Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 13:55
Reakce na Bledule:

My jedeme na chalupu. Jestli tam bude takhle, tak asi zmrzneme. Nejvíc mě štve, že jsem tam vyndala  našiobří juku a oleandr, teď to určitě všechno zmrzlo .

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 21:07

Nestiham v praci a protoze pristi tyden musim behat s dcerou po doktorech a prisly mi pozde vzorky, rozhodla jsem se, ze si je pripravim doma a pak nekdy vyberu volno. Nabalila jsem si pul laboratore, kanystr destilky a ano, polovina kanystru se mi vylila do auta. Takze si pro ni jeste budu muset 40 km zajet do prace a ususit auto. To mam za to...

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 21:23
Reakce na Candance:

Já dnes v práci také nic moc. Dneska se ukázalo, že jsem udělala určitou chybu. Nic vážného, spíš taková pitomá nepozornost, zhojitelná za pět minut. Formální banalita. Pracuji teď ale spíš z domova a byla jsem zrovna někde na cestách. Domluvila jsem po telefonu, co bylo třeba, ale než jsem dojela domů k PC, tak deset nepřijatých hovorů a zoufalý mail od asistentky, že změna situace, a že si pro to klient už jede, a kde to teda je... Ve výsledku panika po celé kanceláři a než jsem se dovolala, tak to moje nová, mladá a chytrá kolegyně udělala za mě. 

Online dzizisketa
8969 příspěvků moje polička 28. dubna 2017 13:52

Debilní státní příspěvková organizace! Až budete uvažovat, že byste odpověděli na inzerát, který nabízí "stabilitu státní příspěvkové organizace", nenechte se nachytat! Uběhlo půl roku a máme tady druhé kolo oblíbené hry "dzizisketa chodí do práce bez smlouvy, ale docházka se jí furt počítá". Ještěže mám přirozeně nižší tlak, jinak bych byla už asi mrtvá.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 28. dubna 2017 14:03
Reakce na dzizisketa:

Nepsala jste jednou, ze vam uz dali smlouvu na neurcito?

Online dzizisketa
8969 příspěvků moje polička 28. dubna 2017 14:08
Reakce na Candance:

Jo, ale jen na 0,7. Do 31. 3. jsem byla na 1,0 doplácena z rezervy, které naše oddělení mělo v úvazcích. A od 1.4. jsme měla být na 1,0 doplacena z tzv. vědy a výzkumu. Ovšem celkově by to dělalo 1,15, tj. šest hodin týdně navíc, prý kvůli nějaké směrnici, ale peníze by byly jako za 1,0, čili šest hodin týdně zadarmo. Jako já fakt nevím, co si myslí. A docházka se mi počítá furt na 1,0 (máme čip).

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 28. dubna 2017 15:33
Reakce na dzizisketa:

Nemůžou Vám ten úvazek proste narovnat na 1,0? Pokud tech 0,45  mají z nějakého projektu, tak by me zajímalo,  kam se po celý ty peníze, které byste za to mela dostat.

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 28. dubna 2017 15:36
Reakce na dzizisketa:

Debilní státní příspěvková organizace! Až budete uvažovat, že byste odpověděli na inzerát, který nabízí "stabilitu státní příspěvkové organizace", nenechte se nachytat! Uběhlo půl roku a máme tady druhé kolo oblíbené hry "dzizisketa chodí do práce bez smlouvy, ale docházka se jí furt počítá". Ještěže mám přirozeně nižší tlak, jinak bych byla už asi mrtvá.

Naprosto rozumím, my v jedné státní příspěvkové organizaci dostávali smlouvy zásadně tak dva měsíce po jejich začátku platnosti, a to jak při prodlužování (smlouva na dobu neurčitou nebyla možná, ale zase jsme alespoň měli výjimku a ta na dobu určitou se mohla prodlužovat neomezeně krát - v mém případě to bylo každý rok  ) tak i při prvním nástupu - to jsem chodila měsíc do práce bez smlouvy v ruce........ při každém prodloužení se to pak opakovalo. Nějak jsem si zvykla, navíc my bylo řečeno, že kdyby mi tu smlouvu nechtěli prodloužit tak by to měli oznámit dva měsíce před koncem její platnosti, tak jsem pak už byla docela v klidu.....

P.S. Až na tu smlouvu na neurčito bych si tipovala, že děláte ve stejné instituci ( i dle práce s mikroskopem )

Online Garfie
28570 příspěvků moje polička 28. dubna 2017 15:41
Reakce na Luna:

V Jeseníku je kalamita :-(

No užijte si to, na Ovčárně se lyžuje, nebo třeba do lázní (myslím, že lepší verze) :-)

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 28. dubna 2017 15:41
Reakce na dzizisketa:

Jo, ale jen na 0,7. Do 31. 3. jsem byla na 1,0 doplácena z rezervy, které naše oddělení mělo v úvazcích. A od 1.4. jsme měla být na 1,0 doplacena z tzv. vědy a výzkumu. Ovšem celkově by to dělalo 1,15, tj. šest hodin týdně navíc, prý kvůli nějaké směrnici, ale peníze by byly jako za 1,0, čili šest hodin týdně zadarmo. Jako já fakt nevím, co si myslí. A docházka se mi počítá furt na 1,0 (máme čip).

To mi připomíná opačnou situaci, byla jsem placena z grantu, kde jsou nastavená % z nějaké standardní mzdy, takže sjem měla smlouvu sice na úvazek 0.8, ale peníze jako za 1.0 (ve své tarifní třídě), tak jsem tam tak měla chodit...... tyhle čachry úvazky vs. peníze jsou vážně vtipné. Nejspíše je na tom projektu stanoveno, kolik musíte napracovat, ale peníze se počítají z jiného průměru než na jaký jedete... Ale to by mělo vedení nějak rozumně vyřešit a ne že budete 6 hodin týdně dělat zadarmo.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 28. dubna 2017 15:50
Reakce na A666:

Většinou jsou na to tabulky definované poskytovatelem dotace. Jenže ty se samozrejme málokdy trefi do tabulek te dane organizace. Setkávám se s Tim často, řešit to jde vždycky,  jen to samozřejme vyžaduje snahu zaměstnavatele. 

Online dzizisketa
8969 příspěvků moje polička 28. dubna 2017 16:18
Reakce na A666:

Já myslím, ve tvém zájmu, že ne

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 28. dubna 2017 16:22
Reakce na dzizisketa:

Já myslím, ve tvém zájmu, že ne

Já jsem stejně momentálně v zahraničí

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 28. dubna 2017 16:23
Reakce na MP Meri:

Většinou jsou na to tabulky definované poskytovatelem dotace. Jenže ty se samozrejme málokdy trefi do tabulek te dane organizace. Setkávám se s Tim často, řešit to jde vždycky,  jen to samozřejme vyžaduje snahu zaměstnavatele. 

Jasný, to sjem psala, že by to měl zaměstnavatel vyřešit lépe. Naše vedení se naštěstí vždycky snažilo najít optimální variantu byť byla sebekrkolomější....

Offline Ounz
20534 příspěvků moje polička 29. dubna 2017 11:47

Sem naštvaná na mio fuse, když ho symchronizuju s appkou, tak se mi tam objeví jen daily goal, workout ne, mam tam jen ty blbý kroky, já se chci kouknout na čas rychlost a puls atak, při tom to měří a dřív to šlo, to až teď ne a už sem zkusila všechno. (Nejspíš bude chyba v nastavení nebo tak, ale irituje mě tahle nepřístupnost a složitý nastavování, aby se člověk dobral dat s hodinek)

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 30. dubna 2017 17:47

To jediné, co jsem si chtěla koupit teď na jaro, byly džínové šaty. Ty jediné, které se mi líbily, samozřejmě nemají v zásilkovém obchodě v mé velikosti. Jak jinak... Ale už asi 1,5 měsíce tam mají, že budou "brzy" dostupné... 1,5 měsíce! 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 30. dubna 2017 18:25
Reakce na evik77:

fotka by byla?:-)

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 30. dubna 2017 18:30
Reakce na Zarinya:

Všechno ostatní mi připadá jako beztvarý hadr... 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 30. dubna 2017 18:33
Reakce na evik77:

v tom tmavem nevypadaji spatne.Ja myslim,ze je unosis i za mesic a pul.

Jo ja to blbe pochopila,tak preju at jsou brzy dostupne.:-)

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 30. dubna 2017 18:34
Reakce na Zarinya:

Jestli vůbec kdy budou, už mě nebaví pořád tam lézt a hlídat to...