whiskas nevim, my jsme žádný neměli:-D Ale myslela jsem, že ti nechají hlínu nahromadě, přijedou, naloží a odvezou:-D Kde jakej kontejner, mě teda nenapadnul
Stěžovací vlákno
whiskas záleží, kolik tý hlíny potřebuješ, ale pokud na nějakou dosypku ke zdi, tak bych půjčila v obi nebo u sousedů vozejk za auto, pro hlínu zajela do kompostárny a pak se chopila lopaty sama. případně tento cyklus 2x či kolikrát je to potřeba. není to tak strašná práce, mluvím z vlastní zkušenosti :))
Karja A takový odvoz suti, to je ještě výživnější. Ne, objednají si kontejner, který si zaplatíš (pokud již nemáš vše v kalkulaci) a jak jsem tak koukala, tak si k tomu (kromě práce) ještě něco přihodí - zřejmě manipulační poplatek
.
mitford sister Kubík (možná více)? Tak to nevím, jak bych odvozila. Na to fakt auto nemám.
Uvidíme, nechám se překvapit, jak si s tím poradí.
mitford sister nebo k nám ![]()
andulka01 Jako...!!! ![]()
Pinot Noir Rozptyl cen je také výživný.
whiskas nejsi blbka! Neboj, pokud to neudělali z hlouposti, tak nejsi první ani poslední, koho natáhli.
whiskas kubík jsou dvě káry. kontejner je hrozně drahej, ale ty ho nepotřebuješ, protože i kdybys objednala firmu, můžou ti to prostě dovézt sklápěcím náklaďákem. na svépomoc teda potřebuješ koulu za autem, to jsem zapomněla zmínit... nějakej dědek s autem a károu ti to z kompostárny (nebo od pinot) doveze za pár babek, bych řekla. v kompostárně by to měli na káru nahodit bagrem, u pinot se opět někdo musí chopit lopaty :)
Tak, je to tady, mamka má zatopenou zahradu a sklep zděného domku ![]()
Já už fakt nechci, tohle jsme čistili v 97 a je to děsný. Ale tentokrát nebudu nic zachraňovat, umývat, čistit, všechno poletí do sběrného dvora!
mitford sister u nás žádná lopata nebude, ani hromada. Bagr bude kopat, nakládat na náklaďák a rovnou odvážet. Bagřík by to klidně vysypal i na přívěs. Ale pouze v ten jeden den. Nechá se tu jen ta trocha, která bude zpětně potřeba, to už snad tihle, co se bazény živí, odhadnou.
Blokování dveří v tramvaji jsem právě zažila. Napřed slečna (asi 16) pravila "na to zapomeň" na moje s dovolením reagovala "ty pí...". Sice jsem nastoupila, místo tam fakt bylo, ale zmohla jsem se na trapné boomerské kecy a je mi z toho šoufl ještě teď.
Lituju všechny vyplavené.
Catherinne
chápu tvůj postoj, zvláště, když už jste to zažili. Držte se, hodně sil.
Archivářka
to je strašný. Že si dotyční nepředstaví třeba svého rodiče/prarodiče? Jak je tohle vůbec možné, takové postoje.
Pinot Noir whiskas no vidíš, jsme ti s Pinot vymyslely low-cost řešení, tak se můžeš přesunout do vlakna Co mi dnes udělalo radost ![]()
Archivářka my jsme nastupovali s dcerou do tramvaje. A jak nezijeme v Praze, tak dcera se nejak nestastne primotala pani do cesty, ne ze by ji obehla nebo blokovala. Spis se jen vic priblizila z boku A hned byla upozornena: Kam se seres ty kravo.
Ad uvolňování míst v MHD - jsem právě v Korei, v Soulu, v každém vagonu metra je minimálně 6 míst pro nepohyblivé/ťehotné/ atd., sedačky jsou mj. jinak barevné a i kdyby byl vagon plný, tato místa zůstávají volná pro potřebné. Nevím, jestli Korejci jsou tak uvědomělí, i dcera si všimla. Přitom do vagonu se cpou o 106, nenechají lidi vystoupit, ale tohle dodržují.
2x
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí