Ja som mu v skole presne povedala, prečo dostáva 5.
Áno, je to 2.stupeň, ôsmaci, bola to najlepšia trieda v ročníku, ale už aj oni povolili, a zároveň vyžadujú dobré známky.
A naštvalo ma to, lebo on je strašný hrdina a odvrávač.
letfenixa Taky bych to řešila a jako matka spratka bych teda učitelce nepsala. Máš být připraven, hleď si to opravit a vem si z toho ponaučení, čau.
letfenixa já bych ho nechala si tu pětku opravit, donést referát na další hodinu. Ale zároveň bych vyžadovala precizní práci, když na to měl čas navíc.
zak a hlavne matka se zachovali zvlastne, hloup omluva, ale taky bych byla za moznost opravy. Vidim docela rozdil mezi tim neco zapomenout (at uz z jakehokoli duvodu) a neumet ucivo na zkouseni/test.
Jos já bych byla i pro opravu toho testu. Vždyť hlavní cíl je to to dítě naučit.
Evaeva Ale asi ano. Zalezi. My meli docela prisneho fyzikare, zkouseni pred tabuli ocistec. Ale! Kdyz jsi dostala petku, mohla ses v nasledujicim tydnu dobrovolne prihlasit a znamku opravit tak, ze ta puvodni petka pocitala s mensi dulezitosti. On mel system, ze jsme meli treba jedno dve zkouseni, tri testy a praktika na ctvrt roku a kazde melo vlastni koeficient dulezitost. Nejvic zkouseni (s moznosti opravy), pak test, nejmene ty referaty a praktika. Prislo nam to vsem velmi fer.
Jos jo, to zní fér. I je super, když člověk ty pravidla takhle detailně zná.
Evaeva presne. Ono nas bylo hodne a znamek relativne omezeni. Takze by nahle vyzkouseni mohla znamenat s tou petkou skoro automaticky spatnou znamku v pololeti. Tohle bylo fer
Jos těch známek později může být fakt pár. Myslím, že na to (aspoň u nás) byly nějaká pravidla a z některých předmětů stačily dvě za pololetí.
Evaeva a prečo by si ho nedoniesla?
Veď ich učím 4.rok, máme nastavené pravidlá/koexistenciu, keď má pridelený referát a chýba, tak mi ho pošle na EduPage. Veď predsa že ja chybám neznamená, že nebude hodina.
ja bych ho taky nedonesla, pokud nebylo predem receno, ze ho ma mit prave kvuli absenci ucitele. Pokud to ale bylo zadani, ze ucitelka neni ve skole a proto ma referat, aby tu latku vysvetlil spoluzakum, pak ano. My, kdyz jsme meli suplovani, at uz na druhem stupni nebo na gymplu, nemelo zadny smysl si brat ten den cokoliv z toho predmetu, protoze supl pribehl do tridy a prohlásil, ze druhemu predmetu nerozumi, ale je ve skluzu s jeho latkou, takze misto matiky bude jeho chemie/dejepis/cokoliv
Boze jak ja som rada, ze uz nie som v skole. No s detmi to bude asi dvojity stres.
Zuzuli ale ty máš nejakú skúsenosť, tak to vyhodnocujes podľa nej. Ja mám nastavené pravidlá s každou triedou, nemal žiadny dôvod to nedoniest.
žluťásek vidím to jako ty
letfenixa Přijde mi ta 5 adekvátní. Obzvlášť, kdy píšeš, ze roky fungujete tak, ze se normálně učí i při zástupu. Pokud by žák pak přišel a chtěl si známku opravit, dala bych mu šanci. Třeba s dalším ucivem. Ale teda ta matka! V sedmé třídě řešit jednu špatnou známku hned s učitelkou mi přijde trochu hysterické a extra protektivni.
notna dokonca v 8.
notna letfenixa Zas pokud to byla dobrovolná prace a dostal za to pětku, že to nedonesl. Tak ho trochu lituju, no já jsem ale hodná no:D
Evaeva No je to drsný, že tam někoho skupinka tak napadla, že to je na nahlášení policii za napadeni. A ono to chce, škola je někdy prostě krátká. Ale ona tam zažívá fakt věci. Vloni tam musela volat policii protože jednoho žáka v afektu prostě nedokázala srovnat, za začal házet věcmi, pak nábytkem, ve škole samé ženský teď,ale i učitel je v takovém zvláštním postavení, že jako asi nejde jen tak nějaké dítě fyzicky specifikovat. Že prejbse taky už hodně bála spis o ostatní děti.
Karja to je fakt hustý! Já chápu, že se v takových chvílích volá policie. Ono je to asi potřeba i kvůli ospodu, takové excesy se určitě řeší i s nimi.
Karja dobrovoľne ako dobrovoľne. Povedala som 3 témy, spýtala sa, kto chce, dvaja si vybrali, tretieho som určila. A ja tie referaty nemám len tak, lebo už raz neviem čo na hodine robiť, ale rátam s nimi vo výklade.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.