reakce na Myrtila:

brrr No mě právě dost nudila ta Tma, pak už jsem i přeskakovala stránky, což obvykle nedělám. Tak se na tu Trhlinu podívám spíš v knihovně, kupovat ji asi nebudu. 

​Trhlina je výborná, Tma oproti tomu slabá, taky se mi nelíbila

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 21. února 2024 05:23

Archivářka Když jsme kdysi stanovali někde v horách na Hokkaidu, kde jsou přehršle medvědů a všude v kempu (kemp byl pravý horský kemp, daleko od civilizace, dvě umyvadla, záchody a místo tak pro deset stanů), všude visely cedule, ať u sebe nenecháváme žádné jídlo a všechno pověsíme na stromy mimo kemp...no, v noci jsem se probudila, protože mi něco očuchávalo hlavu a otíralo se o stan. Doteď doufám, že to byla liška.

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 21. února 2024 05:32

Garfie to byl hnusny zazitek, v tom ranim lese! Chodim taky, v Olomouci do Cernovira. A ted se budu bat. Bala jsem se dnes rano cestou na autobus! (Chodim za zahradama, je tam tma, rano pusto a mozna nejaky psi exkrementy na zemi, ale tech se bojim min)

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 21. února 2024 06:21

Začalo kácení borového lesíka vedle našeho domu Roky nadáváme po každém větru, že máme zahradu plnou jehličí. Ale v létě dával příjemný stín, k tomu spousta ptáků, občas veverky. Keřové patro tvořily obrovské rododendrony. Bývala to kdysi zahrada vily místního továrníka. Věděli jsme, že to jednou nastane. Jsou to stavební parcely. Věděli to už tcháni, když tam začali stavět před 40 lety. Nebudou tam pravděpodobně domečky, nýbrž administrativní budova Policie ČR.

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 21. února 2024 06:32
Reakce na Garfie:

Archivářka Když jsme kdysi stanovali někde v horách na Hokkaidu, kde jsou přehršle medvědů a všude v kempu (kemp byl pravý horský kemp, daleko od civilizace, dvě umyvadla, záchody a místo tak pro deset stanů), všude visely cedule, ať u sebe nenecháváme žádné jídlo a všechno pověsíme na stromy mimo kemp...no, v noci jsem se probudila, protože mi něco očuchávalo hlavu a otíralo se o stan. Doteď doufám, že to byla liška.

​Mě stačí ježek! V té Africe nám asi chodil kolem stanu slon, muž to zaspal, já se neodvážila ani kouknout síťkou v celtě. Průvodci nám ukazovali záběry z fotopastí v tom stejném kempu týden zpět. Hyena, šakal mezi stany. No problem. Venku nesměl zůstat ani kanystr z vodou, prý je hyeny rády koušou.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. února 2024 07:09

Archivářka Tak těch borovic je škoda, to je můj strom a borovice vejmutovka nejvíc. Jestli budou krátit z jara a  budou stromy smolit, nasbírej si smolu, je výborná do masti, na artritidu, revma a já ji používám jako hojivý zázrak na popraskané ruce.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 21. února 2024 07:10

Když jsme u té Trhliny,  navštívil někdo Tribec? Možná pecka by věděla.  Pak mám v záloze ještě ten podivný les u Budějovic, hřbitov bláznů v Praze nebo hrbitov ve Velharticich. Mě tyhle místa dost lákají.  

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 21. února 2024 07:44

Raduza tak dávám tip na les Svíb

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 21. února 2024 08:07

Raduza Tribeč, Trhlina... známy má hneď za domom miesta, kde sa Trhlina natáčala. Chodieva dennodenne venčiť psa a hovorí, že jeho ani Trhlina nechce :) Šla som s ním na Žibricu a bola to príjemná prechádzka.

Ja som strachopud, v noci a ani cez deň by som sama do hociakého lesa nešla. Nebojím sa ani tak ľudí, ale skôr zvierat. Rodičia totiž bývajú tak, že diviaky sa špacírujú kľudne popred bytovku,  dokonca aj za bieleho dňa. 

Jediné, čo nemám problém,  je vyjsť sama na Zobor (stále Tribeč) a späť. A to nechodím po "hlavnom ťahu ". 

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 21. února 2024 08:53

Raduza hřbitov bláznů mě taky láká

Offline Jos
příspěvků moje polička 21. února 2024 08:54

Garfie My jednou na Kamcatce toho medveda potkali. Ja sbirala houby a muz me chytil za bagl a strhl z cesty. Medvedice mela male medvide a byla asi pekne nastvana. Vylezli jsme na strom a ona si tam sedla. Dalsi dny jsem byli uz pekne opatrni. To proste jdes jdes a najefnou hromadka, ze ktere se jeste kouri. Ti medvedi jsou tam obrovsti, asi jako grizzli ale jsou mirni nastesti. 

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 21. února 2024 09:05

Jos Nám tam jeden cyklista vyprávěl, jak mu medvěd skočil přímo do cesty! 

Mulen To bylo jinde, neboj. :-)

Bowle  Raduza Relativně kousek od nás je les sebevrahů, ale já bych tam nešla. Hřbitovy mám ráda, ale celkově jsem na tahle místa dost citlivá.

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 21. února 2024 09:08

Garfie do lesa sebevrahů šel pár let zpátky jeden americký youtuber, natočil tam oběšeného člověka na stromě a dal to na internet. byla z toho velká kauza a musel se veřejně omluvit. strašný jak tohle vůbec může někoho napadnout