V úterý se nám pokazila pračka, včera v poledne v ní opravář vyměnil uhlíky, zkušební praní proběhlo v pořádku. Zato dneska v ní při praní něco píská, vrčí, při ždímání se třese skoro jak stará Tatramatka a když jsem nandala ručníky na 90 °C, myslela jsem, že shoří, jak byla rozžhavená. Tomu teda říkám oprava!
Stěžovací vlákno
Za cca 5 hodin odjizdime na letiste, nemam nic sbaleneho, ted jsem priletela domu:D Tak si dam v klidu kafe a zacnu plasit az za chvili:D
rasaNori za pět hodin sbalíš jako nic. ![]()
kam se chystáte?
Tabea Egypt, vlastne to mame zaplacene od konce ledna, po minule zkusenosti s LM, tesne pred odletem. Takze v druhe rodine uz od minuleho tydne vime ze neleti kamaradka, ze zdravotnich duvodu, plan ze poleti kamarad s detma a babi teda dostal dnes vazne trhliny, protoze syn ma od odpoledne ATB a zakaz letet...
rasaNori A jak jste dopadli vy se zaplavami a bracha? Tchany jsi posilala, desny....
Jos my dobrý, ulici od nás plavali, k nám to nedošlo. Brácha horší, je ve Zlatých, nasi tam o víkendu jedou pomoct. Jemu to vyplavilo dům po kotníky, ale vlastně čistá voda, to víš, horské potoky...
rasaNori Tak pri te bide to mohlo byt jeste horsi jak to poisujes. Hrozny stejne, ten uklid a jak dopadnou podlahy apod.
Jos oni to mají pojištěné, a bylo to ve stavu všechno vytrhat už před povodní. Takže on na tom spíš vydělá...
Lamickavím, že taková asi nejsi, ale ségra by zasloužila pár ostrých slůvek, a přinejmenším táta taky. Ode mě by se jich s určitostí dočkali.
rasaNori pěkně si to užijte a těším se na fotky v "Cestování"!
Dekuji jeste jednou vsem za podporu. ![]()
Uz si to trochu sedlo, probrala jsem to s muzem, rozebrala s terapeutkou, bude to dobry!
Žádná kaše se nejí tak hořká jak uvari, ![]()
continuity kaše se nejí horká (=horúca), ne hořká ![]()
díky, to já samozřejmě vím, ale to byl autokorekt a já si nevšimla.
Nechám to už tak.
Kde jsou ty časy pětidenních viroz? Je to věkem, jsem už stará nebo co? Nebo už neumim stonat, že to nefunguje Už jsem osmej den doma, je mi huř než líp, ale fakt mám jen virozu nebo covida nebo něco takového, jevícího se jako viroza s hlavním příznakem rýmou a zimnicí... V uterý mám pracovní cestu, přeloženou ze čtvrtka, na kterou bych fakt potřebovala jet, no tak to nevypadá, šéf se zvencne, kolega se zvencne, ale budu asi s rýmou doma a já nevim, asi pujdu pro neschopenku na příští týden.
Tak a ted čekám, že toto vlákno zafunguje:-D:-D
Karja máš horečky? Já měla jasný covid a byl to zánět hltanu ![]()
Ale taky mi přijde, že od dob covidu jsou ty virózy divné.
Karja pokud ti je blbě déle než tři dny, šla bych k lékařce zjistovat jestli je to opravdu viróza.
Karja dcerina ucitelka mela rymu 2 tydny ve skole. Je to nakonec covid a doma je tyden a nevypada, ze by uz prisla
Evaeva continuity Já právě teploty nemám, at je to covid nebo není, lečba bude stejná. Doma s čajem. Ale když mě to nepřejde, asi Dr. navšitívím kvuli neschopence, jsem sice doma, ale v posteli doma bude něco jiného než u PC doma.Candance Jo ono se ty covidové věci hrozně vlečou, to je pravda.
Karja no já si právě myslela, že mám kovid, i doktorka se tak tvářila, ale po protestování z toho byly atb. Ale měla jsem horečky. Nicméně jestli se týden nelepšíš, tak bych se vyšetřit nechala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí