stěžuju si, že borůvku odvolali a borůvková má smazaný twitter...a já se tak těšila na duel borůvková-ovčáček nebo nových milion tweetů, kterými se budu bavit během velikonočního volna...ach jo.
Stěžovací vlákno
stezuju si na lidi.
Vubec tady nemuzu nikomu rict, ze jedu do Cech.,protoze bych se mohla vracet s kamionem nalozenym cigaret.
A nemuzu to rict ani zpetne, protoze pak je mi vycitano, proc sem to nerekla, ze sem mohla dovezt cigarety. ![]()
A dokonce to neni blby uz i uplne cizim lidem. A podotykam, ze predem ani nikdo neda penize.
Jo jo, cigarety... Do Finska se smi dovazet jen karton na osobu, takze nastesti se mam na co vymlouvat, ale nekteri i tak zebraji aspon o krabicku
Manzel je prilezitostny kurak, takze pokud tu krabicku nekomu preprodame, tak tim vlastne prijdeme o penize, protoze muz si pak misto ni nejake koupi tady draz. Na druhou stranu dve ci tri krabicky jsou docela vyhodna odmena za hlidani psa po dobu dovolene
Tchan to vzdy oceni.
Mno jo, snad od neděle a její telefon prý zvedá manžel. A máme po ptákách.
Kamarad slavi narozeniny v krnapu na chaticce, puvodni predpoklad ze se potahnem na Děvín z Pece se dikybohu nepotvrdil, dostali jsme povolenky. Vetsina cesty byla sucha a sjizdna, ale tesne pred koncem se auta zapichly ve snehovych jazycich a bylo vymalovano. Kdyz jsme je tou zaveji prostrkali, tak se o par metru dal zjistilo, ze tou dalsi zaveji uz to fakt nedame. Tak jsme vse vylozili, auta zase prostrkali zpatky a nechali je na milirich u chaty. Ale to ze ty dalsi 2 kilaky do krpalu decka prubezne upijeli medovinu, coz ted nemuzu, byla vylozene provokace :D ted sli pro dalsi varku a ja delam strazce ohne :D
to sa fakt ešte niekde deje tieto predpotopné metódy
?
tiež ma to prekvapilo. Mladý chlap, Manager, vzdelaný. No co, sami sa vytrestali.
no sami sebe, spis ty deti si to ponesou ...
Budiž tvůj příspěvek poučením pro všechny, kteří z této vychcanosti obviňují pouze Čechy. Jak říkám, je to všude stejný, nemlich to samý, jen někdo to skrývá a druhý říká otevřeně:-D.
tak ja sem dlouholety zastance toho,ze vsude na svete jsou dobry a spatny lidi.:-)
Ale uprimne tohle mi hrozne vadi i u blizsich znamych.Proste jim vubec nedochazi,ze tam jedu po x mesicich na jen par hodin,mam tam rodinu,obcas zarizovani a nemam cas se starat o neci kurivo.No,dobry daji se koupit cestou zpet na benzine,ale nikdo mi neda penize predem+ja nemam ceske penize.(ani je vetsinou nepotrebuju)takze kdyz vymenim ve smenarne na hranicich tak tam je tak sileny kurz,ze se to nevyplati,tudiz bych musela extra dojet do smenarny ve meste cimz ztratim minimalne hodinu ne-li vic.:-/
Tak u cizich to neresim,jasny ne,ale udivuje mi ta drzost.No a uz se tesim na utery-co jsi delala o velikonocich?nic!
Pred par lety sem je vezla kolegyni,predala a ona,ze mi je zaplati o vyplate.
Takze od te doby "tajim",ze jedu do Ceska.![]()
A co takhle jim to říct, tak jak ke to tu napsaný, minimálně by je to mělo odradit od příštího otravování (ovšem nechápu, že je to nenapdadne samotný, že člověk nemá zapotřebí dělat dealera
) a jestli to bylo řečeno a otravujou i tak...?
no bohuzel nekoho neodradi ani to!:-/holt zavislost a usetreno par korun je hodne silny.![]()
no to chapu, ze ti to vadi, bych se jim na to visco :)
kdyz jedu do cech, tak mam fakt jiny veci na starosti. nastest vsichni kamosi v poslednich par letech prestali kourit, nakonec pred rokem aji ja a uz znam kuraka jen jednoho :D
nejhorsi je,ze i u nekuraka je to riziko.![]()
Ale totalni absurdita co mam dovezt z Cech,byla asi pred rokem a pul.
Znama mi povida,privezes mi kabelku MK?sem vyvalila oci a rikam co?To je snad lepsi si koupit tady,ne?
A z ni vylezlo,ze MK od Vetnamcu.
No to sem rezolutne zamitla.![]()
Šišmarná
tak teda lituju a nezávidím..
aspon uz chapete proc to tajim.![]()
Ale stve me to,proste pri normalnim rozhovoru bych taky treba rada zminila zazitky a tak,no.
nejhorsi je,ze i u nekuraka je to riziko.![]()
Ale totalni absurdita co mam dovezt z Cech,byla asi pred rokem a pul.
Znama mi povida,privezes mi kabelku MK?sem vyvalila oci a rikam co?To je snad lepsi si koupit tady,ne?
A z ni vylezlo,ze MK od Vetnamcu.
No to sem rezolutne zamitla.![]()
Tak s dovážením absurdních věcí vás nejspíš trumfnu - když jsem jela na Kubu, měla jsem první nocleh domluvený u ubytovatelky, původem z Čech. Psala jsem jí, jestli nechce něco dovézt ze staré vlasti. Poprosila mě o klasickou čokoládovou vánoční kolekci. Ani nechtějte vědět, v jakém stavu jsem ji v těch 35 stupních dovezla...![]()
tak ja sem dlouholety zastance toho,ze vsude na svete jsou dobry a spatny lidi.:-)
Ale uprimne tohle mi hrozne vadi i u blizsich znamych.Proste jim vubec nedochazi,ze tam jedu po x mesicich na jen par hodin,mam tam rodinu,obcas zarizovani a nemam cas se starat o neci kurivo.No,dobry daji se koupit cestou zpet na benzine,ale nikdo mi neda penize predem+ja nemam ceske penize.(ani je vetsinou nepotrebuju)takze kdyz vymenim ve smenarne na hranicich tak tam je tak sileny kurz,ze se to nevyplati,tudiz bych musela extra dojet do smenarny ve meste cimz ztratim minimalne hodinu ne-li vic.:-/
Tak u cizich to neresim,jasny ne,ale udivuje mi ta drzost.No a uz se tesim na utery-co jsi delala o velikonocich?nic!
Pred par lety sem je vezla kolegyni,predala a ona,ze mi je zaplati o vyplate.
Takze od te doby "tajim",ze jedu do Ceska.![]()
Chapu apriori nevuli, ale s tou smenarnu a hotovosti bacha, zakerny sporivy kurak by na vas mohl vyrukovat s existenci platebni karty![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.