rasaNori dcera jede se skolou přístí týden do Rakouska do Alp - plan jsou ferraty o voda..., tak ji raději přihodím další svetr a teplý ponožky![]()
Stěžovací vlákno
Kokoska Jeďte do Pargy![]()
stes V Parze jsem pred lety byla tyden, ale kdyby to byl mozny vylet, tak klidne. Auto si asi v Recku netroufnu pujcit a ridit, s tim jsme si jednou uzili na Krete.
Kokoska co máš proti řízení na Krétě? Občas trochu úzká a klikatá silnice, trochu stresu, ze se tam mas minout s autobusem...
.
Mně se chce normálně plakat, když vidím tu předpověď. Mně je teď TAK božsky ![]()
MP Meri já si taky na teploty nestěžuju, jen by mohlo jednou za 14 dni trochu (pořádně) zapršet. Ale 11 stupňů teda
.
to je něco, z čeho na mě padá deprese, a už vím, že mi bude blbě, já ty teplotní skoky strašně blbě snáším ![]()
Já vás všechny nevyjmenuju, někdo souhlasí, někdo ne...pro mě je jediná výhoda, že budu moct začít pořádně běhat..to se dokonce těším až bude pod nulou, to mám nejraději.![]()
Makara no prave ta trocha stresu. Nejaka plna cara na silnici je proste jen nejaka cara, furt nekdo troubil, navic auto nejak blbe startovalo. Muz si s tim nejak poradil, ja na to nervy nemam, navic jsem uz taky odvykla manualu. Pritom na Menorce jsem jezdila uplne bez problemu a ty silnicky mezi zidkama taky byly misty jak mysi diry.
Kokoskapůjč si auto s automatem, já bych to zkusila, už dávno jsme neměli z půjčovny nějakou plečku, kdyz to nebude startovat, prostě jim ho vrátíš.
Já teda řídím často jen proto,že se mi dělá v zatáčkách blbě a když se držím volantu je to lepší. Když vidím, že někoho brzdim, prostě na vhodném místě uhnu a dal si jedu po svým. Pokud tě to uklidni, muž jezdí docela svižně, ale v těch horách domácí stejně brzdí, to je normální, když to tam neznáš.
Jinak nejlíp to bylo vymyšlené na Kypru, půjčovny měli SPZky jiné barvy, takže každý z dálky viděl, že to pako je turista z kontinentu, který neumí jezdit vlevo a byli docela trpěliví.
continuity dost blbe se vraci auto, kdyz jsi na druhym konci ostrova. No uvidime, taky podle pocasi, v nejakym lijaku by se nam asi nechtelo. Ta predpoved me vrha do deprese.
Kokoska Rozumim, mne se chce taky brecet, nepršelo tam tak ctyri mesice a ted ma pršet sest dnu ze sedmi. Fakt netusim, co tam budu s tema mrnatama delat.
Vari s detma to musi byt jeste hroznejsi, ja si aspon muzu v klidu cist, jidlo a piti u nosu, holt za drahy penize budem cucet z balkonu na dest. Boze, ja mam s sebou vymysleny samy veci do horka, ted abych snad shanela plavky s chlupem dovnitr.
Kokoska Ja si rvu vlasy, vahala jsem mezi Korfu a Kosem, na Kosu ma bejt nadherne dalsi dva tejdny. No co uz, jdu misto satu balit mikiny
.
Vari treba se to jeste zlepsi, nejaka obcasna bourka se da vydrzet. Drzme si palce!
Ginger ja taky porad doufam. Po vetsich bourkach se ale dokaze more "obratit" a ta prohrata voda se nejakym proudenim dostane dolu, uz jsem to taky zazila. Ja mam jeste v rijnu jednu cestu do Recka, i kdyz spis putovani po vnitrozemi, ale nejake koupani se urcite taky stihne. Ale uz to nebude ta primorska leniva pohoda. A je mi lito segry, ta jede fakt po sesti letech a tesila se, jak se bude vyvalovat na slunicku, ona je zalozenim takova jesterka.
Vari já bych byla v klidu, oni (nejen) Noři v těch předpovědích strašně přehání, Jónský ostrovy jsou v září sice trochu rizikovější než třeba Egejský, ale určitě nebude celý týden pršet. Už jsem kolikrát zažila, že jsem seděla na pláži a smála se nad tím, jak počasí ukazuje hustý déšť a přitom byla bezmračná obloha
Mermaid
Přesně … dlouhodobé předpovědi ( tím myslím ty, které nejsou definovány na druhý den) jsou velmi "předpovědné". A navíc se teď projevuje oteplování lokalizací počasí . Nebojte dámy, el nino pracuje pro vás.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí