Karja jak říkala moje stará doktorka: domů a ležet! A sezení NENI ležení.
Stěžovací vlákno
Evaeva Jo, já si spíš asi udělám test, protože to by pro šéfa byla lepší zduvodnění, ten covid je takový platnější než nachlazení. Nejlepší je, jak si to člověk počítá typu "hmm, je uterý, tak na víkend už to bude dobrý...jo ještě 4 dny doma, tak to bude na pondělí dobrý":-Dno, jak říkám, kde jsou ty časy viroz, kdy bolela hlava, pak se spustila rýma a bylo to jak z učebnice biologie ty příznaky:-D
continuity Jojo, je to tak, ale málokdo to umí:-D
Karjachápu,že s dvěma dětma za krkem je to blbý, ale nedělala bych to třeba kvůli práci a už vůbec ne kvůli práci, o který člověk přemýšlí, jestli tam vůbec zůstávat.
Karja souhlasím, normální virózu, jak popisuješ jsem neměla roky. Vždycky je to nějaký divný.
Mně covid test dělala přímo doktorka, říkala, že má na aktuální mutace, doma máme několik let staré.
continuity No já to myslela i na ten volný, víkendový čas, že to jako uplně proležet neumim, zvlášt když člověk tomu marození už věnoval a nikde žádný výsledek. V práci chybět můžu ted na podzim,proto si říkám, že zvažuju i tu neschopenku, jen ta služebka je blbá.
Ja som nevedela, či mám Covid, rýmičku, alergiu alebo rovno umieram. Ale bude to alergia, na vonkajšie plesne, začalo mi to, keď začalo slnko svietiť po dažďoch. Mala som aj zimnicu, bez teploty.
My jsme poslední měsíc doma nemocní všichni. Vždycky jen na chvíli a bez teplot, tak jsme to víc neřešili, ale jen co se člověk trochu zvetí, tak mu zase začne být mizerně. Už toho mám plný zuby. Nikdy nevím, jestli hlásit do práce, že zítra nepřijdu, protože teď mám jenom třeba rýmu a bolí mě hlava, ráno můžu být úplně ok, nebo být na umření. Dítě jsem po týdnu ve školce nechala doma dva týdny (poslední dny byl úplně ok), ale my s mužem se v těch virózách plácáme.
Len Lituju te, to je vždycky hrozně umorny. Držím palce, ať se z toho vykřešete, nejhorší je, že na to fakt nic není, žádné rady. Ale je fakt,že minule můj muž neměl žádnou teploty, CRP zanedbatelné, stěry z krku spíš takové hraniční, ale nějak pak trval na ATB a až toho dalo dokupy. Ale víš co, měl třeba oteklý krk, takhle ta rýma, hlava, únava, to fakt většinou na žádna léčiva není
Karja mne je poslední týden taky nějak "divně". Trochu rýma, trochu krk, občas mě bolí hlava, teď mi přijde, že mám trochu knedlík v krku, jsem unavená. Ale teplotu nemám, tak nevím. Syn, ten co neodletel za dědečkem, je už týden na hromadě, začalo to krkem, rýmou, teď má poslední tři dny kašel, kašle i v noci, teploty. Zítra s ním jdu k doktorce.
A stěžují si, že máme lisovat barevné listy do školy, jenže ještě žádné nejsou! Všechno zelené na stromech.
tak nevím, co paní učitelka blbne.
tv to je dost brzy teda.
tv No, já si myslím, že je to takový to, než té něco porazí. Já to mám takhle od začátku zari, jakože něco na mě leze, ale bylo dost ,,povinnosti,, tak jsem se vždycky nějak šetřila, snažila přes noc vyspat atd... Ale teď koukám, že mám i teplotu....po týdnu doma, tak to něco mám, tak to mám asi po dilematu.... Tak snad te to nezkoli, nesmíš dělat žádné blbiny;-)
Karja tak to mě mrzí, brzy se uzdrav!
ale že máš teplotu až po týdnu, to je zvláštní. Blbiny nedělám, ale jak je teď sambo chromý, tak to všechno leží na mě. Teď mi říkal, že má jít na kontrolu v půlce listopadu, tak jsem mu řekla, ať zapomene.
jeste jednou týdně vařím moc jídla, i pro naše a přiznávám, že jsem teda místy unavená dost.
tv to každodenní vaření by mně zmáhalo taky. Nemohla bys mu nosit obědy od vás ze školy? Měl by to teda asi až na druhý den, ale kdyby to mělo být i jen dvakrát třikrát týdně, určitě by to pomohlo.
Do toho listopadu bude doma?
Evaeva nene, nevarim každý den, jednou týdně a třeba na tři dny plus to strčím do mrazáku a on si to postupně vytahuje. I z té prace občas vezmu. Jak dlouho bude doma zatím asi nejde říct, původně to měl být měsíc.
Edit: poraďte mi, co mám uvařit, aby to nebyla moc pakárna a bylo toho hodně. Dělala jsem plněné papriky s rajskou, segedak, ražniči.
tv jo, to je taky dobrý systém. No musíte to nějak přežít ![]()
Docela fajn jsou lasagne. Sice je to trochu drbačka, ale naráz uděláš klidně dvanáct porcí a z mrazáku chutnají stejně dobře.
tv Co rozlitany ptacci, gulas, maso na houbach? Peceny kuře se taky dela samo.
Vari pečený kuře a pečený vepřový máme dost často. Kromě jednoduchosti to i všichni jedí ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí