Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 05. října 2024 15:36

Kan ANO , zázrak (šikovný a rychlý pan kominík). Chtěla jsem se rozradostnit v příslušném vláknu (abych si pořád jen nestěžovala), ale tak, když už se ptáš .

A přesně, klaplo to na poslední chvíli, venku už je dost lezavo. 

Děkuji všem za podporu. 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 05. října 2024 15:37
Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 05. října 2024 15:40

Samantha Díky .

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 05. října 2024 15:43

whiskas teď už to bude jen lepší...prostě se odrazíš ode dna (řemeslnického) 

a poučena se vydáš na další stavitelská dobrodružství

a mámě se to už blíží, ne?

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 05. října 2024 15:49

Pinot Noir dobře, měním stížnost. Nechápu, proč min. prváci na VŠ nemají pevný rozvrh s povinnými předměty, na které navazují další povinné. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2024 15:52

Makara nějaké doporučení určitě existuje, ne?

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 05. října 2024 16:08

Makara zeptám se blbě, netuším jak to funguje na VŠE, ale neměli by ten test psát v nějakém předmětu a z probrané látky?

Předměty jsme měli vždycky na semestr dané a pokud se něco psalo, tak to bylo ve cvičení daného předmětu.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 05. října 2024 16:19

Samantha Nestraš . Ještě toho zbývá dost a to mám na mysli jen to nejnutnější. Ano, mamince se blíží termín operace. Raději o tom nemluví, netěší se, asi se trochu bojí. A já doufám, že až to bude mít za sebou, bude ráda, že byla tak statečná a odhodlala se.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. října 2024 16:22

whiskas Tak to je paráda, že máš topení vyřešené. Myslela jsem na vás, jelikož u nás bylo ráno pouze 7°C

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 05. října 2024 16:39

Samantha Kan nějak jsem to zakřikla - topení nehřeje. To zase bude anabáze. To už neni možný .

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 05. října 2024 18:11

whiskas

Tak někdo ti to zprovozňoval, ne? Tak volej příslušného člověka. Volej co nejdříve a co nejvíc, líná huba - holé neštěstí. A neostýchej se "vyrušovat". Já mám zkušenost s řemeslníky, že k čemu je nedotlačíš, to se nestane. 

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 05. října 2024 18:27

Makara VŠE má prostě tento systém. Ta samostatnost a nutnost si zjistit, co a jak, a přemýšlet předem a umět pružně reagovat, když ty tvoje záměry s rozvrhem překazí třeba to, že se do vybraného přednětu už prostě nevejdeš, je součást studia. O VŠE se říká, že je to nejtěžší gympl v Praze, což se o obsahu studia možná říct dá, ale hodně lidí ztroskotá právě na téhle samostatnosti a faktu, že ti nikdo nic neorganizuje, neplánuje ani nezařídí. Pro život to člověka podle mě připraví celkem dobře.

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 05. října 2024 18:52

Makara 

A nemají ty předměty nějaké prerekvizity? Jakože předepsané předešlé kurzy, které je třeba/lepší splnit, než si člověk zapíše onen konkrétní? 

Studium na vysoké už ale od člověka vyžaduje nějakou samostatnost, jasně že třeba na medicíně si nemůžeš předměty skládat podle sebe, ale jsou obory, kde je ta volnost velká a záleží na studujícím, aby sledoval situaci.

Ale nerozporuju, že ne vždy jsou všechny předměty dobře navolené, my třeba měli první semestr předepsaný předmět, který byl kmenový pro studenty jiného oboru pátého semetru, takže pro nás fakt lahůdka, zorientovat se.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 05. října 2024 19:07

whiskas mas odvzdusneny radiatory? Bezi cerpadlo? Neni zavrenej nejakej kohout?

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 05. října 2024 19:24

Samantha Volala jsem, pán byl ochotný, fakt hned přijel. Byla to taková "blbost" v nastavení (prostě nový kotel). Bojím se to napsat, ale statečně píšu, funguje to. Blbý je, že stát se tohle mámě, pokud bych tady nebyla, nezavolá nikam :-(. Ale to je jiný příběh a mých stížností už bylo dost. Když čtu, co se všude děje, raději už pomlčím.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 05. října 2024 19:27

moora Děkuju. Bylo to nastavením a jedním radiátorem ... Původní kotel byl klasický plynový, teď máme kondenzační a asi se prostě chová trochu jinak. Vše jsem vyzvěděla a byla jsem ochotně poučena (pan technik je opravdu velice ochotný a příjemný!). Asi bych bývala tak nešílela, kdyby toho "nefunkčního" nebylo v poslední době tolik. Uf, výýýýdech a uklidnit se, to bych měla udělat co nejdříve. Děkuju :-).

Tím chci říci, že existují (naštěstí) i fajn řemeslnící .

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 05. října 2024 19:37

whiskas hura, a at uz mas klid! A klidne pis, ono to pomuze, ulevit si. A nekdy tady staci napsat a problem se vyresi, kouzlo!

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 05. října 2024 20:02

Kokoska Děkuju. To je pravda . Nějaká Parfu pozitvní energie :-). 

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 05. října 2024 20:20

whiskas přesně, pozitivní parfu energie funguje.

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 05. října 2024 20:22

dzizisketa předměty si registrovala  podle DOPORUČENÉHO studijního plánu, takže bych tam očekávala nějakou logiku. 
Prijde mi to, jakoby na strojárně dali do 1. semestru Konstrukci strojů a Technické kreslení měli doporučeno na semestr druhý.

bublifuk po dvou přednáškách má ve cvičení určovat, o co se upravuje základ daně. Nebrali, co znamená Výkaz zisku a ztrát, jaký je rozdíl mezi Výnos a Příjem, že se hodnota majetku promítá do nákladů v podobě odpisů ....

Pinot Noir kamarád mluvil o nejlepší obchodní akademii