Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 28. října 2024 11:52

Mrakoplas Nepoužívá, to už je cringe af.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 28. října 2024 12:03

Aranel

jenže vyznam frikulin nebylo cringe. Občas to použiji, ono se to teda nehodí na vše a všechny. Ještě byl v podobném významu outdoorsexual. Prostě předváděčka na krásu bez hlubší podstaty. Je to trapný to jo, ale neni to trapný jen tak obyčejně, jako rodič pubertálního dítěte třeba. (Samozřejmě netuším jak trapný je cringe). 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 28. října 2024 12:05

continuity Jako ne ten obsah, ale to slovo.

Offline Mha
příspěvků moje polička 28. října 2024 13:30

A ten raper Yzomandias je inspirovaný Shelleym?

Nebo jsem zase mimo? 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 28. října 2024 13:41

AranelJo takhle. No to je to, nedorozumění je tu hned.

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 28. října 2024 19:50

Gatita Jos Ten tlak na pořízení dalších novych a lepších přístrojů mi taky vadí hodně. Přijde mi to šíleně neekologické. Taky mame TV určitě víc než 15 let a dokud pojede, tak ji nevyhodím. Ac asi pro některé jsme jako bychom používali ty tady odsouzené tlacitkove mobily. 

continuity Jestli i tvoje domácnost jede Netflix apod taky pres noťas, tak si na to vzpomenu vždycky, když se zase budu cítit blbě, jak jsem out v technice. 

MP Meri Překvapuje mě , jak tu píšeš o tom, jak je pro tebe důležité nezamrznout , sledovat pokrok v různých oblastech. A stížnost na banku, která ten pokrok dost ignoruje, v dnešní době neumí nebo nechce vyřešit podpis jinou cestou než osobně na pobočce, ač jiné banky to umí, nebo jí trvá převod peněz o 36 hodin déle než jiné bance, označíš za nepochopitelný hejt. Čekala bych větší pochopení pro ty, kteří nemají zájem o nejnovější technologie. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 28. října 2024 20:05

notnavždyť PC připojené k tv je zcela legitimní způsob jak to vyřešit. Za digitální blbost bych považovala kupovat kvůli tomu novou telku. 

My máme teda normální stolní počítač, ono je to na ty hry lepsi, I kvůli upgradum.

Nám už ta telka trochu hapruje, hlavně blbne zvuk, tak ji možná vyměníme, kdyby bylo po mém novou ani nepořizují, ale rodina do toho dost čumí. 

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 28. října 2024 20:12

Máme taky telku 15 let a na netflix koukame propojením přes chromecast z telefonu. Máme dva obstarozni notebooky, který už nezvladnou skoro nic 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 28. října 2024 20:24

notna Hele to bych vůbec nespojovala.

Prostě jsem se jenom podivila nad tím, kolik se na komerčku sneslo kritiky, když já s ní nikdy problém neměla, peníze mi převádí ihned, ibanking šlape jak má, ty debilní certifikáty už nastěstí odstranili a na pobočce jsem nebyla roky. Na druhou stranu po bance nechci nic speciálního, což jsem myslím taky psala, takže nevylučuju, že to bude tím. 
Ale tady padaly hlášky jakože by měli radši zrušit celý segment bankovnictví pro normální uživatele, tak to mi prostě přišlo jako přehnaný hejtování (klidně to napíšu znova). Tak sem přidala svůj pohled, to se snad smí. 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 28. října 2024 20:42

MP MeriProč  bys nemohla napsat svůj názor? Nenapsala jsem vůbec nic proti jeho vyjadreni. Jen mi prislo v nesouladu ta potřeba jít s dobou, ale na druhou stranou tolerance k bance, která neakceptuje např elektronicky podpis apod. K tomu, ze jsem napsala, ať si zruší některé služby, jsem napsala, ze je to blbost a že ze mne mluví zloba. 
Jedtli jsem teda pochopila správně, všechny zde spokojené převedla KB na ten jejich nový systém bez osobní navštěvy KB? Protože nám tvrdili, ze to možné není. A dokonce jsme museli na pobočku, kde byl účet založen. Neslo to na žádné jiné. Ze jsme se přestěhovali, je vůbec nezajímalo.

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 28. října 2024 20:48

continuity Nám to taky přijde normální. Ale tak stalo se, ze se nekdo divil , proč si nekoupime novou. Někdy mě takové poznámky vedou k tomu se zamyslet, jestli nedělám blbost. 

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 28. října 2024 20:49

notna Mne teda převedli na nový systém bez návštěvy pobočky. Kdybych kvůli tomu na pobočku musela, tak si určitě taky stěžuju :)

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 28. října 2024 20:52

notna Já nevím, jaký nový systém myslíš. V poslední době mě převáděli na jiný typ účtu, jestli to je ono, to stačilo potvrdit do telefonu přes KB klíč.

Pobočku jsem měnila už asi čtyřikrát, vždycky stylem že jsem se přestěhovala a pak nějak když jsem s nimi cosi řešila, tak jsem ex post nahlásila změnu pobočky, neprotestoval nikdy nikdo. Fyzicky jsem tam byla myslím pár let zpátky založit spořící účet, pobočku sem si mohla vybrat, ani nevím, jestli to bylo nutný, ale nějak mě to neobtěžovalo, stejně jsem chtěla probrat nějaký další věci. Jinak si fakt nevybavuju (až na ty už zrušený certikáty) jedinej zádrhel, ale znova říkám, že jsem prostě nějaký basic klient. 

Offline Sweet Potato
40487 příspěvků moje polička 28. října 2024 21:16
Reakce na Samantha:

No ono se to napsané vždycky hodnotí jinak. Mě třeba včera vyhodili se skupiny na FB  "Těšíme se na Vánoce". A to jsem tam prosím postovala jen samé pěkné příspěvky... 

Ale ten poslední se jim nelíbil a to jsem se jen zeptala (bez jakýchkoli postranních úmyslů), co tato skupina dělá po 27.12.

​Teda ale styď se! Úplnej Grinch seš!

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 28. října 2024 21:27

Sweet Potato No právě, že nejsem... Já Vánoce miluju.

Jenomže jsem také zvídavé povahy

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 28. října 2024 23:13

MP Meri KB tomu říká nové bankovnictví, převádí postupně na něj klienty. Nám řekli, ze sice uvádí, ze to jde on line, ale nejde to. Běžný účet, hypo splacená, dítě tam mělo dětský účet a na nem 300 Kč už přes deset let bez pohybu a stavební spoření. Nic extra. Na pobočce to za asistence it oddělení trvalo hodinu a půl! a celou dobu jsme tam u toho museli sedět. Pobočku pry nelze měnit. Tak muzu jen závidět. My tam zase  musíme přijít kvůli změnám ve stavebním spoření přijít podepsat osobně nějaký dodatek nejpozději do konce roku. Tak nějak jsem myslela, ze tohle dělají všem.

A to sem nepíšu pracovní věci.

DruI Zavidim, my tam musíme zase osobně. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 28. října 2024 23:22

notna Tak to nove bankovnictví mam od prosince 2023 a plati výše napsané - všechno přes KB klíč po telefonu. Nejspíš u vás musel byt nějaký zádrhel, pokud by převáděli kazdyho klienta osobně hodinu a půl, tak by to nebylo asi ani realizovatelný. 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 28. října 2024 23:22

Jinak už tady s KB přestanu plevelit. Omlouvám se. Jsem si tu původně jen chtěla upustit páru a nechat to byt. Ale po tom telefonátu dítěti už si budu psát s KB , to byla poslední kapka.

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 28. října 2024 23:25

MP Meri To nás taky napadlo a zeptali jsme se, kde je problém. Ale prý vše v pořádku, standardní postup. Děkuji za info, už toho tady nechám.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 29. října 2024 02:33

Samantha tak ja prezradim, že vo vianočnej skupine v ktorej som ja sa počas Vianoc (ktore nekoncia 27!!!) vsetci kochajú navzájom a zbytok zimy sa predávaju prebytky. A zvysok roka je tam mensí pihyb, alw v zásade sa ukazujú zbierky,  vianocne nalezy pri kadejakych upratovaniach a skúšajú rôzne DIY techniky s tým, ze co by sa s tym dalo robit na Vianoce.