Catherinne Lituju moc. Ale ještě že jen tak. ![]()
Stěžovací vlákno
mitford sister Ale z principu je trochu divné platit za něco 2X. Za to, že mi odvezli potřebnou hmotu,kterou si následně musím dokupovat.
Archivářka Ježiš. Vlastně by mne tohle rozhodilo víc, než vyplavenej sklep.
whiskas to nezpochybňuju...třeba to s nima vyhádáš. Pokud jsi jim to jesrr5 nezaplatila, jistá šance je
Catherinne to je mi fakt lito
Catherinnedržte se ![]()
Dám je tu na chvilku, abych ukončila naší povodňovou anabázi. Teď se to uklidí, příští rok vymaluje, možná udělají omítky, uvidí se po zimě. postaví se novy plot a založí se nově zahrada. Rodiče stráví teď asi víc času v bytě ve městě. Pojištění proti vodě máme. 
Smazano
Smazáno
Smazano
Malvin to je strašně smutný pohled, zoufalství, všechno zničené ![]()
Malvin Strašný zmar. Jak dlouho tam voda byla?
Právě mi přišla do emailu informace, že nemáme pít vodu z vodovodního řadu (to je super, už mám půl litru v sobě). Až se sebluju bude to nemoc z povolání? A k tomu nulová informace, kdo pitnou vodu sežene, takže asi mám vyrazit do nějaké samosky.
hele, ale zase prý v zátopových oblastech plánují zdarma očkování proti žloutence ![]()
ani převařenou nesmíte?
Malvin ach jaj, hlavně, že mají kde bydlet.
Sweet Potato voda tam byla od soboty do pondělí. Ale má strašnou silu. Jedina věc, které fakt lituji, je masivní dřevěná skříň po dědovi. Těžká jak jkrava a stejně ji voda přenesla napříč místnosti. Zároveň je dobré, že přežil veškerý porcelán a sklo, jak postupně ta voda mizí, tak to vše klesne do bahna a nic se nerozbije.
Samantha jo, bylo to horší, než v 97, kdy byla voda jen do půli oken
.
continuity ano, mnohem horší je to pro ty, co to mají jako trvalé bydlení a ještě jim to třeba spadlo.
Kromě Česká sleduji povodně i v Polsku. Spoustu těch městeček znám a vím, kolik peněz v tom regionu bylo nalito. Jake rekonstrukce tam probíhaly a jak to měli krásné. Právě, když to člověk porovnával v jesenickymi městečky, tak bylo vidět, že Poláci to umí lépe
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí