Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 19. zaří 2024 14:58
Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 19. zaří 2024 15:10

Tak jsem se videla s nasima. Chteli o tom mluvit. Postavila jsem se za sebe, rekla jsem jim, jak se planuju se segrou vidat a komunikovat (oslavy), ze vic po mne nemuze nikdo chtit. Ze duvodem neni tento vikend, ale ze je segra opakovane sprosta, zla a agresivni. Cekala jsem premlouvani a natlak. Misto toho jsem dostala silenou sodu, hlavne od taty. Neverili mi. Nechci to tu rozebirat do detailu, ale bylo to opravdu krute. Probrecela jsem odpoledne a vecer. Dnes je mi lip, sice to boli, ale hodne mi to pomohlo v rozhodnuti, jak dal. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. zaří 2024 15:15

Lamicka

Doufám, že ti pomůžou ty terapie, co jsi jednou zmiňovala. Protože tohle je opravdu těžké.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 19. zaří 2024 15:28

Lamicka Je mi to moc líto. Ale třeba je to ta poslední kapka, to dno, od kterého se odrazíš. Drž se.

Offline Liesel
1677 příspěvků moje polička 19. zaří 2024 15:29

Lamicka

Uděla jsi dobře, že jsi se vymezila. Rodiče jsou pod silným vlivem tvé sestry a nebo se jí bojí... a na nějaký čas bych se všemi omezila kontakt pouze na nejnutnější věci.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. zaří 2024 16:01

Lamicka to ma mrzi, ach jo 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 19. zaří 2024 16:02

Lamicka Ach to je hrozný!!

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 19. zaří 2024 16:24
Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 19. zaří 2024 16:33

Lamicka

Nekdy to nelze jinak, ale bolí to vždy.

Offline tina
6319 příspěvků moje polička 19. zaří 2024 16:41

LamickaDržím palce a doufám, že rodiče časem prozrou a pochopí.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 19. zaří 2024 16:42
Reakce na Lamicka:

Tak jsem se videla s nasima. Chteli o tom mluvit. Postavila jsem se za sebe, rekla jsem jim, jak se planuju se segrou vidat a komunikovat (oslavy), ze vic po mne nemuze nikdo chtit. Ze duvodem neni tento vikend, ale ze je segra opakovane sprosta, zla a agresivni. Cekala jsem premlouvani a natlak. Misto toho jsem dostala silenou sodu, hlavne od taty. Neverili mi. Nechci to tu rozebirat do detailu, ale bylo to opravdu krute. Probrecela jsem odpoledne a vecer. Dnes je mi lip, sice to boli, ale hodne mi to pomohlo v rozhodnuti, jak dal. 

Lamicka drž se. Je to smutný. Ale nedej se. Zdraví a nervy máš jen jedno.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 19. zaří 2024 16:55

LamickaDržím ti palce, ale máš vlastní rodinu, manžela, který za tebou stojí a děti, které by neměly vidět, že se k tobě někdo takhle chová. Držím Ti palce, věřím, že rodiče časem akceptují tvoje rozhodnutí. 

Offline Jitka77
1942 příspěvků moje polička 19. zaří 2024 17:05

Lamicka Tohle je snad největší sprosťárna, kterou může rodina nebo jiný kolektiv člověku udělat - že toho, kdo pociťuje následky problému, označí za jeho původce. "Jak my bychom si tu mohli krásně pospolu žít, jen kdyby XY nebyl tak přecitlivělý a pořád nehledal na všem mouchy..." Je dobře, že sis nenechala nasadit do hlavy, že ty jsi špatná, a že máš podporu v manželovi. Strašně težké, ale nejlepší z blbých řešení - prostě se odstřihnout. Jsi zodpovědná za svoje duševní zdraví, sebeúctu a za to, k  čemu vedeš svoje děti

Offline stes
9296 příspěvků moje polička 19. zaří 2024 17:13
Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 19. zaří 2024 17:14

Lamicka člověk tomu tak nějak pořád nemůže uvěřit, viď

říkáš si - rodina, moji nejbližší, to takhle být nemá, to je nějaké nedorozumění... nebo si říkáš - co vlastně dělám špatně, kdybych třeba se chovala trochu jinak, ono by se to setřepalo... a když už jsem to vydržela takovou dobu, třeba bychom se nějak domluvili

ale ne, nesetřepe se to a nedomluvili, bude to horší a horší a dobře, že jsi našla tu vůli se postavit proti tomu, co nechceš 

jistě máš nějaké zázemí, kde se z toho vykecat, ono to bude ještě nějakou dobu bolavé, ale pak přijde krásný pocit úlevy a svobody 

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 19. zaří 2024 17:20

Lamicka to je mi líto. Ale je dobře, že ses vymezila. Nemusíš si nechat všechno líbit. A kdoví, jestli ségra, když se teď nebude moct vozit po tobě, neukáže rodičům, co umí

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 19. zaří 2024 17:31

Lamicka Ach jo. Tohle by mě mrzelo a ranilo strašně. Ale myslím, že čas stejně ukáže ... Zatím se drž .

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 19. zaří 2024 17:37

Lamicka

Posbiras se a budes drzet odstup. Nakonec ti bude lip, i kdyz to ted je tezke.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 19. zaří 2024 18:15

Lamicka drz se

Offline brrr
12369 příspěvků moje polička 19. zaří 2024 18:42

Lamicka Uff, drž se!