Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 25. října 2024 15:19
Reakce na DruI:

A já se teda přiznávám, že mám účet u KB a nijak zvlášť si nestěžuju. Ale teda já od nich taky v zásadě nic nechci

​Ale teď jsem si pořídíla účet a hypo u Airbank a jako jsem příjemně překvapená, že to všechno šlo zařídit, aniž bych viděla jedinýho člověka. Takže zároveň jsem z toho trochu rozpačitá.

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 25. října 2024 17:07

Raduza já jsem z KB odešla v době těch šílených certifikátů a neustále se mi nějak mazaly, možná po proběhnutí aktualizace PC. Už si to nepamatuji přesně, ale vyžadovalo to návštěvu popočky, kde se na mně tvářili, že jsem se měla objednat a neotravovat s nefunkčním bankovnictvím hned druhý den. Myslím, že po mně určitě neplakali, já jsem takový socka klient

Makara my viděli jenom paní na czechpointu kvůli podpisům.

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 26. října 2024 08:52

Haha, já si na banku (CSOB) nikak stěžovat nemůžu, ale hóóódně legrace jsme si užili, když jsme se snažili dětem zprovoznit platební kartu k dětskému účtu s ročním zpožděním a telefonem s japonským číslem...

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 26. října 2024 08:54

Garfieslovenské banky to neumí ani na české číslo. Musela jsem v létě na pobočku. 

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 26. října 2024 08:59

continuity Já myslím, že v Česku je to stejné, ale kvůli tomu japonskému se zapotila i paní na přepážce. A protože dcera nemá českou občanku, ale věk na ni má, měli jsme to ještě o to víc vyšperkované. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 26. října 2024 09:24

Garfie no bez občansky je to konečná. To jsem chtěla dítěti jen navýšit limit na platby kartou. Jedna návštěva banky a 2x telefon. A to jsem se v té bance musela rozčílit, protože to vypadalo, že to nevyridime. kromě pasu chtěli i rodný list, který tam už dávno měli.  

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 26. října 2024 09:32

continuity z vlastni praxe mohu rici, ze kolikrat pani na pobocce sice doklad s klientem podepise, ci si doklad nascanuje, ale skonci to u ni v supliku.

Tyhle doklady se nam pak objevuji po letech, kdy na ne pobocka vtom supliku narazi, a strasne se divej, ze uz to system nezpracuje

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 26. října 2024 09:39

SunEclipsejá ten účet dětem zakládala on line. To šlo, ale pro navýšení limitu nad 500kc se muselo na pobočku.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 26. října 2024 12:48
Reakce na DruI:

A já se teda přiznávám, že mám účet u KB a nijak zvlášť si nestěžuju. Ale teda já od nich taky v zásadě nic nechci

​No přesně, vůbec ty hejty nechápu. Jako nepožaduju po nich nic speciálního, ale s internetbankingem, přehlednosti i vším ostatním jsem spoko. 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 26. října 2024 13:25

MP Meri

Hejty? Stížnost na špatně poskytované placené služby považuješ za hejty? 
To teda nachápu zase já

Offline brrr
12370 příspěvků moje polička 26. října 2024 14:45

Včera večer jsem otevřela okno a bylo to, jak strčit hlavu do komína. Tímto považuji topnou sezónu za zahájenou!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. října 2024 14:50

brrr Jo člověk by řekl, že ty lidi už snad ten rozum v tom topení mají, díky dotacím a všemu kolem a ono teda ne.. Byla jsem u našich a už před dědinou to bylo cítit. I když soused má tep. čerpadlo a to zas hučí ráno a večer jak Jihlava při povodních. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. října 2024 18:02

Samantha hejt =stížnost, ne?

Offline letfenixa
10903 příspěvků moje polička 26. října 2024 18:12

Tak ten môj moribundus je zrejme alergickeho pôvodu to však nezmensuje moje utrpenie. 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 26. října 2024 18:30

Evaeva 

já v tom rozdíl cítím 

hejtování se používá spíš pejorativně, druhá strana (hejtovaná) v tom může být i nevinně... což se o KB říct nedá 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. října 2024 19:59

Samantha já to vnímám jako synonyma

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 26. října 2024 21:05

Evaeva to mi nepřijde, už z principu - hate není stížnost. Synonymem hejtu je pro mě útok. Nebo nadávka/nadávání.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 26. října 2024 21:06

Evaeva Ja kdybych si to měla nějak seradit, tak to vnímám postupně jako povzdech -> stížnost -> hejt -> shitstorm

Tady mi to přišlo už na hraně hejtu, ale tak každej to může vnímat jinak, stejně jako služby komerčky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. října 2024 21:10

MP Meri

SunEclipse nadávání, to souhlasím, ale to mi v tomhle kontextu přijde stejné.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 26. října 2024 21:23
Reakce na SunEclipse:

Evaeva to mi nepřijde, už z principu - hate není stížnost. Synonymem hejtu je pro mě útok. Nebo nadávka/nadávání.