Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 23:19
Reakce na Ounz:

+ whiskas  jak čtu vaše zkušenosti s doručováním, tak mě napadá, že asi bydlím v doručovacím ráji

PPL, DPD, GEIS, GLS vždycky naprosto skvělí - volají, ptají se jestli jsem doma nebo můžou nechat balíček u někoho z domluvených sousedů... dnes PPL doručovatel speciálně kvůli mě přijel opakovaně do naší ulice po 17h, až když jsem dorazila domů.

česká pošta? doručovatel vždy volá, že je 5 minut od naší ulice, jestli jsem doma, nebo budu chtít doručit v jiný den. jak já si jich na základě vašich zkušeností vážím...!

Offline Viatori
200 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 06:59
Reakce na Mutziputzi:

Nenapadlo mě pořád nic, pořádný servis ti je sežene za internetovou, ne-li lepší cenu, tebe to nestojí čas navíc, natož to tahat, nechápu prostě, pokud to u vás servis nenabízí, je to tristní přístup k zákazníkovi...nebo pragmatizmum

V mnohých servisech naopak tolerují vlastní náhradní díly, byť někdy se skřípajícíma zubama a zdůvodňují to, tím, že se na ceny, za které objednávám, nedostanou. Týká se to i pneumatik. V soukromém životě se trochu pohybuju v motoristickém světě a na auta bych si nedala nic nekvalitního neověřeného. Zrovna v pneumatikách bývají propastné rozdíly v cenách, chápu vlastní výběr na netu právě ohledem na cenu, ale eshopy poskytují i informace o bezpečnosti, apod. Gumy tedy objednávám s doručením do servisu.

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 07:05

Idem sa postazovat sama na seba.Robim dnes z domu,co znamena,ze netreba skoro vstavat-zacinam az o 9.Ale samozrejme,ako inak-som hore uz od 4:30 (a to som naschval sla spat az po 23:00!)

Offline Janulik03
20276 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 07:52
Reakce na pecka:

Takže ti želám Dobré ránko. 

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 08:26
Reakce na siouxsie:

Tak já mám pocit,že jsem v doručovacím pekle. Dřív doručovali v rozmezí 2 hodin. A předem volali. Ted' nevolají a avízují třeba od 11 do 19 hodin. To pak ani nevíte,jakou udat adresu,do práce,nebo domů? 

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 08:40
Reakce na Janulik03:

Ďakujem, nápodobne.A všetkým krásny deň.Ten môj bude dnes super dlhý 

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 08:47
Reakce na pecka:

Syna každé ráno tahám z postele násilím v 7:00, včera se dokonce v polospánku ptal, na který zvonek ve školce má zazvonit, až půjde sám (vždycky mu tím vyhrožuju) a co myslíš dnes? Mají prázdniny, takže v půl šesté ráno!!!! mě budil, že už je ráno a mám vstávat! 

Offline Janulik03
20276 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 08:54
Reakce na Garfie:

Klasikaaa. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 09:32
Reakce na Viatori:

V mnohých servisech naopak tolerují vlastní náhradní díly, byť někdy se skřípajícíma zubama a zdůvodňují to, tím, že se na ceny, za které objednávám, nedostanou. Týká se to i pneumatik. V soukromém životě se trochu pohybuju v motoristickém světě a na auta bych si nedala nic nekvalitního neověřeného. Zrovna v pneumatikách bývají propastné rozdíly v cenách, chápu vlastní výběr na netu právě ohledem na cenu, ale eshopy poskytují i informace o bezpečnosti, apod. Gumy tedy objednávám s doručením do servisu.

Pořád mi nějak uniká, proč by servis nemohl objednat stejně tak na internetu, jako Sorry, jseš servis, tobě neprodám!?? Divný ne?

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 09:39
Reakce na Mutziputzi:

Spíš si myslim, že servis objednává od svých odzkoušených dodavatelů, kteří ale samozřejmě nemusí být na trhu nejlevnější. Navíc i za tuhle službu zákazník zaplatí o něco víc. než že přijede, přezujou mu a ahoj.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 09:42
Reakce na Karja:

Asi jak kde, já určitě nic navíc neplatím, někde holt Náš zákazník - náš pán funguje. BTW i kdyby "o něco víc", to je řád nižších stovek?

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 09:47
Reakce na Garfie:

Sucitim s Tebou Ja to tak mam vacsinou-ked treba vstavat,spala by som.Ked mozem spat,budim sa skoro.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 09:48
Reakce na Mutziputzi:

Fakt nevim, takový servis nemáme:-).

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 10:27
Reakce na pecka:

Súcitím. Ja mám problém vstať ráno do práce a vždy si opakujem, že sa cez víkend vyspím... a cez víkend som pravidelne o siedmej už hore

Offline Viatori
200 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 11:00
Reakce na Mutziputzi:

Pořád mi nějak uniká, proč by servis nemohl objednat stejně tak na internetu, jako Sorry, jseš servis, tobě neprodám!?? Divný ne?

Ani já tomu nerozumím, mohu se jen dohadovat, že mají smlouvy s dodavateli a nesmějí objednávat jinde. Jezdím do více servisů, kvůli "specializaci" a vždy se ptám zdali si mohu dovést vlastní např. tlumiče, že je mám za tolik a tolik, odpověď vždy zněla na tu cenu my se nedostaneme, dovezte si to. Znají mě, ví že jsem fanda, ani snad nejsou naštvaní. S vyjímkou jedné speciš sady gum, bo nemám úplně typický model auta, se servisman dostal na cenu o stovku za kus nižší, než kterou jsem našla já. Ale jinak já objednám, já si nechám doručit, naložím do káry, oni mi vymění. Gumy, nechávám po dohodě zavézt do servisu. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 12:47

Dnes v 9:52 SMS od PPL: Dnes mezi 10 a 12 Vam budeme doručovat... Přitom kdyby dali vědět večer, tak bych si to zařídila. Ale 8 minut?!??

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 15:22

Na zastávce paní s kočárkem. Dítě pláče,že chce dolů,matka,že ne,protože prší. Prcek kvílí,paní podává pití,dobroty,knížku a když nic nezabírá,ukazuje  ,,hele,támhle jde pán s pejskem...A TEN TĚ SEŽERE! "

Dítě teda zmlklo,ale jak asi bude řvát,až z kočáru vyroste a potká někde psa? 

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 15:45
Reakce na rozarka:

a nemyslela toho pana?:D (VTIP) 

Offline Friga
2164 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 15:54

Stezuju si na sebe. Mela jsem mit pres Velikonoce volno, ctyri dny! Jenze kolegyne je nemocna a hadejte, kdo souhlasil s tim, ze za ni v sobotu zaskoci? Kdyby aspon v nedeli, to by bylo za dvojnasobnej plat, ale v sobotu?  Jsem neponaucitelne pitoma!  Samozrejme si muzu vzit nahradni volno, ale to uz nebude ono. Ja se na ty ctyri dny volna v kuse tesila a takhle si to zkazim!

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 16:42
Reakce na rozarka:

no ja mam kolegu, ktery s manzelkou nevymyslel nic lepsiho nez strasit deti bubakem. takze ke skolnim detem vstavaji v noci nekolikrat na curani, protoze se sami potme boji.

jinak jsou deti, co se psu boji a pak jsou deti, co se jich neboji, ale kdyz uz je tam vychovny vliv, tak spis ten, ze se boji matka a prenesla to na ne.