Příští středu jedem po šesti letech se ségrou na válecí dovolenou k moři, natěšené na plavání a večerní procházky a posezení u drinku, a na celý ten týden hlásí předpověď bouřky a deště! ![]()
Stěžovací vlákno
Kokoska lituju moc. Muž má příští týden lezeckou dovolenou, a předpověď je že celý týden má prset
rasaNori jo, na skály taky dobrý :(
Kokoska kde u moře má pršet? Ještě furt je sezóna...
No! Co to je toto!!!![]()

Catherinne ja mam tech veder plny zuby, ale podzimni hadry chci jeste nechat v krabici!
Kokoska Jj, my letime na dovolenou k mori v pondeli a ma celej tejden prset
.
Catherinne hurá ![]()
Mermaid Řecko, Preveza, blizko Lefkady
Catherinne tak abych byla jeste vdecna za tech 20 u more?
Kokoska Koukam, ze tam je podobna předpoved jako na nasem Korfu. Tak se budem modlit, at se tentokrat predpoved spletla...
Vari proto to sem pisu, at se s tim stihne neco udelat! ![]()
Catherinne No coco, já jedu na dva dny bez dětí na výlet...procházky, kavárny, restaurace, výlet lodí, takže je to jasný......Ale je mi to ukradený. Mám holinky, mám pršiplášt, je mi to volný:D
Kokoska jee, tam je krásně...já myslím, že ta předpověď takhle nevyjde, bude hezky ![]()
Za mě teda hurra!
, mám tohohle počasí plne zuby. Poslední týden jsem střídavě na analgetikach a na triptanech. V lese je sucho, že se práší. Venku fouká, co všechno ještě zhoršuje.
continuity já jsem taky fyzicky unavená a uplně cítím, že je to z toho dlouhotrvajícího tepla. Vždycky se snažim to teplo a léto využít co nejvíc, ale ted jsem doma a je mi to i ukradený
continuity Karja jo, já už jsem z toho horka taky unavená. Ale ještě tak měsíc by mohlo být krásné babí léto, tak 22 a slunce (a trochu déšť). Já si teda myslím, že nakonec tolik pršet nebude, aspoň Klára vždycky sejčkuje a nakonec nespadne ani půlka toho![]()
Evaeva Jo, ten déšt je většinou hodně nadhodnocenej;-)
Akoze ochladenie chcu snad vsetci ale nie z 30 na 11!
Ved tolko ked je v januari, chodime v zimnych bundach. A neemam ziadne jesenne handry ani topanky pre deti![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí