Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 09. října 2024 15:10

Sweet Potato

pokud máš antibiotika, tak už to dávno není viróza, ale bakteriální superinfekce co ti na tu virózu nasedla. Tam se pravidlo o těch 3-5 dnech uplatní taky a to tak, že to patří k doktorovi. 

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 09. října 2024 15:17

continuity Děkuji za poučení. To bych asi nevěděla.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 09. října 2024 15:19
Reakce na Sweet Potato:

continuity Ne. Já kroutim už třetí týden.

​To je k tomuto. Diskuze začala barbuchou a virózu. Tvrdila si,že máš virózu třetí týden.

Jestli jsem to špatně pochopila, tak se omlouvám.  

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 09. října 2024 15:21

andulka01 Já dneska pokryla dno košíku. Taky nevím, odkud jsou ty záplavy hřibů tlustejch jak ruka!!

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 09. října 2024 15:21

continuity

Virózou to začalo. Co má Barbucha, nikdo neví.

Mír.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. října 2024 16:25

Sweet Potato ona i rýma může trvat tři týdny, to je myslím, hranice, kdy se bere za chronickou, ale nesmí ti být tři týdny na umření

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 09. října 2024 17:19

Od Covidu mám tie choroby rozhodne divnejsie, dlhšie trvajúce, dlhšia rekonvalescencia, dlhší pocit na umretie.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 09. října 2024 22:19

andulka01 Sweet Potato continuity 

Tak CRP v normě, rentgen čistej. Kde nic, tu nic. Doktorka pravila že je to teda jen nějaká virózka, antibiotika nebudou, napsala mi akorát ještě Erdomed a mam přibrat céčko.

Virózka tvl. V životě jsem nebyla tak chcíplá. Po dnešní návštěvě špitálu jsem spala půl dne... Milostpán teda tvrdí že už dneska aspoň hezky odkašlávám... já mám pocit že to se mnou lomcuje furt stejně. No, ještě mám čtyři dny na vyležení, doufám pevně že se aspoň postavím na nohy, v úterý jedu kdyby čert na koze jezdil! Jen teda zaplacení kufru apod. nechávám až na neděli, pro jistotu... pro nejhorší případ aby mi toho nepropadlo moc případně. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 10. října 2024 08:05

barbucha Držim palce, at to dostonáš! Třebas měla nějakýho covidáka, doktorka mi říkala, že se vytestuje jen první dny. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 10. října 2024 15:51

Dnes som 2 hodiny chýbala a 3 žiaci mali mať referát. Kolegyni, ktorá za mňa išla zastupovať, som povedala kto presne má aký referát a že si z toho majú robiť poznámky. Jeden žiak si referát nepriniesol, lebo včera na EduPage videl, že hodina bude zastupovana. Dala som mu 5. A teraz mi jeho mama na EduPage napísala, ako si ho doma krásne spravil a nedoniesol, lebo som mala chýbať... (tie 3 bodky tam dala ona). A ja som fakt naštvaná. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 10. října 2024 16:04

letfenixa já to chápu, taky by se mi to mohlo stát. Ale asi bych nenapsala tři tečky, ale omluvu,že jsme to doma špatně vyhodnotili.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 10. října 2024 16:27

letfenixa No nedělá matka synkovi dobrou službu, nedělá. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. října 2024 16:37

letfenixa já bych to taky nedonesla Ale ta omluva je divná. Co je to za třídu?

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 10. října 2024 16:49

Evaeva a prečo by si ho nedoniesla?

Veď ich učím 4.rok, máme nastavené pravidlá/koexistenciu, keď má pridelený referát a chýba, tak mi ho pošle na EduPage. Veď predsa že ja chybám neznamená, že nebude hodina.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 10. října 2024 16:50

Kan rozhodne nie.

Zvažujem odpoveď, a asi ju pozvem do školy, ten chlapec úderom 7.ročníka ostal úplne drzý, prestal sa učiť, ale samé jednotky na vysvedčení si vyžaduje. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 10. října 2024 16:55

letfenixa jo to je druhý stupen. hele my bychom třeba něco takového taky vyvedli, můj muž obzvlášť. ale je fakt že v 7 třídě už ty děti znají pravidla a když něco, tak se snaží omluvit asi jinak. Ale asi to není nic, co by mě naštvalo, prostě bychom si to vyjasnili znova;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. října 2024 16:55

letfenixa jo, jestli to máte takhle, tak jasně. Ani teda nepíšu, že si mu tu pětku neměla dávat. Mně ale víc překvapilo, že to za něj řeší rodiče. Učíš na druhém stupni, že?

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 10. října 2024 16:56

letfenixa Ale zas dobrý starosti takovýhle. minulý týden mi kamarádka učitelka říkala, že měli ve škole napadení, které vedení doporučilo řešit s PČR. v sedmé třídě. říkala, že ze stresu bulela doma asi 3 hodiny. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. října 2024 16:57

Karja já bych to ve 13. doma rozhodně nehlásila. Mají to dneska těžký, když rodiče všechno ví, ještě než vůbec dojdou domů

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. října 2024 16:58

Karja to je drsný teda