Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 20. dubna 2017 18:53
Reakce na Karoleena:

je to presne jak pise Karja:-)

Offline slniecko admin
19583 příspěvků moje polička 20. dubna 2017 20:06
Reakce na Jiná Realita:

může mít pomalý člověk vysoké iq? asi je to pitomý dotaz, ale zatím jsem měla za to, že vysoké iq jde v ruku v ruce s rychlým myšlením/čtením/chápáním. 

Samozrejme. IQ a psychomotorické tempo sú dve nesúvisiace veci.

Offline slniecko admin
19583 příspěvků moje polička 20. dubna 2017 20:09
Reakce na Ounz:

A jak souvisí iq, studium třetí vš a schopnost vyplnit úřední dokument? 

práveže nijako. To bol koment k tomu povzdychu, ako Tie Matky Na Materskej nedokážu pochopiť nejakú lehotu poistného v súvislosti s dávkami.

Asi som už po rokoch materstva recitlivelá na to, ako sú Tie Matky Na Materskej v jednom kuse terčami povzdychov na tému, čo zas všetko nechápu.

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 20. dubna 2017 21:51

hm, tak som si dnes ovlivnena touto diskuzi koupila tohle. jako ctivo do vlaku  no alespon to neni Nietzsche. 

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 20. dubna 2017 23:33
Reakce na Potrefenáhusa:

Chápu..

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 20. dubna 2017 23:36
Reakce na slniecko:

Jo tak, já myslela, že sou na přetřesu lidi, co si nezjistěj pořádně o co de, a pak se divěj..

jinak matky na mateřskej pořád na přetřesu nejsou, to jen, když člověk matka je, tak to víc vnímá a třeba víc předpojatě..jinak sou na přetřesu i doktoři, učitelky, tlustoprdi, vyhublice, prodavačky....atd, mohla bych pokračovat, ale myslím, že je to už jasný.

49359 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 08:36
Reakce na Ounz:

a postaci, nesmime zapominat na postaky!;-))

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 09:13
Reakce na Ounz:

Tyjo, pomalý, neučelně konající a nerozhodný lidi nesnášim, bohužel mám několik takovejch kolegů a rozhodně to u nich není způsobený nadprůměrnou inteligencí  

Teda, nesnášim je silný slovo, prostě se ráda vyhnu kontaktu a spolupráci s nima..

Chacha, to jsem si vzpomnela, jak me trenovali chlapecci behem sve skolni dochazky:

Matka - Co bylo ve skole?

Ticho, matka bubla, vterinu pred vybuchem Chlapecek - Ve skole?

Opet 2 minuty ticha...

49359 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 09:20
Reakce na moora:

nez se naucili rychle houknout "joo dobry" a zmizet?;-)

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 10:56

Ano! 

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 10:57
Reakce na moora:

Aaaaaaa 

já mám takovýho kolegu (aznám pár dalších), kteří maj takovej pocit důležitosti, že mezi slovama dělaj neůměrný pauzy, to se nedá vydržet! 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 11:34
Reakce na Ounz:

My máme jednoho známého, u kterého, když mu pložíte jednoduchou otázku, se odpovědi nedočkáte aspoň minutu. A pak, když začne, tak to bere od vystoupení praotce Čecha na Říp.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 12:32
Reakce na Bledule:

Tak to je ďábelsky rychlej vlastně , že si za tu minutu dvě promyslí historii problému za mnoho staletí 

Offline žluťásek
8866 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 12:39
Reakce na moora:

Chacha, to jsem si vzpomnela, jak me trenovali chlapecci behem sve skolni dochazky:

Matka - Co bylo ve skole?

Ticho, matka bubla, vterinu pred vybuchem Chlapecek - Ve skole?

Opet 2 minuty ticha...

To je totiž reakce na otázku Ty už jsi doma? Neasi, hraju venku vybiku a ty klíče cinkaj v předsíni samy... Tuhle otázku jsem nesnášela na celým dětství úplně nejvíc, jak je hrozně nelogická asi.

49359 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 12:44
Reakce na žluťásek:

tak ale to je prece otazka takzvana shrnujici-vsechny mozny dalsi otazky tzn jaksesmelacojsidelalakdotambyluzmashladcobyloveskoleatd:-)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 12:47
Reakce na žluťásek:

takých otázok bolo... Ja som najviac neznášala otázku: čo robíš? Ležím na posteli, v ruke držím knihu, kukám do nej, vojde mama do izby a spýta sa: čo robíš? trénujem na zápas vodného póla, neasi

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 12:49

prosím vás, v soutěži o absurdní dotaz přece vede jasně otázka "už spíš"? kterou mi s oblibou pokládala za mlada matka, aby následně dodala: jestli ne, tak pojď (cokoli od mytí nádobí po vytahování klíštěte psovi) 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 12:51
Reakce na Jiná Realita:

nie, najabsurdnejšia otázka bola, keď ti niekto volal domov na pevnú linku a spýtal sa: si doma?

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 12:52
Reakce na betsey:

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 12:56
Reakce na žluťásek:

Tak pozor, to jsou uplne jine pripady. Ty uz jsi doma - slovy klasika, to vidim, to nemusis hlasit. Zatimco Co bylo ve skole prece nevim, ne? Kdybych vedela, se neptam a muzu rovnou chvalit nebo penit.