Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 14:18
Reakce na barbucha:

tak heslo ne, ale to cislo mam napsany taky:-)

Offline RoSa
10177 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 15:31
Reakce na barbucha:

Tak tuhle soutěž v debilitě asi vyhraju:

mám ve svém okolí rekordmanku, která si PIN napsala přímo na kartu

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 15:53
Reakce na Krehutka:

zneuzitou kartu na internetu je potreba reklamovat, tyto naklady jdou za bankou, pripadne obchodnikem pokud nema aktivovany 3D secure. vase sance, ze dostanete penize zpet je dost vysoka.

co se tyce ukradene karty, tak blokovat hned (k tomu je rozumne mit klienstkou linku ulozenou v mobilu) zrovna pred par dny jsem slysela jak nekomu vyluxovali ucet v noci tim, ze nakupovali preplacene jizdenky na prazkou MHD.

Offline Sweet Potato
40422 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 15:59
Reakce na RoSa:

Podle hesla "pod svícnem je tma"

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 16:01
Reakce na continuity:

Děkuji za tip a doufám, že jej nebudu v budoucnu potrebovat.

Před pár lety mi při platbě za zboží v zahraničí obchodník stáhl platbu za zboží 3x ( technické problémy). Po návratu jsem to u banky bez problémů vyreklamovala, akorát mají docela dlouhou dobu na připsání peněz zpět na účet ( tehdy to byla lhůta asi 3 měsíce, reálné to trvalo asi měsíc).

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 19:22
Reakce na RoSa:

Neuvěřitelný 

Podle logiky: je to přece číslo ke kartě? 

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 20:16
Reakce na barbucha:

i takove odborniky znam. pak se v nakupaku na chvilku otocil, ukradli mu neceser a z karty zmizelo 10 klacku jeste nez na to prisel (jelikoz v tom nakupaku maji bankomaty)

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 20:18
Reakce na continuity:

Jo, to je hned.

Lepší je asi nastavit si malej denní limit... ale zas pak je to votrava když chce člověk zrovna utratit víc. 

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 26. dubna 2017 16:54

Strašne mi lezú na nervy moji dvaja kolegovia, teda kolega a kolegyňa, ktorí si celý deň píšu na internom chate (to ma netrápi, ja zas prokrastinujem tu) a ona sa pritom pravidelne nahlas smeje. Že sa smeje na tom, čo si píšu je jasné, pretože sa začne smiať aj on. Sme malý open space, sedia na opačných koncoh miestnosti a mňa z nich ide šlak trafiť. Už boli párkrát upozornení, vážne aj vtipom, ale stejnak sa to opakuje. Naviac ona sedí za mnou a pri každom jej výbuchu smiechu nadskočím.

Ja tiež rada pokecám s kolegami, aj sa zasmejeme, ale dnes fakt ten jej otravný zvonivý smiech na celú kanceláriu nezvládam. Kiežby som mohla pracovať z domu...

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 26. dubna 2017 18:16
Reakce na carries:

Budte rada za soucasny stav, nebude trvat dlouho a budete na WC nucena delat psycholohicke rozbory, proc ji chce, nechce, proc ji napsal, nenapsal, co tim myslel a jeste nejlip, co rekne manzelovi. No snad to nenastane, zlatej smich!

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 26. dubna 2017 18:25
Reakce na Karja:

To myslím nehrozí, on je gay . Momentálne sú proste best friends forever. Asi mi neostáva nič iné, len ich z času na čas zrovnať a užívať si dni keď nie sú v práci (ona našťastie dosť cestuje).

Inak na začiatku u nás robil aj jej snúbenec a ten kolega gay teda prezradil, že má priateľa až po takej menšej žiarlivostnej scénke toho snúbenca... Bolo to celkom výživné.

Online viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 26. dubna 2017 18:26
Reakce na Karja:

:-) je vidět že máš zkušenosti:P

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 26. dubna 2017 19:20
Reakce na Karja:

zlaté mužské kolektívy fakt. A ja jsem dementni vŕba, jak nekdo padne do maleru začne me zvat na obed. Dnes mi vrazil do kanclu kolega, jestli bych nesla na obed. No nesla, hubnu a varim si doma, ale schuzka neni problém. Nezajem: Das si salat.

za a) i kdyz hubnu, nejsem kralik

b) v patek jsem od nej neco potrebovala pujcit a docela me poslal k sipku.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 26. dubna 2017 20:36

@continuity, muzsky zensky kolektivy to je prast jak uhod.Jen ty chlapi byvaj strucnejsi. Ja snas za koucink za chvili zacnu brat taky dvojku na hodinu.

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 26. dubna 2017 20:48
Reakce na Karja:

chlapi se v tech mezilidskych vztazich tolik nehnahnaji. mam kamaradku, co to rozebirala rok a pul, nez se rozhodla zustat se svym muzem, ktery ji teda tezce nevyhovuje. pocitam, ze do dvou let si nabrkne milence a pojedeme vsichni dalsi kolo. chlapi maximalne resi, ktera ma vetsi ehm, prednosti. 

mame kamarada, ktery se opravdu osklive rozvadel a s kym resil svoje hemungy? zasadne se zenskyma, kdyz byl s chlapama, normalne fungoval.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 09:36

Padá déšť se sněhem.  Jestli to tak bude pokračovat, tak žádný výlet nebude.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 10:39
Reakce na Bledule:

My mame od zitra stanovat, zahajujeme sezonu...

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 10:46
Reakce na Solathis:

A my jedem s dětmi do Jeseníku a počítám, že zmrznem. Měl to být pěkný jarní výlet plný procházek. Už mam sbalenou lyžařskou bundu, Achjo...

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 11:18
Reakce na Solathis:

Déšť ustal, sníh houstne.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 13:47

Me ceka asi posledni mesic v praci, takze je jasne proc je tak hnusne. Abych si to pekne vyzrala se vsim vsudy :D