Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 15:20
Reakce na Sweet Potato:

co loni, ale předloni!!!!!!

(4.dubna)

Offline Sweet Potato
40422 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 15:25
Reakce na Potrefenáhusa:

Pamatuju. Sněháňky a ledový vítr.

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 15:48
Reakce na Potrefenáhusa:

Díky. Já jdu teda taky za lepším (alespoň doufám :-D), takže snad ok. Počítám, že první týden bude hrůza, ale snad si pak zvyknu rychle. Akorát mě včera znejistila kamarádka, že prej tak půl roku a bude to v pohodě :-D

evik77 Díky! :-)

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 16:16

Od 27.4. do 1.5. stanujeme  ale tak co, asi udelame ze zimy tradici, loni nas taky strasili a jak nam pak bylo dobre ..

Online carries
1143 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 16:31
Reakce na Potrefenáhusa:

Tak predvlani si pamätám úplne presne, pretože som šla na Veľkú noc domov na Slovensko autom z UK a v noci nás v Čechách chytila snehová metelica a príchod domov vyzeral nejako takto:

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 16:47
Reakce na Potrefenáhusa:

Tak s poštou to mám dobrý, jsem nezastižena a jdu si na pobočku. Počítám s tím (jsem nezastižena i když jsem doma)

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 17:31
Reakce na Ounz:

Ale to je zcela běžné, mě už to nepřekvapuje ... Spíše jsem rozčarována, když pošta "omylem" opravdu něco doručí domů. Pak je ještě fáze II, kdy dorazím na poštu, vystojím frontu a dozvím se, že zásilka je ještě někde ve voze, ačkoli v mailu se praví, že je na poště. 

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 17:35
Reakce na whiskas:

No mě to nepřekvapuje, jak sem psala, počítám s tím..

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 17:50
Reakce na Sweet Potato:

je, dekuji, tys nezapomnela

ale kdyz uz, jeste se pripominam s tou zakladkou, jestli budete mit rec ;)

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 17:58

ja mela lidi pod sebou, i vic, a bavilo mne to s nima, i jsme spolu dobre vychazeli, ale toto je nad me manazerske sily. 

Offline Sweet Potato
40422 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 18:20
Reakce na continuity:

Jo, se styčnou důstojnicí se uvidím teď o svátcích. a děkuju, že jsi mi ji připomněla, něco tu pro ni mám a nebýt tebe, určitě by to tu i zůstalo.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 18:31

mě předpověď nepřekvapila, protože zastávám pravidlo, že jaro nikdy do velikonoc nedorazí, vždycky se ještě kolem velikonoc hodně ochladí. říkala jsem to i letos, když všichni málem vyhazovali zimní věci. kozačky mám pořád nachystané. ne že by mě to tedy těšilo :/

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 18:31
Reakce na Sweet Potato:

tak si to uzijte, my jedeme do skal do chaticek, pricemz na sobotu jsou zamluvene rafty a na lezeni to nebude, protoze je mokro. tak nevim, s tebou me bavi svet a polepsovna bude jeste slaby odvar.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 19:06
Reakce na Noren:

Hele, to bude super! Na kamaradku se vyprdnete, ja mela 4 dny na to se v nynejsi praci rozkoukat a nastoupila jsem v nejvic busy sezonu, no myslela jsem, ze me klepne, ale zaroven me to hned bavilo a ted uz bych to jinak nechtela.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 19:12

Ještě k tomu počasí a hodně lidem venku..

Sestra psala, že si udělali první piknik na trávě. Jako obvykle, v parku. Nebyli jediní, koho napadlo jít do parku.

Pařížské parky minulý víkend.. 

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 19:16

A kdyz jsme u prace, vetsinou si nemam na co stezovat, ale dneska, dneska teda nekteri perli!!!

Organizator jednoho z nejvetsich zavodu (lode) nepovazoval za nutny mi dat vedet, ze potrebujou aby se na nasem terminalu pro zamorsky lode (2500 - 6500 pasazeru) mohla v kvetnu "stavit" velka namorni armadli lod, ktera bude mit za ukol znacit startovni linii. Kdyz jim volam, ze co to je jako, ze o nicem nevim, tak prej "no ono to souvisi s tim parkovanim co jsme pozadovali na stejne facilite" Aha, takze asi umim cist myslenky a protoze chteji parkovat 26 aut ve stejny den na terminalu, tak mam vedet, ze krom aut jeste pripluje obr namorni lod, HA HA. To me podrz.

A to ani nemluvim o tom, ze dostat se tam je na extra security vstup kvuli celni zone a kabelazi, ou jee, takze potrebuju ID dokumenty od vsech pasazeru co na tu namorni lod pujdou. Fakt se picnu.

Zlaty hudebni festivaly!!!

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 20:42
Reakce na Dadoo:

Letos mě čeká první celé léto v Praze a přesně tohohle se obávám  Podle náznaků, co jsem zažila loni z jara a pak na podzim, to bude zhruba odpovídat realitě. Po půl roce práce přímo na Václaváku se moje averze k lidskému druhu už tak vystupňovala do nebezpečných výšin 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 21:19
Reakce na MP Meri:

Já si udělala loni v Praze celý první týden prázdnin. Dcera odjela na dovolenou a já byla u ní v bytě. Sama. To byl balzám na duši. Courala sjem po městě, užívala si samoty. Nádhera.

letos mám smolíka. Už několik víkendů stěhuje dcera věci do Londýna a přespříští víkend dorazí její přítel s velkým autem a odstěhují komplet všechno.

Sice si nechává pokoj ve sdíleném bytě, ale to už tam nebudu, nebylo by to ono, nebyla bych tam sama. Klíče dostanu, abych mohla ev. někdy přespat, ale..

Takže ty davy na ulicích bych pár dní vydržela. Jinak jsem z toho mumraje vždycky neskutečně unavená. 

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 21:21
Reakce na Noren:

To bude v pohodě. Myslím, že kamarádka to myslela tak, že za půl roku budete mít už po pracovní stránce jasno a budete za "šéfíka". To je optimista, já většinou říkám rok (ale záleží na pozici a práci).

MP Meri Ne, takhle to v Praze fakt nevypadá, maximálně tak v Podolí na bazénu, když je 35C. Nezapomeňte, že pražáci vyráží v létě na chalupu zavařovat a na houby! A vlastně nedoporučuji ulici Mosteckou ke Karlovu mostu, tam jsem minulý týden myslela, že tam všichni umřeme:-D

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 22:28
Reakce na MP Meri:

Letos mě čeká první celé léto v Praze a přesně tohohle se obávám  Podle náznaků, co jsem zažila loni z jara a pak na podzim, to bude zhruba odpovídat realitě. Po půl roce práce přímo na Václaváku se moje averze k lidskému druhu už tak vystupňovala do nebezpečných výšin 

Praha naštěstí není jenom Václavák (což je bohužel jedno z nejhnusnějších míst). Není čeho se obávat, když máš chuť objevovat, popojít, popojet...