Stěžovací vlákno
Tak jsem se videla s nasima. Chteli o tom mluvit. Postavila jsem se za sebe, rekla jsem jim, jak se planuju se segrou vidat a komunikovat (oslavy), ze vic po mne nemuze nikdo chtit. Ze duvodem neni tento vikend, ale ze je segra opakovane sprosta, zla a agresivni. Cekala jsem premlouvani a natlak. Misto toho jsem dostala silenou sodu, hlavne od taty. Neverili mi. Nechci to tu rozebirat do detailu, ale bylo to opravdu krute. Probrecela jsem odpoledne a vecer. Dnes je mi lip, sice to boli, ale hodne mi to pomohlo v rozhodnuti, jak dal.
Doufám, že ti pomůžou ty terapie, co jsi jednou zmiňovala. Protože tohle je opravdu těžké.
Lamicka Je mi to moc líto. Ale třeba je to ta poslední kapka, to dno, od kterého se odrazíš. Drž se. ![]()
Uděla jsi dobře, že jsi se vymezila. Rodiče jsou pod silným vlivem tvé sestry a nebo se jí bojí... a na nějaký čas bych se všemi omezila kontakt pouze na nejnutnější věci.
Lamicka to ma mrzi, ach jo ![]()
Lamicka Ach
to je hrozný!!
Nekdy to nelze jinak, ale bolí to vždy.
LamickaDržím palce a doufám, že rodiče časem prozrou a pochopí.![]()
Tak jsem se videla s nasima. Chteli o tom mluvit. Postavila jsem se za sebe, rekla jsem jim, jak se planuju se segrou vidat a komunikovat (oslavy), ze vic po mne nemuze nikdo chtit. Ze duvodem neni tento vikend, ale ze je segra opakovane sprosta, zla a agresivni. Cekala jsem premlouvani a natlak. Misto toho jsem dostala silenou sodu, hlavne od taty. Neverili mi. Nechci to tu rozebirat do detailu, ale bylo to opravdu krute. Probrecela jsem odpoledne a vecer. Dnes je mi lip, sice to boli, ale hodne mi to pomohlo v rozhodnuti, jak dal.
Lamicka drž se. Je to smutný. Ale nedej se. Zdraví a nervy máš jen jedno.
LamickaDržím ti palce, ale máš vlastní rodinu, manžela, který za tebou stojí a děti, které by neměly vidět, že se k tobě někdo takhle chová. Držím Ti palce, věřím, že rodiče časem akceptují tvoje rozhodnutí.
Lamicka Tohle je snad největší sprosťárna, kterou může rodina nebo jiný kolektiv člověku udělat - že toho, kdo pociťuje následky problému, označí za jeho původce. "Jak my bychom si tu mohli krásně pospolu žít, jen kdyby XY nebyl tak přecitlivělý a pořád nehledal na všem mouchy..." Je dobře, že sis nenechala nasadit do hlavy, že ty jsi špatná, a že máš podporu v manželovi. Strašně težké, ale nejlepší z blbých řešení - prostě se odstřihnout. Jsi zodpovědná za svoje duševní zdraví, sebeúctu a za to, k čemu vedeš svoje děti ![]()
Lamicka
člověk tomu tak nějak pořád nemůže uvěřit, viď
říkáš si - rodina, moji nejbližší, to takhle být nemá, to je nějaké nedorozumění... nebo si říkáš - co vlastně dělám špatně, kdybych třeba se chovala trochu jinak, ono by se to setřepalo... a když už jsem to vydržela takovou dobu, třeba bychom se nějak domluvili
ale ne, nesetřepe se to a nedomluvili, bude to horší a horší a dobře, že jsi našla tu vůli se postavit proti tomu, co nechceš
jistě máš nějaké zázemí, kde se z toho vykecat, ono to bude ještě nějakou dobu bolavé, ale pak přijde krásný pocit úlevy a svobody
Lamicka to je mi líto. Ale je dobře, že ses vymezila. Nemusíš si nechat všechno líbit. A kdoví, jestli ségra, když se teď nebude moct vozit po tobě, neukáže rodičům, co umí
Lamicka Ach jo. Tohle by mě mrzelo a ranilo strašně. Ale myslím, že čas stejně ukáže ... Zatím se drž
.
Posbiras se a budes drzet odstup. Nakonec ti bude lip, i kdyz to ted je tezke.
Lamicka drz se![]()
Lamicka Uff, drž se!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí