Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35936 příspěvků moje polička 27. října 2024 10:28
Reakce na Pinot Noir:

Evaeva když já bych právě stížnostem na počasí nikdy neřekla hejtování. To, že nemám ráda zimu, dršťkovou, nebo zelený lentilky, a řeknu to, přece není hejtování. 

​Souhlas. Navíc já mám spojený to hejtování tak nějak jako s úmyslem urazit, a těžko můžeš urazit počasí, i když o něm budeš horem dolem psát, jak je hnusný A ani s dršťkovou to nehne

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 27. října 2024 10:36

Garfie ja stalking v souvislosti s pracovnim kalendarem znam presne v tomhle kontextu, co popisujes, mam pocit hyperbola se tomu rika?

to uziti je celkem jednoznacne dany kontextem a s opravdovym stalkingem si to nikdo neplete.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 27. října 2024 10:37

Lilly_Ku Hmm, no hyperbola by to byla, pokud by tam měl kolega napsaný "divadlo" a já bych "stalkovala", na co jde. Ale pokud se chci podívat do sdílenýho kalendáře, jestli má volno ve čtvrtek od tří do čtyř, tak to už se snad ani pod hyperbolizovanej stalking nevejde.

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 27. října 2024 10:41
Reakce na Samantha:

No ono se to napsané vždycky hodnotí jinak. Mě třeba včera vyhodili se skupiny na FB  "Těšíme se na Vánoce". A to jsem tam prosím postovala jen samé pěkné příspěvky... 

Ale ten poslední se jim nelíbil a to jsem se jen zeptala (bez jakýchkoli postranních úmyslů), co tato skupina dělá po 27.12.

​No a přitom odpověď: Těšíme se na Vánoce! by byla zcela logická ;)

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 27. října 2024 10:49

DruI Však mi taky docela dost lidi v tomto duchu odpovědělo.

Ale správcové jsou asi tam dost málo vánočně naladění

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 27. října 2024 10:57

Pinot Noir No ty se směješ , ale mě by vážně zajímalo, když tam teď pořád někdo píše "...už jen 75 dní do Vánco, už jen 68 dní do Vánoc...", jestli potom budou psát "už jen 350 dní do Vánoc,..." 

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 27. října 2024 10:58

https://m.youtube.com/watch?v=Vx70L9Nr9I4Samantha Na to existuje hezká písnička ;) 

Offline Dadoo
11693 příspěvků moje polička 27. října 2024 11:05

Taky mám stížnost.

Poslední cca 2 roky mám pocit, že to se mnou jde os desíti k pěti. Pořád unavená, strašně mě bolí kyčle, až se v noci budim, oteklé předloktí a stěhování bolest rukou a další a další..  A nejhorší je taková celková otupelost, úplná ochromenost.  Copak jsem taková lemra líná? Proč mám pocit, že mně to nemyslí?

A přes jiné zdravotní potíže jsem se dostala ke stejně lekarce, jako před 1,5 rokem.

A ona z karty v PC zjistila, že před tím 1,5 rokem mi v krvi našli borelióza..  jen se jí to nějak nedostalo do ruky

Ted se nějak asi zkrizila, vic projevila, s covidem. 

Takže mám boreliózu,  zřejmě smichanou s long covidem.

Jsem šťastná, že už aspoň vím, co mi je, že ty moje nejednoznacne, ale výrazně, zdravotní potíže mají odůvodnění.

Takže. Atb, infuze, další vyšetření, léčba.

Ale už se něco děje a snad se to zlepší!

A to na to přišla doktorka z fyzioterapie

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 27. října 2024 11:08

Dadoo

Fyzio (pokud tam jsou dobří) pohlíží na člověka celistvě.

Ostatní doktoři (dle mých zkušeností) řeší jen ten "svůj kousek těla". 

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 27. října 2024 11:10

Dadoo Tak když se přišlo na to, kde je problém, tak přeju ať je léčba úspěšná

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. října 2024 11:13

Dadoo No teda. Tak chvála, že se na to přišlo hned. Hodně zdraví.

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 27. října 2024 11:21

Aranel ja to z prace znam prave v tom prvnim vyznamu, napr. podivam se, kdy ma sef schuzku s kolegou / managementem, kde se ma neco rozhodnout / uchazecem o praci.

ne ze se podivam, kdy ma volno, kdyz chci sama naplanovat schuzku s nim.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 27. října 2024 11:23

Lilly_Ku presne, pouzivam to stejne.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 27. října 2024 11:28

Dadoo to je teda dobry, po roce a pul! Tak at se ti brzo ulevi, ta lecba urcite zabere

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. října 2024 11:36

Já jsem pro, aby se používala česká slova, očividně je tu problém v nepochopení a vnímání vyjádření ( více méně je většinou problém v tom, kdo to píše, si myslím) Někdo tu v minulosti psal, že děcko mělo flow, přitom se jenom zabralo do hry a několik minut nevnímala svět okolo. Pamatuji si, jak to rozběsnilo některý občanky, takže se přikláním k tomu, pište česky. Ono to kopnutí do vlastního národa může vypadat i takto. 

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 27. října 2024 11:43

Kan i definice toho, co je ceske slovo, se meni v case, v cestine je napriklad spousta slov prejatych z nemciny treba.

jazyk se vyviji, svet se vyviji, vyznamy se posouvaji, starsi generaci se to nelibi.. normalni kolobeh zivota.

jo a narod je socialni konstrukt :)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. října 2024 11:56

Lilly_Ku Tak očividně s tím mají problém i mladší, co to tu čtu. :D

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 27. října 2024 11:57
Reakce na Lilly_Ku:

Kan i definice toho, co je ceske slovo, se meni v case, v cestine je napriklad spousta slov prejatych z nemciny treba.

jazyk se vyviji, svet se vyviji, vyznamy se posouvaji, starsi generaci se to nelibi.. normalni kolobeh zivota.

jo a narod je socialni konstrukt :)

​S tím souhlasím velmi třeba "problém" nebo "minuta" jsou přejatý určitě. Takže...

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 27. října 2024 12:01

Kan ale to flow se pro to už běžně pouziva, zejména v takovýhle diskuzi, krátkým ig příspěvku, schválně si spocitej, kolik času ti zabere napsat flow a kolik "se jenom zabralo do hry a několik minut nevnímala svět okolo"

rozbesnilo to jenom tebe 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. října 2024 12:06

Potrefenáhusa Mě právě vůbec. Ale někdo jinej měl amok. Já jsem zastáncem na české diskuzi psát česky. Toť vše.