Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Liesel
1677 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 14:29

rasaNori dcera jede se skolou přístí týden do Rakouska do Alp - plan jsou ferraty o voda..., tak ji raději přihodím další svetr a teplý ponožky

Offline stes
9294 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 16:55

Kokoska Jeďte do Pargy

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 17:15

stes V Parze jsem pred lety byla tyden, ale kdyby to byl mozny vylet, tak klidne. Auto si asi v Recku netroufnu pujcit a ridit, s tim jsme si jednou uzili na Krete.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 06. zaří 2024 19:37
Reakce na Catherinne:

No! Co to je toto!!!

​Velká úleva.

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 21:19

Kokoska co máš proti řízení na Krétě? Občas trochu úzká a klikatá silnice, trochu stresu, ze se tam mas minout s autobusem...

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 21:23

Mně se chce normálně plakat, když vidím tu předpověď. Mně je teď TAK božsky

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 21:26

MP Meri já si taky na teploty  nestěžuju, jen by mohlo jednou za 14 dni trochu (pořádně) zapršet. Ale 11 stupňů teda.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 21:50
Reakce na Catherinne:

No! Co to je toto!!!

​to je něco, z čeho na mě padá deprese, a už vím, že mi bude blbě, já ty teplotní skoky strašně blbě snáším

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 21:53

Já vás všechny nevyjmenuju, někdo souhlasí, někdo ne...pro mě je jediná výhoda, že budu moct začít pořádně běhat..to se dokonce těším až bude pod nulou, to mám nejraději.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 22:24

Makara no prave ta trocha stresu. Nejaka plna cara na silnici je proste jen nejaka cara, furt nekdo troubil, navic auto nejak blbe startovalo. Muz si s tim nejak poradil, ja na to nervy nemam, navic jsem uz taky odvykla manualu. Pritom na Menorce jsem jezdila uplne bez problemu a ty silnicky mezi zidkama taky byly misty jak mysi diry. 

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 22:31

Kokoskapůjč si auto s automatem, já bych to zkusila, už dávno jsme neměli z půjčovny nějakou plečku, kdyz to nebude startovat, prostě jim ho vrátíš.

Já teda řídím často jen proto,že se mi dělá v zatáčkách blbě a když se držím volantu je to lepší. Když vidím, že někoho brzdim, prostě na vhodném místě uhnu a dal si jedu po svým. Pokud tě to uklidni, muž jezdí docela svižně, ale v těch horách domácí stejně brzdí, to je normální, když to tam neznáš. 

Jinak nejlíp to bylo vymyšlené na Kypru, půjčovny měli SPZky jiné barvy, takže každý z dálky viděl, že to pako je turista z kontinentu, který neumí jezdit vlevo a byli docela trpěliví. 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 22:33

continuity dost blbe se vraci auto, kdyz jsi na druhym konci ostrova. No uvidime, taky podle pocasi, v nejakym lijaku by se nam asi nechtelo. Ta predpoved me vrha do deprese.

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 23:08

Kokoska Rozumim, mne se chce taky brecet, nepršelo tam tak ctyri mesice a ted ma pršet sest dnu ze sedmi. Fakt netusim, co tam budu s tema mrnatama delat. 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 23:14

Vari s detma to musi byt jeste hroznejsi, ja si aspon muzu v klidu cist, jidlo a piti u nosu, holt za drahy penize budem cucet z balkonu na dest. Boze, ja mam s sebou vymysleny samy veci do horka, ted abych snad shanela plavky s chlupem dovnitr.

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 23:19

Kokoska Ja si rvu vlasy, vahala jsem mezi Korfu a Kosem, na Kosu ma bejt nadherne dalsi dva tejdny. No co uz, jdu misto satu balit mikiny .

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 07. zaří 2024 07:18

Vari treba se to jeste zlepsi, nejaka obcasna bourka se da vydrzet. Drzme si palce!

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 07. zaří 2024 07:22

Vari Kokoska to more je tak teple, ze si uzijete i koupani v desti. Ja neverim, ze by Vam prselo cely tyden. Jsem tedv Albanii, na dohled od Korfu a i kdyz se obcas zatahne cernymi mraky, tak na pobrezi neprsi. V blizkych horach jsme kratky slejvak zazili.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 07. zaří 2024 07:31

Ginger ja taky porad doufam. Po vetsich bourkach se ale dokaze more "obratit" a ta prohrata voda se nejakym proudenim dostane dolu, uz jsem to taky zazila. Ja mam jeste v rijnu jednu cestu do Recka, i kdyz spis putovani po vnitrozemi, ale nejake koupani se urcite taky stihne. Ale uz to nebude ta primorska leniva pohoda. A je mi lito segry, ta jede fakt po sesti letech a tesila se, jak se bude vyvalovat na slunicku, ona je zalozenim takova jesterka.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 07. zaří 2024 07:35

Vari já bych byla v klidu, oni (nejen) Noři v těch předpovědích strašně přehání, Jónský ostrovy jsou v září sice trochu rizikovější než třeba Egejský, ale určitě nebude celý týden pršet. Už jsem kolikrát zažila, že jsem seděla na pláži a smála se nad tím, jak počasí ukazuje hustý déšť a přitom byla bezmračná obloha

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 07. zaří 2024 08:32

Mermaid Přesně … dlouhodobé předpovědi ( tím myslím ty, které nejsou definovány na druhý den) jsou velmi "předpovědné". A navíc se teď projevuje oteplování lokalizací počasí . Nebojte dámy, el nino pracuje pro vás.