![]()
Stěžovací vlákno
Nedivím se, že se policie často nesetkává s respektem.
Fuj, je mi z toho normálně fyzicky blbě, a to bránim fantazii zacházet daleko a představovat si tu zoufalost manželky a obsah těch zpráv. Krátký výslech budiž, asi nějaké postupy, ale co tam mohl dělat několik hodin??? Ale jsem ráda, že jsem se dozvěděla, že rodina už jedno dítě má.
Hrozný, už když jsem to četla poprvé, tak mi z toho bylo na nic. I když čistě teoreticky připustím, že nebohého otce podezřívali z čehokoli absurdního, včetně vraždy a záměru prodat dítě na orgány
, tak jim tu chvíli měli dopřát,
i kdyby pod dozerm, nebo ho vyslechnout hned. Doufám, že si takový profesní lapsus pořádně odskáčou!
evik77 Tohle je fakt arogance, nechápu, že se neomluvil ani ředitel, aspoň formálně, když už to dostal do kopie :-/
kdo vcera nutne potreboval to vysvetleni rozdilne klasifikace IQ, tak tady jej mate.
https://en.wikipedia.org/wiki/IQ_classification
jde porad o to same, co psaly holky, zavisi jak je test sestaven a podle toho se muze lisit vysledek. cele to je dusledek toho, ze lidi nejsou roboti a nelze je vkladat do jednoznacnych skatulek.
Tenhle příběh napínavě sleduju
Jinak předpokládám, že odpověď k vám teprve dorazí. Povinností je odpovědět na písemný dotaz do 30 dnů. Nejsem si jistá, jestli se to vztahuje na učitele, ale ředitel by to dodržovat měl (možná bude vědět Dadoo). Přepokládám, že banka peníze převedla během několika dnů, ale poště to bude chvíli trvat :)
Stopařův průvodce je jedna z těch vzácných knih, které mají odpověď skoro na všechno. Já osobně mám nejraději úryvek, kterak jednají úřady ![]()
„Ale pane Dente, ty plány byly přístupné na místním plánovacím úřadě tři čtvrtě roku.“
„To jo, a jakmile jsem se to dozvěděl, hned jsem se taky na ně šel podívat, včera odpoledne to bylo. Zrovna jste se nenamáhali na ně upozorňovat, co? Jako třeba že byste to někomu řekli, nebo tak něco na tem způsob.“
„Ale ty plány byly vyvěšeny…“
„Vyvěšeny? Musel jsem je nakonec jít hledat do sklepa.“
„Tam je oddělení, kde je vyvěšují.“
„S baterkou.“
„Asi byl zrovna výpadek proudu.“
„A schody zřejmě taky vypadly.“
„Podívejte se, našel jste to oznámení nebo ne?“
„Ale jo, našel. Na dně zamčené registračky, a tu vecpali na zrušený záchod a na dveře dali ceduli Pozor, leopard!.“
Jedna z věcí, které Fordu Prefectovi připadaly na lidech nejnepochopitelnější, byl zvyk neustále pronášet a opakovat naprosto očividná fakta, jako například to je ale krásně, ty jsi ale dlouhán, nebo jejej, vypadá to, že jsi spadl do desetimetrové studny, jsi v pořádku? Ford si nejprve vytvořil jistou teorii, která toto zvláštní chování vysvětlovala: kdyby lidé nechali zahálet mluvidla, nejspíš by jim ztuhla. Po několika měsících pozorování a přemýšlení nahradil tuto teorii jinou: kdyby lidé nechali zahálet mluvidla, uvedli by tím do chodu mozek.“
![]()
Děkuju! Já si to vytisknu a dám to v práci na nástěnku. Tu poslední větu si nechám vytetovat na čelo a vždycky když uslyším "jéé, nedělej, že neslyšíš, stejně ti to řeknu, chichi", tak se dlouze otočím na kolegyni ánfas.
blbý je, že tenhle typ kolegyně to nepochopí, ani když jí to nalepíš přímo na brejle:/
Nedivím se, že se policie často nesetkává s respektem.
No mě celý ten v podstatě přímý přenos tragedie přijde šílený (třeba to,ž e media měla zprávu o smrti dítěte dříve než jeho matka). Navíc dítě snad zemřelo až při přítomnosti záchranářů, takže je otázka, co musela Policie vyšetřovat...... Ale jak píše @Garfie, určitě se to dalo vyřešit citlivěji..... Přijde mi to jako přístup ve stylu - chtěli jste rodit doma (tak to ZZS jihomoravského kraje prezentuje, že to byl údajně plánovaný domácí porod; rodina a UNIPA zase trvají na překotném porodu), tak si to teď pěkně odpykejte a nečekejte žádný soucit a empatii, dáme vám to sežrat, stejně si za to můžete sami![]()
Přijde mi to celé jako strašné zneužití lidské tragedie a to jak medii, tak záchranáři ![]()
Vcera jsem se regulerne rozbrecela, kdyz jsem podruhe za sebou prohrala v carcasone
a manzel jen tak suse prohlasil, ze se mnou bude jeste zabava :D
Jo, ten je úplně nejvíc nejlepší!
Souhlasim. A reakce lidi jsou fakt hrozny :/
Jake reakce?
Jen na okraj, k tomu měření IQ a Sharon.. ![]()

![]()
Velice zajímavé, to ale nebude náš případ, o našich věcech se píše přesně to, co zde sděluji já, asi se tím "taky" začnu živit!
![]()
![]()
![]()
No to máš pravdu, u stejnýho typu testu by měl být výsledek plus mínus stejný. Psala jsem o rozdílech mezi různými typy testů.
Ze je matka k*ava, protoze to urcite byl planovany porod doma a ne predcasny, jak rika rodina a krom toho, ze prisla o miminko by ji meli popohnat k soudu a nechat zaplatit veskere vylohy na vyjezd. Ano, jsem si vedoma toho, ze zdravotnici taky budou mit trauma, ze jim v rukou umrelo miminko, ale tahle ani kapka soucitu se zenou, ktera prave prisla o miminko a bojuje podle vseho o zivot, me desi.
Ze je matka k*ava, protoze to urcite byl planovany porod doma a ne predcasny, jak rika rodina a krom toho, ze prisla o miminko by ji meli popohnat k soudu a nechat zaplatit veskere vylohy na vyjezd. Ano, jsem si vedoma toho, ze zdravotnici taky budou mit trauma, ze jim v rukou umrelo miminko, ale tahle ani kapka soucitu se zenou, ktera prave prisla o miminko a bojuje podle vseho o zivot, me desi.
Já si myslím, že to tam všechno nakonec opravdu bude jinak, teď jsem ve zprávách četla něco o přenášení, reversu, vyjádření policie... Myslím, že paní chtěla rodit doma a krutě se to vymstilo. Já jsem osobně hodně proti porodům doma.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.