Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 06. října 2024 14:41
Reakce na Kokoska:

barbucha bílou, mistře, bílou!

​pozvala jsi si malíře? Tak ho nech pracovat! Jedna zeď bude oranžová, jedna zelená a jestli se některá srnka obzvlášt povede, jak bude barbucha šťastná!

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 06. října 2024 14:48

Přišla jsem si sem postěžovat na migrénu.Celej poslední rok žádná sláva, ale poslední měsíc každý týden cca tři dny mimo provoz. Asi už mě to sere

Online 999
19828 příspěvků moje polička 06. října 2024 14:52

OliveOyl To tě moc lituju :-(.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 06. října 2024 15:30

OliveOyl

to tě lituji, taky se s tím dnes peru. Podle mě jsou to ty výrony na slunci, co měly způsobit polární záři. Tak máme zataženo a migrénu.

Jako prášky zabraly, ale stejně je mi nedobře a do toho ty bloklá záda. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 06. října 2024 15:35

continuity OliveOyl vitejte k klubu. Ja citim, ze prichazi. Slaba, spojena s MS. Bohuzel me zastihla na ceste. Nejradsi bych se vratila domu, hormony mi pracuji, hlava se rozjizdi. Mam pocit, ze na me neco leze.

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 06. října 2024 18:03

999 děkuju

continuity taky mě to napadlo, jestli ty erupce nemají vliv, ležím už od pátku, prášky mi zabíraj tak napůl, neumírám, ale nejsem schopná nic. Já to tu sleduju, jak s tím bojuješ. Ode mě aspoň  nikdo neočekává žádný výrazný duševní výkony.

Našla jsem si dneska dietu, dost mi připomíná antihistaminovou, prý u někoho může fungovat. A pak na neuro. Topilex mi na jaře zabral úplně zázračně, ale nějak přestává účinkoval, nebo co, za poslední měsíc jsem deset dní nevstala z postele.

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 06. října 2024 18:04

Díky všem za komentáře a sdílení zkušeností. Tuším, ze je to obdobně na ostatních VŠ. Jenom jak  nerozumím třeba IT, tak mě to tak nevzrušuje, jako v oboru, kterému rozumím. Jo, věřím, že to  dcera zvládne. 

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 06. října 2024 18:04

Candance já jsem nejenom v klubu, já jsem teď asi předseda :)

tak ať je ti brzo líp

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 06. října 2024 18:14

OliveOyl to je fakt, že tak hrozně na tom teď nejsem. Ale mě se paradoxně co se týče migrén často uleví, když mi je jinak blbě. Teď mám sekle ty záda, tak migréna přišla až teď, když už je mi vcelku dobře. Když jsem se rozváděla, jsem byla fakt v prdeli a to se ta mrcha neobjevila rok a půl. 

Vyměnila jsem teď magnézium, ten magnosolv už se nedal a stejně to nějak nestačilo, to magnezii lacticii se mi zdá nějaké lepší, akorát se blbě polyká. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 06. října 2024 18:15

Candance taky soucítím. To je vždy nejstrašnější, když to clov ká chytne na cestách. Já doufám, že se do pátku/soboty nějak zbercham a to Frisco si užiju. 

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 06. října 2024 18:29

continuity manžel se na tu dietu, na kterou se chystám, tvářil nevlídně. Tak já mu řeknu, že někomu zabírá rozvod :))

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 06. října 2024 19:52
Offline Tabea
8151 příspěvků moje polička 06. října 2024 19:57

OliveOyl no ovšem!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. října 2024 20:29
Offline Muslik
568 příspěvků moje polička 06. října 2024 21:04
Reakce na Vari:

Evaeva Představa právníků bez spolecenskyho života me pobavila :-D. Jako jo, zkouskovy byl mazec, ale behem semestru clovek trávil rozhodne daleko vic casu v hospode nez ve škole :-).

​přesně tak! Pod to se podepisuji. Tohle nevím kde se bere, právníci jen v knihách :) Já na vejsku vzpomínám ráda, spoustu společenského života, pak zabrat o zkouškovém, spousta z nás k tomu stihla i studovat VŠE a od třetaku pracovat. Jee to byly časy.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 06. října 2024 21:14

OliveOyl a jakou mas davku toho Topiramatu? (nejlepsi bylo za me 100mg denne) A mas tim padem odzkouseny ty betablokatory a ted antikonvulziva, jestli se nepletu? Muzes se nechat zaradit do cekaci listiny na biologickou lecbu? Za sebe zatim velice doporucuju! mam za sebou 6 davek a jsem na min nez polovine zachvatu.

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 06. října 2024 21:27

continuity OliveOyl 711990 teda, moc doufám, že to dostanete pod kontrolu
při představě častých migrén mi přijde zlomená hnáta, žebra a pár škrábanců fakt jako pouhá epizodka. Cosi jako migrénu jsem měla dvakrát, spíš to byl blbý souběh PMS, virózy a jednou kocoviny a nepřeju to ani nejhoršímu nepříteli. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 06. října 2024 22:06

andulka01

Díky, třeba po prechodu. Víš co, mě to otravuje život hrozně, ale je to jako vše, člověk si zvykne i na šibenici. jsou na tom lidi fakt hůř.  

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 07. října 2024 10:46

Makara Mám zkušenosti s účetnictvím a daněma na dvou vysokých školách, ani jedna nebyla VŠE, a takto se učily daně běžně. Zákon o dani z příjmu se bral v prvním nebo druhém semestru, účetnictví až snad ve třetím, předcházela mu v prvním semestru daňová evidence. Postup, kdy se učí daňová evidence - účetnictví -zákony o daních, jsme měli na obchodní akademii. Souhlasím, že tento postup je logičtější a víc to do sebe zapadává, protože v zákonech o daních si člověk pod terminilogií účetních výstupů, se kterými se pracuje, představí konkrétní výsledek. Nicméně ke znalosti a práci v oblasti dani z příjmu to nutné není.

K práci a aplikaci zákona o dani z příjmu vůbec nepotřebuješ znát zákon o účetnictví, tvorbu výkazů apod. Pracuješ s výstupy, ale bereš je jen jako výchozí hodnotu. Např. ve cvikách ti sice je předložen výkaz zisku a ztrát a rozvaha, ale ty z něj bereš jen výchozí hodnoty, se kterými pracuješ a aplikuješ na ně zákon o dani.

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 07. října 2024 11:06

Tyjo, až tady při té diskuzi a po takové době jsem si vzpomněla, že jsem vlastně měla dobrovolně na VŠ 2 semestry účetnictví, protože mi to přišlo užitečné, no co mi z toho zůstalo v hlavě, je asi vidět podle toho, že jsem si na to už celkově skoro nevzpomněla. A to jsme na to měli takovou dobrou vyučující, co nás fakt učila věci z praxe.