Nadja Kochanski no tak to jo, to jsou takoví ti pobitevní generálové, ti se objeví vždycky a v každé situaci.
Stěžovací vlákno
brrr ani nemluv, dnesek jsem stravila na domku od tchanu...zmar a bida. Ale zprovoznili jsme vodu, uzitkovou teda, sice je z radu ale nepila bych to:D Kluci z prace dnes vynosili co slo, vyvezly se 4 velke vleky bordelu a marasu, vcetne vybaveni, prijel nam profi vysousec az ze Spolany:D a ja tam teda zitra nejdu, ale dnes nam pomohla i moje mamka, ma volno. Zraneni jsou nasledujici: ja mam porezanou ruku (prevracena lednice), jeden kluk slapl na hrebik (toho jsem teda hnala na tetanovku), tchyne sebou sekla (kombinace nervu a horka), a urvani jsme vsichni jak boruvky. A servala jsem tak 20 povodnovych turistu, fakt me nasrali.
Dnes som čítala, že v Bratislave na Devíne (nie na hrade, v mestskej časti) je tých povodňových turistov na člnoch toľko, že dvíhajú hladinu ![]()
![]()
Nadja Kochanski ja myslim ze nikdo nemysli treba tu Opavu, kde fakt lidi netusili. Ale mluvi se tu o lidech, co meli v 97 dum pod vodou a presto se ted rozhodli nic neodnest...
Tak tady mám hochy na zasypání prostoru za zdí. Stále tvrdí, že ta hlína vyjde a ještě zbyde. Já si to nemyslím. Na dotaz, co budou dělat, když to nevyjde a proč odvezli ten plný kontejner, byť jsem jim tvrdila, že to není dobrý nápad, jsem se dozvědě, že to prostě vyjde ... tak fajn. Kéž mají pravdu. Což ovšem neuspokojilo můj dotaz, co hodlají dělat, pokud se spletli oni. Rozhodilo mě, když jsem se zeptala, jestli si to spočítali. Prý to nejde spočítat. Což je nesmysl. Vidím/změřím délku, hloubku, šířku. Takto jsem postupovala já, jenže jen odhadem. Proto teď tak vyšiluju. A rada, že si pak půjčím vozík a hlínu si dovezu, je sice fajn, ale nenapadá mě, kdo tady má přívěs a já s tím tedy zacházet nemumím. A tahat hlínu po schodech/tedy bez kolečka, taky moc.
whiskas držím palce, ať to vyjde. Sice oni budou za kingy, ale aspoň s tím nebudeš mít další starosti. Nicméně, když to nevyjde, určitě bych po nich šla.
whiskas rozhodne by som trvala na naplnení od nich, žiadne že ty si budeš voziť hlinu na furiku
Nadja Kochanski ja myslim ze nikdo nemysli treba tu Opavu, kde fakt lidi netusili. Ale mluvi se tu o lidech, co meli v 97 dum pod vodou a presto se ted rozhodli nic neodnest...
Jsem Opavák a tyto chytrosti tvrdí další Opavák- z kopce a z bytu ve druhém patře samozřejmě. Jde o kámošku a dohádaly jsme se strašně. Chtěla jsem to tady bez větších detailů vyventilovat![]()
whiskas nahodou by nebylo mozne, aby ke konecne debate dorazil jeste nekdo dalsi jako podpora? Sama proti tlupe chlapiku je celkem nefer situace..
byvala kamoska chces rict![]()
Ano, přesně tak. Ono to není ojedinělý přešlap, kdy je paní chytrá a má řešení pro každého, kromě sebe, protože to nejde, to je složité, to je nevím co.... A jak jí moc neoponujem, protože nechceme konflikt a víme, že je to zbytečné, tak si vlastně buduje pocit, jak jsou všichni hloupí nebo co. A tak jsem se důrazně ozvala a ničeho nelituju
Jsem už dost stará na to, držet si blízko ty fajn lidi, o které se navzájem můžeme opřít ![]()
whiskas jestli jim to nevyjde, tak ať koukaj hnout zadkem a ten zbytek sehnat a dovézt. Držím palce.
whiskas A to víš, že to jde spočítat. A jestli tam máš místo na skladování, tak ti tam měli nechat ležet radši trochu víc zeminy, protože až ti to teď zasypou, tak si to za pár týdnů sedne a bude to nejspíš chtít ještě trochu dosypat, abys tam neměla díru. Ale přeju ti, ať jim to vyjde, ať s tím nemáš další práci.
Všem, všem všem .... Klaplo to. Hluboce jsem se omluvila a přidala Prosecco. Až se teď za sebe stydím. To je nejhorší, když člověk něčemu nerozumí a nechá si vtlouct do hlavy, že něco je určitě blbě. Při mém rozpoložení a nátuře, hysterie jako vyšitá. Jsem trapná, no. Každopádně, mám radost! Děkuji, že jsem si tady mohla odložit. V zimě si hlína sedne, pak dosypu nějakou fakt dobrou zeminou a mohu zatravňovat a sázet nějaké keře, ale to už samozřejmě zvládnu svépomocí. Teď ještě zbývají stříšky na zeď a tato záležitost je snad vyřešena. Díky za podporu
. A moc se omlouvám za hysterii i Vám.
Nadja Kochanski
Někde byli fakt s předstihem varováni. Myslím, že by to měly brát v potaz aspoň pojišťovny.
whiskas Náhodou, aspon máš takový do budoucna jako uklidnění až budeš stresovat, že minule to dobře dopadlo. A taky třeba vidíš, že to jak ti radili ti ostatní známí o těch rozpočtech prací, třeba taky v tom neměli pravdu a zase tolik tě nikde nenapálili;-)
Karja No, ohledně té ceny si myslím své, ale opět - dobrý trénink na příště. Už budu vědět, jak a na co na vše se ptát a co si nechat potvrdit atp. Ovšem byly to nervy. A teď budu doufat, že to nespadne
.
Nadja Kochanski tak to me moc mrzi:( sleduju holku na IG z Opavy a ta prave psala, jak se evakuuje jen pro jistotu a ze jim nic nehrozi, max trochu vody ve sklepe. A dokonce se planovala vratit domu a potom to skoncilo tak, ze jejich dum byl vyplavenej az do prvniho patra a vyplavilo jim to auto. Temer v primym prenosu to tak ukazala, ze to fakt neslo predvidat.
whiskas Hele, tys' jeden problém vyřešila a už očekáváš další!
Kšááá, nastav se do jiného módu, jinak sama sebe zblbneš ![]()
Samantha Ano, jsem přesně na této cestě
.
Nadja Kochanski tak to me moc mrzi:( sleduju holku na IG z Opavy a ta prave psala, jak se evakuuje jen pro jistotu a ze jim nic nehrozi, max trochu vody ve sklepe. A dokonce se planovala vratit domu a potom to skoncilo tak, ze jejich dum byl vyplavenej az do prvniho patra a vyplavilo jim to auto. Temer v primym prenosu to tak ukazala, ze to fakt neslo predvidat.
Děkuju, o tom mluvím. Jsou samozřejmě různé případy, to je vždy a všude. Něco jiného bylo v predikci, online v tv a ve skutečnosti (za všechny jeden příklad, v TV byla informace o kulminaci v Opavě a přitom hladina ještě několik hodin stoupala a to prudce, voda šla kanálama, skrz pole, přelévala se přes vyvýšená kolejiště, cesty, různé strouhy...) Situace byla překvapivá i pro hasiče, což mám doma z první ruky. Jen jsem nechtěla, aby několik případů lehkovážných nebo spíše nevěřících lidí zastínilo tyto případy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí