continuitynahodou Vaclavek je dobrej (a fakt netvrdi ze se vylecil)
Stěžovací vlákno
continuity ty pindy jsou teda děs!
Ale během těch terapií se mi běžně stávalo, že vyplul jiný problém a přechodně mi třeba bolely záda jinde a úplně jinak než před tím. Ale já chodila na pojišťovnu, tj. šest až deset sezení a po skončení toho cyklu bylo mnohem líp.
A doporučit můžu rehabilitace v obloukové, ale to už máš trochu z ruky. A vůbec netuším, jak jsou na tom s termíny.
viktorka_od splavu jj, a Wim Hof, na kterého se odvolává, je taky frajer k pohledání, ten vyléčí mrazem i rakovinu, akorát je maličko tyran.
Víš co já k těmhle samozvaným samo-léčitelům a nejrůznějším mesiášům kteří se zachránili navzdory péči lékařů, nějak nemám důvěru. Hlavně když hodlají to, co zafungovalo na ně, aplikovat na veřejnost prostřednictvím YouTube.
A když přijdu k lékaři, tak čekám léčení podle nějakých lege artis pravidel az se budu chtít vyléčit dechem, zajdu si na jógu, která má ten systém propracovanější bez nějakých odvolávek na nejnovsi vědecké objevy typo NO dýchání.
Evaeva jo tak s tím samozřejmě počítám, že se to může nějak posunout, i když blokle SI skloubení je něco, na co celkem trpím (i vím proč a se slezinou to nesouvisí). jenže to, že pak týden prakticky bez bolesti nemůžu chodit a nevím jestli si driv vzít painkiller nebo guajacuran, abych se vyspala, asi neni úplně ten výsledek, který bych čekala.
continuity Tak sice je pravda, že po fyzio se může člověk dočasně zhoršit, ale po by se měl naopak zlepšit. A kdyby to zlepšení nastalo, tak by mi nevadilo, že jsem přišla s kolenem a terapeut se zaměřil na loket, hlavně že by to koleno bylo ve výsledku lepší. V tom tvým případě bych tomu už určitě další šanci nedala a pohlídla se jinde.
continuity Sweet Potato Myslela jsem to tak, že ve většině knihoven je většina stejných knih. I když lidi vzpomínají, jak na to ve čtvrtek v mrazu stáli frontu... dneska už to prostě vzácnost není.
continuity ne, to určitě není v pořádku
continuity Mně se zamrzlým ramenem nejvíc pomohl chlapí, co dělá čínskou medicínu, ale rukama. Ne kecama a pilulema.
Kéž už se ti uleví. ![]()
continuity Hlavně ti lékař nebo fyzioterapeut netačí do hlavy, že "to rozhodně nedělá pro peníze"
Uaaaa, bere mne čert, jen ta tyhle ezo/egomaniaky pomyslím.
continuity to te lituju. Ja jsem padla nastesti na dve skvele terapeutky, o neco lepsi se mi zda ta, co neni na pokladnu. Ale rada si to k ni 2x mesicne zaplatim. Odchazim od ni s pocitem, ze jsem slozila vagon uhli, ty svaly proste reagujou na to, kam a jak saha. Ale druhy den velka uleva. Ale je to teda dlouhodoby proces, chodim tam od kvetna a teprv ted se citim skoro fit.
Je úplne jasné, prečo sú Martens také trvanlivé topánky
nedajú sa nosiť!
A definitívne idú z domu. Mala som ich včera a dnes, a to som sa v škole prezula, a mám 3 otlaky ![]()
letfenixa ja mam jedny uz asi 3 roky, snerovaci kotnikove, a chodim v nich vzdycky celou zimu. A to jsou bez kozichu, jen jsem si do jich dala vlneny vlozky. Taky jsem cekala, ze budou delat problemy, ale od zacatku jsou super.
letfenixamuž říkal, že marteny byly jediné topanky v jeho životě,o mu způsobily puchejre a to chodil ve vysokých horách v lecčem.
Zas, když je konečně rozchodil,vydržely mu 10 let a to je nosil hodně.
Ja ich mám už minimálne 5 rokov, všetky typy tých naplasti do topánok, aby nevznikli otlaky som.vyskúšala, mám v nich roztahovaky a nič!
letfenixa marteny mam šnurovanie minimálne 9 rokov, su ako papučky. Len ich musim dobre vždy ošetriť, uz ta koža je taká použitá, no.
letfenixa Marteny mám dvoje a super, to Vagabondy jsou strašný.
Omlouvám se za přerušení obuvnické debaty, ale potřebuji si odložit. Ani nevím kde začít, snad, že můj táta, který je na tom dlohodobě špatně zdravotně (hypertenze, cukrovka, bércový vřed, počínající Alzheimer a sposuta dalších drobností) se posledních 14 dní horší, přestože klinické výsledky nějakému zásadnímu zhoršení neodpovídají a já mám pocit, že to vnitřně zabalil. Od poslední hospitalizace v nemocnici v srpnu, kdy po návratu domů vyhodil všechny docházející sestry domácí péče se o něj starám já, protože prostě není nikdo jiný a už jsem z toho kolotoče unavená. Ráno dítě do školky, pak za tátou, převázat nohu, vyřešit hygienické katastrofy co nastaly v noci, občas se i dostanu do práce a po obědě musím vyzvednout dítě, které zatím ve školce odmítá spát a buď ještě jednou s juniorem za tátou, nebo večer, když přijde domů sambo a spícího juniora pohlídá. Mezi tím se snažit, aby junior neměl odpolední program jen ošetřování dědy.
Dneska jsem tátu našla ráno ležet na zemi vedle postele, spadl v koupelně a doplazil se k posteli, ale aby na ni vylezl už neměl sílu. Má nouzové tlačítko na pohotovostní linku Život90, ale protě ho nezmáčne, protože on je mladý orel, který žádnou pomoc nepotřebuje
. Mě taky nezavolá, vždyť já ráno přijedu. A když jsem ráno volala já, aby mi přijel zvedací tým Života90 pomoct tátu dostat do postele, protože sama ho neutáhnu, tak dispečinku tvrdil, že je v pořádku a žádnou pomoc nepotřebuje. Pobyt kdekoliv jinde než doma odmítá, domácí péči odmítá, vždyť nám to spolu tak pěkně jde a já nevím jak dlouho to ještě zvládnu.
Jimik To máš strašný těžké!
Aspoň ty sestry, kdyby docházely. Nejde tatínka postavit před hotovou věc, ze ty nemůžeš každý den?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí