Malvin z Polska jsem už úplně vyřízena. Tohle si fakt nikdo nezaslouzi ![]()
Stěžovací vlákno
Malvin no, meli![]()
Malvin To je dlouho, ach jo.
Neskutečná síla, ta masa vody.
Malvin teď jsem na polsko koukla, šílené
Pollert se opět potřeboval zviditelnit![]()
Sweet Potato jo, to je takovej blb! Teď ještě čekám vyjádření dalšího chytrýska Šmuclera...
Malvin stihla jsem jen prvni fotku, ale i tak je to osklivy pohled, co asi teprv uvnitr. Jeste ze maji vasi kde byt.
Tak aj Okrasa Čadca bola vytopena ![]()
berush Jo, ty prázdné vyhrazené sedačky jsou i v Tokyu, někdy je to až na palici, když je narvanej vlak. V Japonsku se teda lidi ani nervou dovnitř, nechají vystoupit a pak nastupuje venku čekající fronta. Jediný, kdo v tom dělá maglajz jsou cizinci, bohužel i ti asijští. :-(
CatherinneLituju moc. :-( Naši měli posledně skoro dva metry, ale zatím naštěstí pohoda, vypadá to, že protipovodňová opatření zafungovala.
Malvin Fotky jsem nestihla, ale dovedu si to živě představit. :-( To Polsko je strašné.
Zároveň je dobré, že přežil veškerý porcelán a sklo, jak postupně ta voda mizí, tak to vše klesne do bahna a nic se nerozbije.
A jak to v tom bahně hledáte? Abyste se nepořezali - to bahno nebude nejčistší!
Jinak teda hrůza děs, komu ten barák (zaplaťpámbu) nespadnul, tak si stejně asi strašně mákne na tom úklidu, já si to nedokážu vůbec představit ![]()
Rodná obec mého muže zatopena hůř než v 97. I vsi v okolí.
mitford sister Hmm, takže spíše "B"
.
barbucha To bahno můžeš postupně odmývat hadicí, takže co není rozbitého, postupně vybereš. Rukavice a respirátory nutnost, pak se to nechá vymáčet v savu. Nutné se zbavit kousků, které mají praskliny v glazuře.
Ty úklidy jsou šílený a taky strašně smutný, když musíš vyhodit v podstatě všechno - knihy, rodinné archivy, desky, sbírky vín... Uklízela jsem po všech velkých povodních jako dobrovolník a některé zážitky jsou prostě nepřenosné (bourání knihovny - jakože kvalitních knih zaseknutých ve výklenku - sekerou, kdy jsem si musela vybrat, jestli budu sekat přes pragensie nebo kompletní sbírku poezie kolibříků, jsem tu už někdy zmiňovala).
Kolegovi voda odnesla "jen" zahradu, místo vymazlených záhonů a sadu má holé štěrkoviště, v domě měli "jen" 20 čísel, i tak je to mazec.
Sweet Potato A jéje. :-(
barbucha Je to strašný, navíc se v té stojaté bahnité vodě rychle šíří různý nemoci....v 97 jsem si takhle uhnala otravu krve...
Garfie otravu krve? no tyjo
Nás v rychlosti přeočkovávali na tetanus a žloutenku. Vlastně na to, jak moc jsme se pohybovali ve vodě a bahně, tak nikdo koho znám to nijak závažně neodnesl.
No a teď, když mám dvacet let zkušeností, vlastní terénní auto, spoustu vybavení a zároveň i dost sil (i něco peněz) jet pomáhat, tak sedím doma se zlámanou haksnou a jen koukám na zprávy ![]()
andulka01 No víš co, paradoxně jsem si to uhnala ne při úklidu, když jsem spadla na kole v parku a odřela si koleno, nic vážného. Ale totálně se mi to zanítilo, začalo otékat a hnisat, prakticky okamžitě, naštěstí soused je doktor, zakročil hned a dostala jsem antibiotika.
Teď koukám na tu srážku vlaků a jeden z těch vlaků je "náš", jezdíme s ním celkem často, na logopedii a kdykoliv jedeme s dětmi do centra, vždycky si aspoň jednu jízdu dáme vlakem. Jeden z těch vlakvedoucích byl nalitej, to je děsný. ![]()
Soukromé vrtulníky v Jesníku ![]()
Pinot Noir u vlakvedouciho by to celkem nicemu nevadilo;-) (to je pruvodci) ale je fakt, ze firove chlastaj strasne
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí