Zuzuli tvl!
já se na sebe hrozně zlobím, že jsem to prosvihla. Někdy na jaře jsme měli nabídku, no majitel si to rozmyslel, ale dost jsme kvůli němu ztratili času. Ještě si pamatuju dva byty v nabídce, s kterýma bych byla úplně v pohodě. A on nám pak řekl, že neprodá a ty byty se samozřejmě mezitím prodaly. A od té doby se v podstatě nic vhodného nevyskytlo. Až na byt v původním stavu, super místo, ale páté patro bez výtahu, to se prostě nedá...
Stěžovací vlákno
Panecku, to su teda ceny
.
Ale čo sa divim, u nas v okresnom meste stoji 3izbovy byt cca 100-120tisic. Myslim, že to pôjde ešte nahore.
tv myslim, že niečo nájdeš, presne vtedy, keď si povieš že už hľadať nebudeš. ![]()
monismám pět blízkých kamarádek z dětství /dospívání a v podstatě se stykam jen s nimi, já těch kamarádů moc nepotřebuju. Jsem za ně hrozně ráda, je to přátelství doslova na celý zivot. Společně jezdíme jednou za půl roku na víkendy, společná dovolená o prázdninách. Plus teda pivko, kdykoli ty, co tady nebydlí, dorazí na víkend.
Janulik03 ty ceny jsou někdy šílené. Náš panelákový byt za těch sedm let skoro zdvojnásobil a pořád se to nezastavilo
Když si k tomu přičteš ty dražší hypotéky...
monis zajimave, ja zas nemam zadne kamarady z mladeho veku. Az na jednu kamosku z vysoke to vsechno uplne vysumelo. Vime o sobe, ale nevidame se. Vubec. Zato po prestehovani jsem tu zapadla ani nevim jak. A pratele mam ted jen kolegy, mistni a ty zdedene od muze z jeho malomesta. Ale obecne az na tu jednu kamosku jsem dost preletava. Sejde z oci, sejde z mysli.
Jos my se se spolužáky z vejsky muzem vidět jednou za 10 let, ale furt je to, jakobysme se naposled viděli včera ![]()
Evaeva taky bydlime sedm let, kupovano 2017 a presne, nejmene 2-3 nasobek dnes. My kupovali za cenu, za kterou uz by ted byla tak garsonka v Praze a to mozna ani to ne. Apartmanove byty tu ted stoji asi 100-120tis za m2. Stare chalupy klidne 7-10mio dle lokality, Bedrichov se vymknul uplne. Tak je za tu cenu nezasitovany pozemek. A jeste musis nekoho znat, protoze se vetsinou ani nedostane do verejneho inzeratu. Doba, kdy to tady kupovali normalni lidi uz definitivne skoncila.
ale tak to jo, my mame deset let od skoly vlastne letos. Ale kdyz nekoho vidim jednou za tri roky treba, tak to asi neni uplne velke a nerozlucne kamaradstvi. Verim, ze bychom navazali, ale my se nesejdeme. Plus jsem v takovem tom veku, ze cast lidi ma uz vetsi deti, cast male jako já nebo s detmi zacinaji a velka cast je jeste nema. Takze kazdy v jine fazi. Kdezto lidi tady jsou vetsinou usedli jak my proste
. V sobotu jsme zrovna opekali burty s Prazaky od vedle a zenske jsme jely temata jako detske boty, kam k mori, jak skolka apod. Proseko, burty, deti kolem blbly s micem, zkratka idyla.
Jos my se se spolužáky z vejsky muzem vidět jednou za 10 let, ale furt je to, jakobysme se naposled viděli včera
Potrefenáhusa tak tohle mám úplně stejně. Loni jsme měli minisraz cca 5 lidí po 5 letech a bylo to jako se vrátit domů, konečně mezi svoje lidi![]()
Evaeva Tak nechavat stavebni pozemek ladem mi prijde uplne ok, pokud tedy nepotrebujes finance jinde. Svagrova si takhle postavila dum a nejake pozemky okolo jsou porad jeste tchyne a rozhodne se prodavat nebudou. Uz jen proto aby ji nekdo pred oknem nepostavil dalsi novostavbu (kouka primo na Trosky). Nejsou to prosim pozemky, kde kdysi nejaky dum stal, spis zemedelska puda...Ja tv spis chapu, jednou si tam treba postavi prizemni chaticku a tak. A kdyz to ted proda, tak uz takhle pekne misto nesezene.
Promiň, že reaguji až teď, ale máš úplnou pravdu. Nechám to tam ležet, pokud to půjde. Místo je to krásné a jak je tady nedostatek bytu, tak i pozemků. Původně jsem si myslela na ten byt a tady na relax, nějaké pěstování. Vedle sousedi si drží 12 000 metrů. A podle mě to neprodaji, pokud to nebude nutné.
Jos a ještě teda poslední věc. Možná to vyzní pitome. Až rodiče nebudou, tohle je jediné pojítko s minulostí nebo nevím, jak to říct. Děda tam postavil, máti se tam narodila, já tam strávila každou sobotu v dětství.
Evaeva No při vší úctě, neměnila bych.
Potrefenáhusa no, já se tady v podstatě narodila. Teda původně jsem ze sídliště na Spořilově, ale byly mi čtyři, když jsme se přistěhovali. Muž se tu narodil. Pro nás to je, jak neopustit rodné maloměsto ![]()
Sweet Potato však já to nemyslela špatně
Jen jak si psala, že ti to dřív přišlo daleko. Hlavně se tam člověk musí cítit doma![]()
Evaeva To chapu, je to proste vas hood!
My uz jsme tu (na konci Prahy) taky zapustili koreny, muz vyrostl v panelaku o 200 m vedle, totozny byt dokonce
Kousek les a rokle, ale v noci slysim pod kopcem tramvaje, pro me idealni vzdalenost od civilizace
Suya jo, to je ideální vzdálenost![]()
Evaeva Ono to cestování bylo dřív jiné.
tv tohle uplne chapu. Mam to stejne. Jak tu vyse resime pratele, ja mam velkou vazbu k mistu, lokalite, kde byli lide ktere jsem milovala a uz nejsou. Muz ma takovy vztah i rodne pude, lesum.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.