Marbuša Ano, tam je právě to KDYŽ je šikovnej.
Třeba můj táta byl šikovnej ... :-(.
Marbuša Ano, tam je právě to KDYŽ je šikovnej.
Třeba můj táta byl šikovnej ... :-(.
whiskas ne že bych se smála, když vím co nás tu teď od pondělka čeká...
Nás zachraňuje, že muž je vodoinstalater plus šikovný plus má mnoho náradia a kopec známostí.
Tak mám asi podobný morribundus, co Karja
Po deseti dnech ucpaných dutin, škrábání v krku, nerýmy i rýmy, neteploty, mátožnosti, závratí a dušnosti jsem vyfasovala antibiotika. Doufám, že rychle zaberou.
Sweet Potato Jo to máš! To je uplně přesný popis, ještě k tomu připíšu pocit, že mám teplotu, prostě mi tak jako hoří tváře, je mi zima, ale nenaměřim si nic. Jako to je teda opruz!
Sweet Potato A mělas něco v krvi nebo CRP? Já měla CRP 17, to mi řekla MUDr, že po 10 dnech nemoci to není hodnota, co mi nám nějak blíž napověděla, ale krev mám uplně čistou, nic, nic. Já si myslim, že to byl covid, protože ten se mi dvakrát táhnul takhle na měsíc...Ale to doktorka taky říkala, že to se natestuje jen v prvních dnech.
Karja Tak nějak.
Já byla na orl, crp mi nedělala. Ale sono dutin a různé zkoumaní ucha. Vše pozitivní.
Sweet Potato Tak já ty dutiny nemám, já furt smrkám, ale je fakt, že jsem hned od začátku brala sinupret. Ted už neberu nic, jen ty ATB, protože mi přijde, že to nemá vůbec smysl. Naštěstí mi v práci chybí hrozně moc školení, co je online, takže odpoledne jsem pod peřinou;-). Tak ti přeju, at je to s těmi ATB hned pryč!!!
Karja a už je ti lépe? Tyhle nemoci bez vývoje jsou na palici.
EvaevaVčera bylo líp, ale dneska je mi zase stejně. Proto myslím, že covid, ten byl takovej kolísavej vždycky...jednou líp a jednou huř
Evaeva Ale ráno jsem vypravila děti do školy, ani jsem je tam nevedla, takže jen ty věci doma a normálně jsem byla zralá si jít lehnout:-D:-D:-D
Karja to jo. No snad to půjde už jen k lepšímu
Evaeva Jo jako já to měla takhle předloni, že se to vleklo a zabrala pak druhá atb, ono to nic není, jen je to takový umorný no....
Karja Přesně. Vlastně mi nic není, ale je mi na umření.
Karja Ble, ja jsem teda taky nachcipana a ted se priznam, ze jsem se tesila, ze zitra mi nechaji aspon jednu ze dvou hodin volnych, protoze jsem suplovala cely minuly tyden a dneska znovu a ne! Nebudu mit ani jednu, plus vsechny dozory, takze se zitra ani nestihnu vycurat
Proc musi byt cely svet nechcipany v jednu dobu?
Karja mně se to teď v létě vrátilo po týdnu, to bylo taky naprd. Byl to nějaký hnusný bacil, muž měl stejný průběh, crp jsem měla 90
Evaeva Jo, když už nic jiného, tak si říkám, že jsem nemocná aspon v dobrý čas, není to v létě a v práci toho máme fakt málo a jsem doma;-)
Karja aspoň že tak
Já mám kolegyni, co má už šest týdnů zánět mocaku. Minulý týden měla PN, seděla doma a výsledkem jsou dnes čtvrté antibiotika v řadě. ![]()
Jako hrůza, druhá má zánět zvukovodu, jedno ucho prelecila, v druhém se jí to rozjelo.
Stěžuju si na slovíčkaření - šla jsem dceři vyměnit propadlou občanku a schválně jsem se doma dívala, co potřebuju za dokumenty, když už občanku měla, a v kolonce "výměna OP" stálo, že stačí starý OP. A paní za přepážkou, že potřebuju rodný list. Protože ta občanka je propadlá. Starý OP stačí jen v případě, že propadlá není. To to tam nemůžou napsat? Grr.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.