Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline stes
9296 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 11:35

Pinot Noir no tvl, to není fakt poprvý, ten alkohol, doufám, že učinná lítost nebude polehčující okolnost. Já vlakem jezdím několikrát v týdnu..

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 11:39

Pinot Noir 

Dočetla jsem se, že pod vlivem alkoholu byl strojvůdce stojícího vlaku, do kterého zezadu narazila souprava se strojvedoucím v zácviku, tedy ve společnosti nějakého školitele, kteří přehlédli návěstidlo přikazující jim zastavit. Prý.

Pak jezdi vlakem. To je historka.

Online Malvin
1649 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 11:42

barbucha andulka01 pracuje se v rukavicích a vytahuje se z bahna. A teď omývá ve vodě z potoka, neb studna je zanesena a stejně nejde elektřina a čerpadlo je treba vyčistit, pokud vůbec půjde ( v 97 pár měsíců běželo). Až se zprovozní městská vodovodní síť, bude lepe. 

Ale už fungují sítě bez problémů. 

Důležité je všechno vynosit ven, otevřít všechna okna a uklízet.

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 11:43

dzizisketa hrozná kombinace, od nás jel ten v zácviku, podle fotek. Ale nejdřív jsem myslela, že ten opilej, protože posledně, když jsme touhle linkou jeli, tak ten vlak řídilo jakési individuum, a nalitej se mi zdál i průvodčí

Offline stes
9296 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 11:46

Pinot Noir tak v tom srabu je průvodčí ještě ta nejlepší varianta

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 11:51

stes a možná mu křivdím a byl jenom rozverný

Každopádně se mi nehodovost vlaků zdá poslední dobou fakt vysoká. Je to jenom zdání, nebo fakt? Měla jsem vlaky vždycky za takovou bezpečnou variantu cestování, ale už si nejsem tak jistá.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 18. zaří 2024 12:13

Pinot Noir u vlakvedouciho by to celkem nicemu nevadilo;-) (to je pruvodci) ale je fakt, ze firove chlastaj strasne

​Myslíš, že to jde takhle paušalizovat? Fírové chlastaj strašně. Nevím, statistiku nemám, ale můj děda jezdil jako strojvedoucí celej život a  dal si maximálně pivo v neděli po obědě. Trochu se mi to dotklo.

Online viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 12:21

Raduza Jasně je to stejná paušalizace jakože Řidiči BMW nepoužívají blinkry :-)) Samozřejmě že jsou i výjimky a jestli se tě to dotklo tak mě to mrzí

Navíc vůbec netuším ani jsem nepsala o generaci tvého dědy jedině ote svojí

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 12:33

Pinot Noir možná málo zaměstnanců ? A ti zbývající v provozu jsou unavení, tlak na to, aby jezdili a nestačí si odpočinout … to samé další drážní personál …

Nechci předjímat, ale ke mně například přijel objednaný zedník, který měl s sebou dva takzvané přidavače A chvílema to vypadalo, že je sebral cestou někde v hospodě. Takže jsou zaměstnání, kde se nevyžaduje ani hlava ani šikovnost, nepotřebují nic složitého, jen člověka s rukama a sem se nabírá kdokoli. 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 12:41

Vím, že je to blbost, ale tak nějak z principu mě to nadzdvihlo. Chystáme se kupovat nové auto, oslovili jsme jednoho prodejce v Brně. Komunikace s paní byla bez problémů.

Vy už asi víte, že mám nesklonné příjmení, ale všude se podepisuji i s křestním jménem právě proto, aby si dotyčný domyslel, že jsem žena.  Dnes mi došel mail od nějakého marketing communication manažera:

Vážený pane XXX ,

v rámci zlepšování našich služeb bychom se Vás rádi zeptali, zda jste byl spokojen s reakcí autorizovaného partnera... bla bla bla...

Když už někdo chce kontrolovat komunikaci, měl by být sám příkladem, ne? Tak jsem mu odepsala:

Dobrý den,
ano, prodejce zareagoval rychle včetně odpovídající nabídky a nabídnutí zkušební jízdy.S reakcí paní z XXX jsem byla velmi spokojená. Byla vstřícná, ochotná a rychlá. Dobře se mi s ní mimo jiné komunikovalo i proto, že si mé jméno přečetla kompletní a oslovila mě správně. Opravdu nejsem pán, i když mám nesklonné příjmení.

S pozdravem  jméno a příjmení.

Tak jsem zvědavá, zda se communication manager ještě ozve.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 18. zaří 2024 12:59

Raduza Jasně je to stejná paušalizace jakože Řidiči BMW nepoužívají blinkry :-))

do BMW se blinkry nemontujou

vím to, s jedním jezdí převážně muž, to prostě nebliká

Offline Raduza
příspěvků moje polička 18. zaří 2024 13:00

Torrah to by mě nadzdvihlo taky, dobře jsi to napsala

Online continuity
43194 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 13:30

Pinot Noir to je strašné a než jsem k tomu dorolovana přes newsfeed na novinkách, vyběhli já mé další tři katastrofy, co to dnes je?

Offline stes
9296 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 14:26

continuity úplněk??

Offline brrr
12369 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 16:35

My dnes vyklízeli domek mého kolegy, který tam žije s maminkou. Je hned u řeky, vodu na prahu mají celkem pravidelně, v 97 totálně vyplavení, letos opět do výšky dvou metrů. Myslíte, že si ten barák vyklidili? Už od čtvrtka jsme mu všichni nabízeli pomoc, nepotřeboval. Odstěhoval jen knihy, svoje oblečení a peřiny, jinak naprosto všechno zůstalo na místě. A dneska maminka chodí, ať necháme nadobí a tamhle tohle, že tam má všechno oblečení, atd. To je tak k naštvání!

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 17:03

brrr ani nemluv, dnesek jsem stravila na domku od tchanu...zmar a bida. Ale zprovoznili jsme vodu, uzitkovou teda, sice je z radu ale nepila bych to:D Kluci z prace dnes vynosili co slo, vyvezly se 4 velke vleky bordelu a marasu, vcetne vybaveni, prijel nam profi vysousec az ze Spolany:D a ja tam teda zitra nejdu, ale dnes nam pomohla i moje mamka, ma volno. Zraneni jsou nasledujici: ja mam porezanou ruku (prevracena lednice), jeden kluk slapl na hrebik (toho jsem teda hnala na tetanovku), tchyne sebou sekla (kombinace nervu a horka), a urvani jsme vsichni jak boruvky. A servala jsem tak 20 povodnovych turistu, fakt me nasrali.

Offline Nadja Kochanski
příspěvků moje polička 18. zaří 2024 22:07

Stěžuju si na všechny borce, kterým bylo z predikcí jasné, jak hrozná povodeň to bude a diví se, že si někdo nestihl vyklidit byt nebo dům nebo garáž, když voda nestoupala tak rychle.

Offline brrr
12369 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 22:23

Nadja Kochanski Hele, já se divím. U toho kolegy,kde jsme dneska byli, se mohlo záchranit oblečení,alba, potraviny, nádobí... Stačilo to odvézt, nabízelo se mu několik lidí s auty. Když to pak celý den x lidí vyhazuje na hromadu, to se fakt vztekneš. Ale zachránil aspoň tu knihovnu.

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 22:39

Nadja Kochanski brrr já se teda taky trochu divím, zvlášť tam, kde už to už jednou či víckrát zažili. Naši a brácha uklidili, co se dalo, brácha vynosil celý sklep, a to není žádný kamrlík na brambory, ale několik místností, posilovna, zahradní technika, prádelna, vinný sklípek a sklad potravin. Vyklízet ty zabahněné věci mu před lety stačilo. Ale všichni v ulici to nedělali, někdo se na jakoukoliv přípravu úplně vykašlal. Já to teda moc nechápu, teda samozřejmě u lidí, kteří byli schopni se trochu připravit.

Offline Nadja Kochanski
příspěvků moje polička 18. zaří 2024 22:50

brrr   Pinot Noir Takových lidí je více, to určitě a je to . Jde mi ale konkrétně o to, že ty povodně měly větší rozsah než se čekalo a byly v neděli ( v Opavě a okolí) skutečně rychlé. Lidé měli vystěhováno do nějaké výšky, ale podle některých borců jsou za blbce, protože to přece bylo jasné, že to takto dopadne.